Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 43.

• Redmi note 4 πρόβλημα [SOLVED]

giannisag17 - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Η εξέλιξη ήταν πως μετά την βοήθεια του gkalen και το πέρασμα της αrΩma rom κάναμε μια τρύπα στο νερό..Πάλι επανεκκινήσεις κρασαρουν οι εφαρμογές...Αυτά!!

Μήνυμα

Official!Δεν εχω τα κουραγια να κατσω να κανω το αλλο..Θα κανω καμια βλακεια και θα με χαιρετησει πριν την ωρα του!

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “@giannisag17 Ηρέμησε !!!! Όλα γίνονται , υπομονή θέλει και να κατεβάσεις τη σωστή Ρομ για να κάνουμε δουλειά .. Να βρούμε μια ώρα που μας βολεύει και να το πάμε με team viewer να τελειώνουμε γρήγορα . ” Απο το μεσημερι που του εβαλα την stable μου εχει αλλαξει τα φωτα στις επανεκκινησεις και καθε τοσο μου πεταει σφαλματα σε οτι εχει να κανει με google gmail photos και τα λοιπα!Τωρα ειμαι σπιτι!

Μήνυμα

Δεν μπορώ άλλο κουράστηκα!!Θα το βάψω μπλε μου φαίνεται και θα παει στην θάλασσα!

Μήνυμα

Δεν βλεπω το φακελο images!

Μήνυμα

Αγοραστηκε απο το citishop τον Γεναρη...Εχει κανονικα εγγυηση!

Μήνυμα

θα περασω την stable μπας και διορθωθει το προβλημα!Αλλιως θα προκειται για προβλημα στο hardware!

Μήνυμα

Έκανε τελευταία φορά επανεκκινησεις την Τρίτη... Μετά μέχρι και σήμερα καθόλου... Σήμερα μου έχει κάνει ήδη τέσσερις φορές χωρίς να το λειτουργώ απλά το έχω πάνω στο τραπέζι.. =============== Ιουλ 9th 2017, 12:09pm =============== Η 7.5.25 είναι σίγουρα καλή έκδοση..? =============== Ιουλ 10th 2017, 10:18am =============== Και δεν νομιζω πως ειναι η τελευταια εκδοση!

Μήνυμα

Οχι δεν είχα κρατήσει κάποιο back up...Τέσσερις εφαρμογές έχω κατεβάσει κυρίως social media =============== Ιουλ 9th 2017, 11:59am =============== Και τι κάνω τώρα? Που μπορεί να οφείλεται...?

Μήνυμα

Μου ξαναέκανε επανεκκίνηση..

• Σας ευχαριστω παρα παρα πολυ!!Περασα την rom και πλεον η εκδοση ειναι η MIUI 8 GLOBAL 7.5.25 BETA!

Μήνυμα

επισης οι universal adb drivers τι ειναι?

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Δεν έχω το κινητό και δεν τις έχω δοκιμάσει αλλά βλέπω ότι προτιμάται η Developer έναντι της Stable. :Ω ” Ωραια οποτε παω για την developer..!Ξεκιναω και ο θεος βοηθος.

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Ναι, αυτήν. Αν βέβαια θες ενημέρωση της rom κάθε εβδομάδα, τότε βάζεις την Global developer... ” Εσυ ποια θα προτεινες?

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Global βάλε που έχει και ελληνική γλώσσα. Δοκίμασε την λίγο καιρό και αν θες μετά, πας στην ελληνική του φόρουμ. ” Αυτη θα επιλεξω.Σωστα?

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Εγώ σου πρότεινα τον οδηγό με το miflash γιατί έχεις ξεκλειδώσει τον Bootloader. Μπορείς όμως και με αυτόν, ακόμη καλύτερα! ” και ποια ειναι η rom που πρεπει να κανω download?china global?

Μήνυμα

οποτε πρεπει να κανω αυτα βημα βημα? Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)

Μήνυμα

ναι πριν κανα μισαωρο!!Φορτωσε μεχρι 100% και μετα μου εγραψε reboot now!Ακολουθησα τα βηματα απο τον οδηγο του forum!

Μήνυμα

Οριστε και η φωτο.

Μήνυμα

Λοιπον παιδια το κινητο το ξεκλειδωσα!Τελικα ειχε γινει παρεξηγηση..Ο φιλος μου ειχε 2 mi account αλλα δινοντας μου το τηλ. ειχε μεσα τον δευτερο λογαριασμο και κανοντας το factory reset μου ζητουσε τον πρωτο του λογαριασμο!τωρα γιατι πατωντας το id μου εβγαζε ινδικο νουμερο ενας θεος ξερει..επισης το κινητο φορωντας την version 8.0.5.0 stable με εχει ταραξει στα bugs.Ξεκλειδωσα τον bootloader και θελω να περασω την official rom..Το κινητο ειναι το redmi note 4 mediatek helio ..Ποια rom πρεπει ν…