Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-9 από 9.

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

faldainos - - Recoveries

Μήνυμα

Sorry απροσεκτος τελείως. Εμ για αυτο δεν τα καταφερα...... να περασω το twrp..... =============== Φεβ 12th 2018, 11:15pm =============== Ευχαριστω παντως για την αμεση βοηθεια.

faldainos - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από faldainos: “Εβαλα αυτο TWRP3.0.2-2_by_mic_kenzo συμφωνα με τον 3 τροπο εγκαταστασης. ” Αυτό είναι αρκετά παλιό. Να δοκιμάσεις με το: twrp_kenzo_3.1.1-1_miui-hellas ” Περναω και το lazyflasher που ειπε ο φιλος πιο πανω λογω οτι εχω την τελευταια stable?

faldainos - - Recoveries

Μήνυμα

Εβαλα αυτο TWRP3.0.2-2_by_mic_kenzo συμφωνα με τον 3 τροπο εγκαταστασης.

faldainos - - Recoveries

Μήνυμα

Το pass μου το ζητησε στην αρχικη οθονη του twrp κ ενω τα ειχα κανει ολα καλα εκει εφαγα σκαλωμα.

faldainos - - Recoveries

Μήνυμα

Καλησπερα στη παρεα. Μια βοηθεια....Κατοχος redmi note 3 pro και κανονταςμια αποπειρα να περασω twrp εκανα πατατα. Ενω εκανα σωστα την εγκατάσταση μετα μπερδευτηκα οταν μου ζητουσε password και εκανα επανεκκίνηση και το τηλ. κολλησε στην αρχικη μαυρη οθονη με το mi. Διαβαζοντας τους οδηγους το επανεφερα και του εχω κανει κ το τελευταιο update miui9. Τι δεν εκανα σωστα κ ποια ειναι τα σωστα βηματα. Εχω ξεκλείδωτο bootloader. Ευχαριστω κ σορρυ που κουρασα.

• Καλησπέρα στην παρεα. Μου ηρθε μια αναβαθμιση 8.5.7.0 πριν λιγες μερες και αυτο που μου προκαλει εντυπωση ειναι οτι στη σελιδα της xiaomi εχει ακομα την 8.5.6.0 σαν ρομ γι να κατεβάσει καποιος. Εχει ερθει σε καποιον αλλο γιατι δεν βλεπω να αναφερει κατι καποιος.

• Σε έμενα δεν έχει κάνει αναβάθμιση ακόμα . Είναι στην 8.1.1. ακόμα. Είναι κάτι που πρέπει να κάνω η θα γίνει στις επόμενες ημέρες .

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835