[Ενημέρωση 6/5/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Καλησπέρα,
Έχω λίγο καιρό το Mi note pro, και έχω βάλει την τελευταία stable, και αντιμετωπίζω κάποια θεματάκια:
1) Ανεβάζει θερμοκρασία όταν βλέπω κάποιο video η παίζω κάποιο σχετικά ελαφρή παιχνίδι.
Πχ , έχω το VR της xiaomi και το έβαλα για να δουμε βιντεάκια με τα παιδιά μου. Σε 5 λεπτά είχε ανεβάσει θερμοκρασία, η μπαταρία είχε πάει στο 20% από το 45% και ξαφνικά έκανε reboot.
2) η φωτινότητα είναι τέρμα κάτω στη ρύθμιση, ενώ στη πραγματικότητα είναι στην μέση. και αν πάς να την ανεβάσεις ξαφνικά χαμηλώνει και πρέπει να το κλείσεις για να ξαναεπανέλθει.
3) και η μπαταρία του κρατάει λίγο σχετικά. περίπου 1,5 ώρες οθόνης. Απο 100% μέχρι 40% μπαταρία
κάποια λύση;;;
Ευχαριστώ!! -
-
Παιδιά help, εχτές μου ήρθε email σχετικά με την ενημέρωση για RedMi Note 3 PRO) – XTRVbeta1-6.12.1 (Kenzo),αλλά εγώ έχω stable και δεν πρόσεξα οτι αναφέρεται στην MIUI V8 Developer ROM.Την πέρασα με το ζιπ αρχείο στην κάρτα μνήμης και έκανα το update απο την εφαρμογή updater/select file...αποτέλεσμα τώρα αφου είναι στην αρχική οθόνη και ζητάει τον κωδικό για να ξεκλειδώσει/ανοίξη,με το που τον βάζω κολλάει και ξαναγθρνάει στην κλειδωμένη οθόνη.Πως γίνεται το restore στην προηγούμενη?? backup έχω πάρει......
-
-
δεν το βρίσκει το αρχείο το αρχείο,άλλος τρόπος υπάρχει ??
-
-
αν παρακολουθεί κάποιος mod θα εκτιμούσα μία βοήθεια.....
-
Καλησπερα. Την βοηθεια σας παρακαλω. Μολις την περασα σε Mi4c αλλα δεν την εφαρμογη για μυνηματα και ειναι επειγον να την ξαναβαλω. Κατεβασα το [MOD] SMS 160 χαρακτήρων για το Xiaomi Mi-4C (Libra αλλα δεν εχω ιδεα πως γινετε η εγκατασταση
-
Ο/H echaosad έγραψε:
αλλα δεν εχω ιδεα πως γινετε η εγκατασταση
-
Ο/H echaosad έγραψε:
Καλησπερα. Την βοηθεια σας παρακαλω. Μολις την περασα σε Mi4c αλλα δεν την εφαρμογη για μυνηματα και ειναι επειγον να την ξαναβαλω. Κατεβασα το [MOD] SMS 160 χαρακτήρων για το Xiaomi Mi-4C (Libra αλλα δεν εχω ιδεα πως γινετε η εγκατασταση
-
Για κενζο καμια σταθερή μέσα στην εβδομάδα, θα έχουμε?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα