Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.

• Kαλή τυχη σε όλους

• παιδιά σε ποιές περιπτωσεις κανουμε wipe system? είναι safe? γτ μου εχει μπρικαρει ασχημα μια φορα .(ουτε το led δεν ανοιγε). πχ απο greek dev σε cyangenmod και αναποδα το κάνω?

• Παράθεση από Flawless13: “Σε εμενα δεν δουλευει η αφη στο TWRP οταν παω να κανω update την ελληνικη ρομ,προσπαθω μεσω του updater και με πεταει μετα στο twrp οπου δε δουλευει η αφη με τιποτα ουτε τα κουμπια του κινητου αλλα το φλασαρισμα γινεται μια χαρα :P. Να το ξαναπερασω μεσω υπολογιστη? ” οταν μπεις στο recovery ασε το κανενα λεπτακι μεχρι να μαυρίσει η οθονη .(μην πατησεις τιποτα ). οταν μαυρίσει πατα το power και μετα η αφη θα δουλευει . Δοκιμασε το το ειχα παθει σε παλιοτερο recovery

• Παράθεση από tasosko: “ =============== Δεκ 28th 2016, 10:55am =============== @chief13 το εσβησα φιλε εχω το αρχειο μονο περασμενο στον σερβερ ασε και που μονο ηχο ειχε εικονα καθολου... ” και σε εμενα δεν ειχε εικόνα . μετα το κροπ ειχε κανονικα !

• Παράθεση από tasosko: “=============== Δεκ 28th 2016, 1:48am =============== και κατι αλλο να πω.καμερα δεν εχω και λεω να παρω ενα κινητο με καλη καμερα(mi5)σκαει το email με την καινουργια ρομ(μαντολατο)αλλο που δεν θελω και εγω κατεβασμα-φλασαρισμα-εφαρμογες ολα μελι γαλα...την επομενη η μετα 1 μερα δεν θυμαμαι ειχε η κορη μου(5 χρονων)γιορτη στο σχολειο φορτιζω το κινητο να ειναι ετοιμο(πως-γεια)και παμε στην γιορτη(με την γυναικα)και τραβαω βιντεο κανα 50 λεπτο.γυρναμε σπιτι πεταω το βιντεο…

• κατσε δηλαδη. πως την εχουν δει ? Ας κάνουν την δουλεια τους δεν ειπε κανεις το αντιθετο. αλλα πως γίνεται οταν κοστολογουν να κοστολογουν παντα τσεκουρόνοντας την αρχική τιμη? Αφου ο καθενας κοστολογεί διαφορετικα θα έλεγα οτι ειναι θεμα κακιας και κομπλεξικοτητας . Εγω ευτυχώς απο geekbuing ενα mi5 τον νοεμβρη και ενα redmi pro τωρα με sgpost και δεν σταμάτησαν τελωνείο . απο το geekbuing δεν εχω παράπονο . τα έστειλαν γρήγορα χωρις πειραγμένες roms

• καλησπέρα . Παρέλαβα σήμερα το redmi pro και πηγα να κανω unlock χωρις να τσεκάρω αν ειναι lock-unlock o bootloader η αν εχει fake rom (το έκανα με τον official τροπο ) Μου έγραψε οτι ξεκλειδώθηκε . και πέρασα κανονικά twrp και stable ελληνική. Το ερωτημα μου είναι : αφου δεν τσεκαρα την αρχική κατάσταση πρέπει να ξανα περάσω official και να δοκιμάσω ξεκλείδωμα αν κλειδώσει ?