Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.
-
Kαλή τυχη σε όλους
-
Παράθεση από Flawless13: “Σε εμενα δεν δουλευει η αφη στο TWRP οταν παω να κανω update την ελληνικη ρομ,προσπαθω μεσω του updater και με πεταει μετα στο twrp οπου δε δουλευει η αφη με τιποτα ουτε τα κουμπια του κινητου αλλα το φλασαρισμα γινεται μια χαρα :P. Να το ξαναπερασω μεσω υπολογιστη? ” οταν μπεις στο recovery ασε το κανενα λεπτακι μεχρι να μαυρίσει η οθονη .(μην πατησεις τιποτα ). οταν μαυρίσει πατα το power και μετα η αφη θα δουλευει . Δοκιμασε το το ειχα παθει σε παλιοτερο recovery
-
Παράθεση από tasosko: “=============== Δεκ 28th 2016, 1:48am =============== και κατι αλλο να πω.καμερα δεν εχω και λεω να παρω ενα κινητο με καλη καμερα(mi5)σκαει το email με την καινουργια ρομ(μαντολατο)αλλο που δεν θελω και εγω κατεβασμα-φλασαρισμα-εφαρμογες ολα μελι γαλα...την επομενη η μετα 1 μερα δεν θυμαμαι ειχε η κορη μου(5 χρονων)γιορτη στο σχολειο φορτιζω το κινητο να ειναι ετοιμο(πως-γεια)και παμε στην γιορτη(με την γυναικα)και τραβαω βιντεο κανα 50 λεπτο.γυρναμε σπιτι πεταω το βιντεο…
-
κατσε δηλαδη. πως την εχουν δει ? Ας κάνουν την δουλεια τους δεν ειπε κανεις το αντιθετο. αλλα πως γίνεται οταν κοστολογουν να κοστολογουν παντα τσεκουρόνοντας την αρχική τιμη? Αφου ο καθενας κοστολογεί διαφορετικα θα έλεγα οτι ειναι θεμα κακιας και κομπλεξικοτητας . Εγω ευτυχώς απο geekbuing ενα mi5 τον νοεμβρη και ενα redmi pro τωρα με sgpost και δεν σταμάτησαν τελωνείο . απο το geekbuing δεν εχω παράπονο . τα έστειλαν γρήγορα χωρις πειραγμένες roms
-
καλησπέρα . Παρέλαβα σήμερα το redmi pro και πηγα να κανω unlock χωρις να τσεκάρω αν ειναι lock-unlock o bootloader η αν εχει fake rom (το έκανα με τον official τροπο ) Μου έγραψε οτι ξεκλειδώθηκε . και πέρασα κανονικά twrp και stable ελληνική. Το ερωτημα μου είναι : αφου δεν τσεκαρα την αρχική κατάσταση πρέπει να ξανα περάσω official και να δοκιμάσω ξεκλείδωμα αν κλειδώσει ?