Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 83.
-
Παράθεση από wankel13: “Παράθεση από Arturius79: “Αν μπορεί κάποιος με Mi2S να μας επιβεβαιώσει αν είναι bug ή αν είναι κάποιο λάθος στην εγκατάσταση θα ήταν ότι καλύτερο” εχουμε το ιδιο μενου ακριβως αλλα νομιζω οτι ηταν ετσι και στην προηγουμενη εκδοση,δεν ξερω αν ειναι οντως bug,παντως την ρυθμιση του ηχου την κανω απο τα πλαινα πληκτρα.” Τα πλήκτρα στο πλάι κάνουν ρύθμιση της έντασης του ήχου ειδοποίησης και όχι των υπολοίπων ήχων. Εντάξει αν όντως έχουν κάνει τέτοια πατάτα είναι για πολύ κρ…
-
Αν μπορεί κάποιος με Mi2S να μας επιβεβαιώσει αν είναι bug ή αν είναι κάποιο λάθος στην εγκατάσταση θα ήταν ότι καλύτερο
-
Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από Arturius79: “Μία απλή ερώτηση. Στην τελευταία ROM GTV-5.1.23 από που ορίζουμε την ένταση των ήχων;” Κανονικά απο ρυθμίσεις -ήχος-ηχοι ! Γιατί δεν στο έχει εσένα εκεί ? Σε εμένα είναι εκεί κανονικά παντος .” Στην τελευταία GTV-5-1-23 αυτές είναι οι επιλογές Screenshot_2015_01_29_18_04_07.png πείτε μου ότι κάτι δεν βλέπω καλά ή κάτι δεν έχω βάλει καλά γιατί δεν μπορεί να είναι τόσο $#@#$%κες
-
Μία απλή ερώτηση. Στην τελευταία ROM GTV-5.1.23 από που ορίζουμε την ένταση των ήχων;
-
Παράθεση από recep: “Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, ωστόσο θέλω να επαναφέρω το τηλέφωνο στην προηγούμενη έκδοση v5 που είχα, και όχι να πάω (στα βαθιά και φοβάμαι να κάνω όοοολα αυτά) επιτυχώς στη v6 (φοβάμαι θα τα κάνω θάλασσα αν προσπαθήσω miflash... για v6).” Νομίζω ότι με τον τρόπο που σου ανέφερα πριν μπορείς να γυρίσεις και στην 5 αλλά καλό θα είναι να επιβεβαιώσει και ένας doctor
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από arisgkogkas: “Παιδιά μια ερώτηση. Έχω δύο xiaomi mi4 με την multi ROM που παρέλαβε ο ξαδερφος. Θέλω να του περάσω την stable την δικιά σας. Η διαδικασία είναι κλασικά κατεβάζω μετονομασία σε update και απο το recovery flash? Αναβάθμιση από stable se stable παίρνει κανονικα φαντάζομαι. Εγώ στο mi3 μου είμαι με την Developer την δικιά σας και σούπερ ευχαριστημένος. Απλά ο ξαδερφος δεν ασχολείται οπότε πάμε με Stable. Ευχαριστω προκαταβολικα” την τοποθετείς στο κι…
-
Παράθεση από recep: “Βοήθεια παίδες! Πέρασα τη V6 πρώτη φορά στο mi2 (ήμουν με v5), και δε δουλεύει πια το wifi..., διάβασα πώς έπρεπε να περαστεί από miflash - διαδικασία που δε γνωρίζω Υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω σε V5 ? 1000 ευχαριστώ” Μετονομάζει το αρχείο zip της ROM σε update.zip και το βάζει στο root του τηλεφώνου σου. Δημιουργείς αντίγραφο ασφαλείας Απενεργοποιείς την συσκευή σου και στην συνέχεια πατάς Vol-up και το ΟΝ μέχρι να δεις το logo της Mi Η συσκευή θα ανοίξει σε ένα μενού με…
-
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Σήμερα πέρασα και εγω την τελευταία ROM (GTV 4.12.26) και θα ήθελα να κάνω μία απλή ερώτηση. Στην MIUI V6 πως μπορούμε να αλλάξουμε την incoming call screen και να κάνουμε το Answer gesture Οριζόντιο; όπως ήταν δηλαδή στην MIUI V5 γιατί έχω αρχίσει και τα χάνω. Είναι 500 φορές καλύτερη η V5 από την V6 στο κομμάτι αυτό τουλάχιστον και αν και έχω φάει τον κόσμο δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Ευχαριστώ
-
Και με το Contact+ της google έχεις επιλογή για 1 μήνυμα με 160 χαρακτήρες
-
Παράθεση από smitsos: “Ρε παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς την 4.4.4aries hellas-gtv-4.9.26 σε Mi2S? Είναι σταθερή η έχει βγάλει προβλήματα?” Εμένα φίλε μου μου έχει παρουσιάσει προβλήματα. Το πρώτο και σημαντικότερο είναι ότι ενώ νομίζεις ότι το κινητό είναι οκ αυτό δείχνει σε όποιο σε καλεί ότι το έχεις κλειστό και όταν πας να το ανάψεις ακούς τα κουμπιά της έντασης του ήχου αλλά η οθόνη δεν. Ακόμα το locate device από το Mi Cloud δεν λειτουργεί και από ότι έχω δει η μπαταρία φεύγει αρκετά πιο γρή…
-
Ερώτηση. Στην 3.17 το ΟΤΑ update θέλει και το fix; Το λέω αυτό γιατί μέχρι τώρα έβαζα τις ROM με τον παραδοσιακό τρόπο (download και στην συνέχεια Αναβάθμιση) αλλά είπα σήμερα να δοκιμάσω το OTA. Πρώτον μου έλεγε ότι αυτή η ενημέρωση θα αναβαθμίσει την ROM 3.18 στην έκδοση 3.18 και δεύτερον το αρχείο αν και το κατεβάζει μια χαρά δεν το μετονομάζει με αποτέλεσμα όταν μπαίνει σε recovery mode και σε ρωτάει να εγκαταστήσει το update.zip στο partition1 πατώντας συνέχεια σου λέει ότι δεν υπάρχει το α…
-
Παράθεση από mv_best: “Καλησπέρα παιδιά.Φόρτωσα την 3-17.1 στο mi2s και υπάρχει bug με την εξοικονόμηση ενέργειας στην μπαταρία.Όποτε το επιλέγω με πετάει έξω.Υπάρχει λύση?” Το bug πάντως ισχύει. Το κάνει και σε εμένα.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση: “Bγήκε η νέα Fixed GTV-3.17.1 ROM για τις Mi-2/S συσκευές. => xiaomi-miui-hellas-4.1.1_aries_Hellas-GTV-3.17-1-4.7.25.zip Η προηγούμενη ROM έπεφτε σε Boot Loop. Φυσικά πάρτε εκ των προτέρων όλα τα απαραίτητα μέτρα, όπως Backup - και να έχετε στην SD μία άλλη Version έτοιμη για Flash αν χρειαστεί.. ” ” Η ROM γίνεται εγκατάσταση μια χαρά και δεν κάνει πλέον loop.Το μόνο άσχημο είναι ότι υπάρχει ακόμα το bug με την εγγραφή και την αναπαραγωγή video στα 1080.
-
Παράθεση από wankel13: “υπαρχει περιπτωση να φταει κατι απο το ΟΤΑ?ειχα βαλει το fix την περασμενη εβδομαδα αλλα δεν καταφερα να περασω την 3.16 ποτε.” Εγώ πάντως δεν την έκανα OTA ούτε έχω κάνει το OTAfix οπότε την έκανα με τον παραδοσιακό τρόπο και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο
-
Τι το ήθελα και εγώ το κοψοχόλιασμα βραδιάτικα και δεν καθόμουν στα αυγά μου. Με έτρωγε να βάλω την 3.17 γιατί στην 3.15 υπάρχει το bug με την εγγραφή video στα 1080 κατά τα άλλα η 3.15 ήταν σούπερ.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Πάτα το Reboot και επέλεξε αυτό το σύστημα που δεν έχει την ένδειξη (Current)....” Θέλεις να πεις το latest μάλλον? Το περίεργο τώρα είναι ότι μου λέει Version GTV 3.15 και έχει μπεί η εφαρμογή Αναγνώρισης Υπάρχει κάποιος τρόπος για να βάλουμε την 3.17?
-
Μπήκε μόνο αφού έβγαλα και ξαναέβαλα την μπαταρία όπως είπε ο wankel13. και τώρα?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Μπορείς να μπείς στο Recovery ? Aν ναι κάνε Wipes ή γύρνα με Reboot στο άλλο Σύστημα, όχι στο (Current)...” και πώς μπαίνεις στο recovey?
-
Παιδιά και σε εμένα το ίδιο. Πήγα να περάσω την ROM όχι OTA αλλά με τον κλασικό τρόπο(download και μετά από το αναβάθμιση) και τώρα το κινητό δείχνει το λευκό MI και σβήνει. Τι κάνουμε?