Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 120.
-
απο την XTRVbeta 1 - 8.0.4.0 στην τελευταία XTRV-Stable-V8.0.5.0 (Kenzo),μπορώ να πάω μόνο απο το tools, updater,choose update package και να διαλέξω το ζιπ που θα έχω στην sd η θέλει κάτι άλλο???
-
απο την παρασκευή μου έρχεται email για την XTRVbeta1-6.11.17 (Kenzo), 19/11 για την XTRVbeta1-6.11.17 (Kenzo), και σήμερα για την XTRV-Stable-V8.0.5.0 (Kenzo). Δηλαδή κάθε μέρα βγαίνει και άλλη και πρέπει να κάνεις την διαδικασία απο το twrp ή απλά μόνο απο την εφαρμογή του updater???
-
Τελικα μπορεί κάποιος να.μου πει ποσες stable για kenzo υπάρχουν?? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Εννοώ φωτος που ειχα απο what's up παρα τα backup δεν τις επενεφερε...αλλα εγώ ξαναρωταω ποσες ειναι οι εκδόσεις που βγαίνουν??? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Εγώ τελικά δεν έχω καταλάβει πόσες stable υπάρχουν,εκεί που μου είχα mail προχτές για την XTRVbeta1 Stable ROM,μόλις την περνάω,την αλλη μέρα έρχεται άλλο για την XTRVbeta1-6.11.17 (Kenzo).Καταλαβαίνω την προσπάθεια όσων ασχολούνται με τις ρομς,αλλά τελικά τι διαφορές έχουν μεταξύ τους,και μήπως πρέπει να περιμένει κανείς να περάσει την τελική κι όχι ανα 2-3 μέρες και άλλη με οτι αυτό συνεπάγεται, back-ups, και χάσιμο φωτογραφιών,μυνημάτων,κλπ???
-
έχει τύχει σε κανέναν, μετά απο αλλάγή της ROM και αφού έχει γίνει backup,μετά στο restore,να μην έχει φέρει όλες τις φωτός??εμένα φωτογραφίες απο whatsup που ειχαν αποθηκευτεί στο gallery της προηγούμενης έκδοσης δεν μου τις έφερε πίσω.....
-
Παράθεση από derveni: “Παράθεση από thiras: “βρε παιδια,εγώ κατέβασα την τελευταία stable XTRVbeta1 8.0 ,έκανα όλα τα βήματα που λέει στην παρἀγραφο πως παμε απο android 5.1.1 σε MM, και οταν τέλειωσε ενω δείχνει την καινούργια rom, το android ειναι το ίδιο 5.1.1..... ” Δεν έχει βγει ακόμα MM stable, ηρέμησε είναι στο δρόμο και αυτή απόλαυσε αυτήν προς το παρών. ” κατάλαβα, πάντως έκανα την διαδικασία που λέει για την αναβάθμιση σε ΜΜ, φαίνεται οκ μέχρι στιγμής.....
-
βρε παιδια,εγώ κατέβασα την τελευταία stable XTRVbeta1 8.0 ,έκανα όλα τα βήματα που λέει στην παρἀγραφο πως παμε απο android 5.1.1 σε MM, και οταν τέλειωσε ενω δείχνει την καινούργια rom, το android ειναι το ίδιο 5.1.1.....
-
την έχεις δοκιμάσει να μας πείς αν είναι οκ??
-
την βάζουμε χωρίς πρόβλημα η είναι beta και να περιμένουμε μήπως βγάλει παιδικές ασθένειες???
-
Mi Key 3.2.3 GR
ΜήνυμαΤι ακριβώς κάνει η εφαρμογή?? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
σωστός απο pc άνοιξε, ευχαριστώ....
-
Γιατί δεν ανοίγει?? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
thiras - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από asteris1: “Παιδιά έχω 2 απορίες να μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ” Κάτσε να φανταστώ ότι το samsung είναι kenzo...... ΜΜ Είναι μόνο η developer... ” εσύ στο προ ποιά έχεις βάλει???
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
thiras - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Ανανέωσα τον οδηγό για να μην μπερδεύεστε...Κατέβασε απευθείας την τελευταία ρομ και ακολούθησε τα βήματα του οδηγού!! Μην σε απασχολεί τίποτε άλλο! ” Πολύ καλές και απλές οδηγίες,οπότε απο ότι κατάλαβα πας απο stable σε developer έτσι?? δηλαδή δεν μπορείς να συνεχίσεις σε stable για να πας στην τελευταία ρομ και σε android 6 ??
-
thiras - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαεπομένως αν δεν εχεις την 6.6.15 πας πρώτα με την αυτην που δεν ειναι rooted σωστά? sorry για τις ερωτήσεις αλλά το είχα πει και σε άλλο μέλος εδω,είναι τόσος ο όγκος πληροφοριών που αν δεν ξέρεις πρέπει να διαβάζεις ώρες για να καταλάβεις.....
-
thiras - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Όποιος αποφασίσει να κάνει το update σε MM 6.6.9 τότε πρέπει αναγκαστικά να περάσει πρώτα την ρομ που δεν είναι rooted και δεν έχει και το dolbby atmos και μετά να περάσει τη νέα updated rom ως update! ΠΡΟΣΟΧΗ: ” Παράθεση από geoanto555: “Η 22 είναι "έτοιμη" πέρνα την κατευθείαν.. ” μέ μπέρδεψες τώρα, δηλαδή αν είσαι σε android 5.1.1 για να περάσεις την τελευταία που θα είναι σε ΜΜ 6, δεν χρειάζεται η πρώτη οδηγία περνάς κατευθειαν την 6.9.29??
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
thiras - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαVodafone 2μερες Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
thiras - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜετά την εγκατάσταση της official rom οι αναβαθμίσεις γίνονται OTA η πρέπει πάλι να κάνεις διαδικασία το zip αρχείο στο τηλέφωνο κλπ κλπ???
-
thiras - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από thiras: “Παιδιά άλλη μία ερώτηση. Μετά το πέρασμα της ελληνικής ρομ έχει κανείς παρατηρήσει θέμα με το σεταρισμα λογαριασμού email.Δεν εννοώ Google αλλά αν έχεις άλλον.... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Με ποια ρομ είσαι ? Μέχρι την 6.8.25 ελληνική είχε όντως θέμα και το δικό μου, σε λογαριασμό POP3 που ήθελα να περάσω της δουλειάς με δικά μου mail/smtp ” είναι σίγουρα θέμα του προγράμματος που έχει γιατί κατέβασα ενα άλλο για δοκιμή και έπαιξε μ…