Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 120.
-
1/02/2017 Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
thiras - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΣχετικά με το MI Remote, μετά απο δοκιμές δικές μου, ξαφνικά δούλεψε...όλα καλά λοιπόν και με android MM!!!!
-
Αγαπητέ Souits ,η γνώση είναι για να μοιράζεται....νομίζω και αυτό είναι το νόημα των φόρουμ,και είμαι σε διάφορα μέλος.Τώρα αν εσύ ενοχλήσαι η βαριέσαι να απαντήσεις σε ερωτήσεις άλλων που χρειάζονται βοήθεια,απλά μην το κάνεις.. Δεν έχει νόημα να κάνεις παρατηρήσεις σε ύφος δασκάλου σε παιδια που είναι αδιάβαστα,δεν διαβάζουν τους οδηγούς και δεν ξέρουν το μάθημα... Φιλικά πάντα....
-
σου δουλεύει το Mi remote????
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
thiras - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕρώτηση.Μετα την αναβάθμιση σας δουλεύει το MiRemote πρόγραμμα?? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
thiras - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜετά τις αναλυτικές οδηγίες του Lala's και επίσημα Android 6?!!! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
thiras - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαέρε πάλι γλέντια τι έχει να γίνει με τις αναβαθμήσεις απο 5.1.1 σε 6 MM......
-
κατόπην οδηγιών του gkalen που τον ευχαριστώ κι απο εδώ, εγινε δοκιμαστικό nandroid backup με επιτυχια..μἀλλον κάτι εγώ ειχα κάνει λάθος την προηγούμενη φορά,δεν έγινε και γι αυτό δεν έβρισκα το αρχειο...απο τα λάθη μαθαἰνουμε!!!
-
Παράθεση από Bodai: “@thiras επειδή τον φάκελο TWRP μπορεί να τον έχεις και στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο και στην SD (ανάλογα που διάλεξες να πάει το Backup) ψάξε και στα 2 μέρη .. ” αυτό σου λέω οτι δεν μου βγαζει τιποτα η στην μια η στην αλλη για να ψαξω,σαν να είναι κενές,δεν βγαζει directory ωστε να μπω στο φακελο TWRP και να δω...
-
οκ πηγαινω στο restore και μου βγαζει να διαλέξω μνημη εσωτ η εξωτ. και μετα οτι και να βάλω τίποτα....κανένα αρχειο δεν δείχνει... η φάκελο
-
ετσι το θυμομουν κι εγω,αλλα οταν πηγα για restore δεν εβρισκε το αρχειο....
-
Επειδή εχτές μου προέκειψε το θέμα,και τελικά χρειάστηκε να κάνω factory reset,μπορεί κάποιος να περιγράψει την διαδικασία του Nandroid backup, απο την αρχή πως πέρνουμε,και μετά πάλι απο εκεί πως γίνεται το restore του τηλεφώνου, ευχαριστώ..
-
αν παρακολουθεί κάποιος mod θα εκτιμούσα μία βοήθεια.....
-
δεν το βρίσκει το αρχείο το αρχείο,άλλος τρόπος υπάρχει ??
-
Παιδιά help, εχτές μου ήρθε email σχετικά με την ενημέρωση για RedMi Note 3 PRO) – XTRVbeta1-6.12.1 (Kenzo),αλλά εγώ έχω stable και δεν πρόσεξα οτι αναφέρεται στην MIUI V8 Developer ROM.Την πέρασα με το ζιπ αρχείο στην κάρτα μνήμης και έκανα το update απο την εφαρμογή updater/select file...αποτέλεσμα τώρα αφου είναι στην αρχική οθόνη και ζητάει τον κωδικό για να ξεκλειδώσει/ανοίξη,με το που τον βάζω κολλάει και ξαναγθρνάει στην κλειδωμένη οθόνη.Πως γίνεται το restore στην προηγούμενη?? backup έχ…
-
επιβεβαιώνω η μαμά εφορμογή του καιρού δουλεύει ξανά....
-
Θεωρεις οτι δεν είναι bug?? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Μολις ανακαληψα οτι και σε μένα δεν ανανεώνει ο καιρός και βγάζει οτι δεν συνδέεται στο δίκτυο ενώ το τηλέφωνο είναι κανονικα...bug της rom??? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
για πές μου περισσότερα,εγώ απο προχτές που την έχω περάσει δεν βλέπω κάτι συγκεκριμένο.....