[Ενημέρωση 6/5/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Καλησπέρα,
Έχω λίγο καιρό το Mi note pro, και έχω βάλει την τελευταία stable, και αντιμετωπίζω κάποια θεματάκια:
1) Ανεβάζει θερμοκρασία όταν βλέπω κάποιο video η παίζω κάποιο σχετικά ελαφρή παιχνίδι.
Πχ , έχω το VR της xiaomi και το έβαλα για να δουμε βιντεάκια με τα παιδιά μου. Σε 5 λεπτά είχε ανεβάσει θερμοκρασία, η μπαταρία είχε πάει στο 20% από το 45% και ξαφνικά έκανε reboot.
2) η φωτινότητα είναι τέρμα κάτω στη ρύθμιση, ενώ στη πραγματικότητα είναι στην μέση. και αν πάς να την ανεβάσεις ξαφνικά χαμηλώνει και πρέπει να το κλείσεις για να ξαναεπανέλθει.
3) και η μπαταρία του κρατάει λίγο σχετικά. περίπου 1,5 ώρες οθόνης. Απο 100% μέχρι 40% μπαταρία
κάποια λύση;;;
Ευχαριστώ!! -
-
Παιδιά help, εχτές μου ήρθε email σχετικά με την ενημέρωση για RedMi Note 3 PRO) – XTRVbeta1-6.12.1 (Kenzo),αλλά εγώ έχω stable και δεν πρόσεξα οτι αναφέρεται στην MIUI V8 Developer ROM.Την πέρασα με το ζιπ αρχείο στην κάρτα μνήμης και έκανα το update απο την εφαρμογή updater/select file...αποτέλεσμα τώρα αφου είναι στην αρχική οθόνη και ζητάει τον κωδικό για να ξεκλειδώσει/ανοίξη,με το που τον βάζω κολλάει και ξαναγθρνάει στην κλειδωμένη οθόνη.Πως γίνεται το restore στην προηγούμενη?? backup έχω πάρει......
-
-
δεν το βρίσκει το αρχείο το αρχείο,άλλος τρόπος υπάρχει ??
-
-
αν παρακολουθεί κάποιος mod θα εκτιμούσα μία βοήθεια.....
-
Καλησπερα. Την βοηθεια σας παρακαλω. Μολις την περασα σε Mi4c αλλα δεν την εφαρμογη για μυνηματα και ειναι επειγον να την ξαναβαλω. Κατεβασα το [MOD] SMS 160 χαρακτήρων για το Xiaomi Mi-4C (Libra αλλα δεν εχω ιδεα πως γινετε η εγκατασταση
-
όπως κάνεις εγκατάσταση και τη ROM απο twrpΟ/H echaosad έγραψε:
αλλα δεν εχω ιδεα πως γινετε η εγκατασταση
-
Η Ελληνικές rom το έχουν ενσωματωμένο για τα SMS στα 160 γράφεις με κεφαλαία, αν δεν έχεις την Ελληνική το κατεβάσεις και το κάνεις εγκατάσταση, αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.Ο/H echaosad έγραψε:
Καλησπερα. Την βοηθεια σας παρακαλω. Μολις την περασα σε Mi4c αλλα δεν την εφαρμογη για μυνηματα και ειναι επειγον να την ξαναβαλω. Κατεβασα το [MOD] SMS 160 χαρακτήρων για το Xiaomi Mi-4C (Libra αλλα δεν εχω ιδεα πως γινετε η εγκατασταση
-
Για κενζο καμια σταθερή μέσα στην εβδομάδα, θα έχουμε?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα