Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 97.
-
Περάστηκε με επιτυχία σε mido για 1η φορά. Πλέον πως ενεργοποιω τα ota updates? Μου βγάζει αυτό... 2165c.png
-
εγινε το φλασαρισμα εμεινε στην εικονα που δουλευουν οι 3 τελιτσες και μου εβγαλε μνμα οτι η συσκευη εχει κλειδωθει στο ανοιγμα ρυθμισεων wifi δεν με αφηνει να βαλω κωδικο δεν βγαζει να πληκτρολογησω... τι κανω? στο background η συσκευη ειναι ανοιχτη δειχνει ωρα κλπ απλα ειναι στην φαση που θελει pin καρτας, αλλα μπροστα βγαζει το μνμα ασφαλειας για τον λογαριασμο μου θελει να κανω ενεργοποιηση συσκευης αλλα δεν εχω προσβαση να βαλω κωδικο wifi.... κατω κατω ειχε βγαλει ενα μνμα για usb debug er…
-
καλησπερα και απο εμενα. πριν λιγες ωρες ξεκλειδωσα με επιτυχια τον bootloader στο Mido αυτη τη στιγμη εχω την 9.2.1.0(NCFMIEK) Global Stable. εχω βρει 3 οδηγους ποιον πρεπει να ακολουθησω κατα γραμμα??? xiaomi-miui.gr/community/index…84%CE%AC-Xiaomi/?pageNo=1 xiaomi-miui.gr/community/index…%BF-Xiaomi-Redmi-Note-4X/ xiaomi-miui.gr/community/index…mi-Note-4X-MIDO/?pageNo=1 Υπαρχει καποια stable να βαλω η να παω σε dev ? (Aroma η Xtrv?) Ευχαριστω.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλησπέρα στην ομάδα. Λόγω αγοράς νέας συσκευής (Redmi Note 4) θέλω να δώσω το 3αρι που έχω τώρα στην σύζυγο. Έχω την 8.1.18 ΧtrV Aroma Dev και οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής... Αφού βγάλω τό mi account από την συσκευή, να μπω Recovery και στις επιλογές για wipe τι επιλέγω διότι θέλω να σβηστούν όλα? Να περάσω πάλι την ίδια Rom η να περάσω κάποια stable? Bootloader είναι ξεκλειδωτος. Τέλος, αφού γίνει wipe θα πρέπει να συνδέσω κινητό στον υπολογιστή για να περάσω την rom που θα φλασαριστει, σωστ…
-
Σε Redmi Note 3 μέσω ΟΤΑ κολλαγε όλο τό τηλέφωνο. Ξανά φλασαρισμα από Recovery όλα οκ. Έχω θέμα όμως με την κλίμακα του volume από κλειστό με ένα κλικ + ή ένταση είναι πολύ δυνατή. Υπήρχε κάποιο fix αν θυμάμαι καλά...
-
Παράθεση από mikele13: “Καλημέρα Χτες πέρασα την 7.11.30 μέσω ΟΤΑ όλα οκ,ΑΛΛΑ παρατήρησα από την 7.11.16 πού είχα περάσει πρίν, έχω θέμα με το volume, δηλαδή από κλειστό τελείως,κάνω ένα κλικ και η ένταση είναι στον Θεό,δεν μπορείς να δεις οτιδήποτε από βίντεο, μουσική κλπ. Πώς φτιάχνεται αυτό??? ” Κάποιος γνωρίζει τι μπορεί να φταίει???
-
Καλημέρα Χτες πέρασα την 7.11.30 μέσω ΟΤΑ όλα οκ,ΑΛΛΑ παρατήρησα από την 7.11.16 πού είχα περάσει πρίν, έχω θέμα με το volume, δηλαδή από κλειστό τελείως,κάνω ένα κλικ και η ένταση είναι στον Θεό,δεν μπορείς να δεις οτιδήποτε από βίντεο, μουσική κλπ. Πώς φτιάχνεται αυτό???
-
Οκ ευχαριστώ πολύ
-
Όποτε από τό επόμενο update θά μου έρχεται ειδοποίηση να τη κατεβάσω και φλασαρω από updater σωστά κατάλαβα?
-
Το mail με την rom το πήρα, μάλιστα τό φλασαρα από twrp και όλα οκ. Το patch zip δεν έχω...
-
Καλησπέρα. Το patch zip για τα ota updates πότε θα το λαβω?
-
ευχαριστουμε,κατεβαινει...