Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-9 από 9.

• @ynte1980 Και το δικο μου Ελληνικο ειναι. Μου ειπαν να το στειλω στο service για να το δουν, αλλα επειδη ηταν να παω διακοπες δεν το εστειλα ακομα.

• Εδώ και μερικούς μήνες εμφάνισε αυτές τις κηλίδες περιμετρικά στο κρύσταλλο της κάμερας. Μέτα γύρω από το φλας και τώρα τελευταία πάνω από την κύρια κάμερα. Για την ώρα δεν έχω αντιληφθεί να δημιουργεί πρόβλημα στην λήψη φωτογραφιών. Έχει κάνεις παρόμοιο πρόβλημα? Έχω στείλει μειλ στο σέρβις της infoQuest (το κινητό είναι αγορασμενο από mistore) και περιμένω απάντηση. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63749/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63750/

• Παράθεση από Kalogiros Ioannis: “Καλησπέρα ''παίδες'' μήπως κάποιος φίλος έχει τοποθετήσει το παρακάτω προϊόν να μου πει εντυπώσεις (αν έχει καλύτερη εφαρμογή από το απλό κρύσταλλο ή ότι άλλο),;;;;;;;;;;; Ευχαριστώ.... 4EoyzxzUTgWdGV_bYxr0wQ.png ” To φοραω στο δικο μου Nikel 7 μηνες. Καλυπτει ολη την οθονη αλλα το δαχτυλο δεν γλυστραει οπως στην κανονικη οθονη, αφηνει πολυ δαχτυλια και εχεις συνεχως λερωμενη οθονη και κατω απο τον ηλιο δεν βλεπεις καλα γιατι εχει πολλες ανατανακλασεις. Γενικα εγ…

• Εχω το RMN4 MTK 3/64. Του εχω περασει την global dev 7.3.9 γιατι με τις stable ειχα θεματα και υψηλη καταναλωση στην μπαταρια. Η ερωτηση μου ειναι αν με την ελληνικη rom θα δω διαφορα στην μπαταρια για να αξιζει να μπω στον κοπο με τα ξεκλειδωματα κλπ και αν η ελληνικη rom εχει αγγλικο μενου, μιας και χρησιμοποιω το μενου στα αγγλικα.

• Παράθεση από aetorraxi84: “ζηταω συγγνώμη αλλα μπερδεύτηκα επειδη εγραφε 7.3.9 νόμιζα ότι ήταν ή xtrv....ισχύει τώρα ή εγγύηση ή μπα; κάπου ξαναβρήκαν την 8.1.6.0 και θα την ξαναπερασω. Ελπίζω με επιτυχία... Ευχαριστώ και συγγνώμη και παλι.... ” Εγω στις 5 μερες που εχω το τηλεφωνο κατεληξα για την ωρα οτι μεταξυ 8.1.6.0 official stable(λεμε τωρα...) , 8.0.4.0official stable και 7.3.9 official dev, νομιζω οτι καλυτερη ειναι η τελευταια. Ιδιως σε οτι αφορα την μπαταρια. Η 8.0.4.0 ειναι καλη αλλα …

• Μπραβο στο forum και στο gearbest!!!!Παντα τετοια!!!

• Παράθεση από MIUI_ART: “Καλωσορίζουμε τον/ην RKLeonidas, <br /><br /> στην κοινότητά μας, και του/ης ευχόμαστε μία ευχάριστη και δημιουργική παραμονή. <br /> Ημερομηνία: Μαρ 10th 2017, 8:47am <br /> Προφίλ: @RKLeonidas <br /><br /> Από την ομάδα διαχείρισης. ” Καλως σας βρηκα!!

• Παράθεση από John Athinaios: “@RKLeonidasεχει εγγύηση έτσι δεν είναι? Εχει ελληνικό μενού το κηνιτο και ελληνικό πληκτρολόγιο? Λοιπόν εχθές έκανα την αναβάθμιση αυτή όλα καλα. Το κηνιτο που πήρα το πήρα από κατάστημα που ο αντιπρόσωπος είναι η infoquest. @derveni @NasDriver ρίξε φως στον φίλο μας ” Φυσικα εχει εγγυηση, εξαλου αυτος ηταν και ο λογος που αγορασα απο infoquest. Κανονικα εχει τα παντα σε ελληνικα ( αν και εγω το μενου το εχω στα αγγλικα). Παράθεση από NasDriver: “Official είναι η ρο…

• Καλησπερα. Ειμαι νεος κατοχος note 4 64GB, αγορασμενο απο Ελλαδα μεσω infoquest. Το κινητο με το που το ανοιξα εκανε την εν λογο αναβαθμιση σε Global 8.1| Stable|8.1.6.0 (MBFMIDI). Ηθελα να ρωτησω αν η εκδοση αυτη ειναι official global. Επισης εχω ενα προβλημα με τον file explorer. Αφου τον ανοιξω μου πεταει το παρακατω μηνυμα\Users\User\AppData\Local\Temp\17200744_10154398310077467_121492231_o. Εκανα κανα δυο reboot αλλα δεν εγινε τιποτα.Εχουμε καμια ιδεα?