Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-50 από 50.
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΤο περιμένω απο εβδομάδα και με όλα αυτά που διαβάζω έχω αγχωθεί απο τώρα..!!!!
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαH 5.9.17 είναι η πιό απροβλημάτιστη..;
-
Mi4 ή Mi4c
ΜήνυμαEίναι in stock εδώ και λίγη ώρα από ότι βλέπω..!!
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΚαλησπέρα..!! Από Vickmall με ενημέρωσαν πώς το κινητό έρχεται rooted.. Αυτό σημαίνει πως για να περάσω την Ελληνική rom πρέπει απλά να την περάσω μέσα κινητό και να την φλασάρω ή πρέπει μα ακολουθήσω όλο τον οδηγό..;;;
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΜaddoctor σε ευχαριστώ για την υπομονή σου. Όταν με το καλό έρθει θα επανέρθω δριμύτερος..!!! P.S Θα ήταν σούπερ εαν υπήρχε ένας οδηγός Video για όλους εμάς τους newbies..!!!
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠοιά είναι η καλύτερη.?
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠου βρίσκω την τελευταία Ελληνική Rom..??
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΤην αλλαγή την έχω αποφασίσει ουσιαστικά.. Με ενδιαφέρει να είναι Lag free..!!! Το βρήκα στο vickmall 435 και το θεωρώ ευκαιρεία.
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαNαι εαν αξίζει η μεταφορά απο ios σε android και συγκεκριμένα σε Note pro. Επίσης εαν μείνω με την ROM που φοράει και δε κάνω κάτι manually θα έχω φουλ κινέζικες εφαρμογές..??
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαKαλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα. Με ενδιαφέρει πολύ το κινητό και σκέφτομαι παραγγελία απο Vickmall μέχρι την Παρασκευή. Θα κάνω μετάβαση απο iPhone 5s. Ποιά η γνώμη σας? Η Ελληνική rom είναι stable.??