Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 120.
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
thiras - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαί μόλις μου έστειλε απάντηση το μαγαζι που το αγόρασα : ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ OFFICIAL MULTILANGUANGE ROM ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ.ΕΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΡΟΜ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ.ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΠΟΙΑ ΡΟΜ ΘΕΛΕΤΕ?ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ.? ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ YOUHOU.gr Τα συμπεράσματα δικά σας......
-
thiras - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕυχαριστώ οσους απάντησαν για τις συμβουλές βοήθειας.Μήπως υπάρχει κανένας κοντά στην Γλυφάδα που να έχει διάθεση,χρόνο και σεταρισμένο laptop ωστε να μπορέσει να μου αφιερώσει 30 λεπτά για το πέρασμα της global stable??
-
thiras - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαδηλαδή πως το απενεργοποιεις γιατι την δεύτερη εντολή δεν μου παίρνει.. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
thiras - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαδυστηχώς η προσπάθεια έληξε άδοξα αφου το 64bito laptop που βρήκα δεν θέλει να συνεργαστεί και να απενεργοποιήσει τα signature οπως γραφουν οι οδηγίες στην πρώτη σελίδα....Τελικά υπάρχει λόγος που η τιμή του ειναι τοσο χαμηλή και τώρα καταλαβαίνω το γιατί....και το εχω μόλις 1 μήνα....
-
thiras - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΞεκινάω κι ο Θεός βοηθός....
-
thiras - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμακι αφού βάλω την official ,μετα θα μου βγάλει ειδοποίηση για την 8 η κατευθείαν βάζω την 8αρα???
-
thiras - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαNasDriver ευχαριστώ για την βοήθεια, το μαγαζι που το αγόρασα 17/7/16, youhou.gr/Xiaomi-Redmi-Note-3P…7%CF%81%CF%85%CF%83%CF%8C) τώρα σχετικά με την rom, δεν με ενδιαφέρουν τα ελληνικά αλλά να παίρνει αναβαθμήσεις και να εχει google services και playstore, οπότε θα έλεγα για global stable...η αλλαγή μπορεί να γίνει εύκολα η πρέπει να έχεις δουλέψει στην xiaomi για να το κάνεις???
-
thiras - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ για την απάντηση,και τελικά νομίζω οτι χρόνια τώρα οπαδός της Samsung,έβαλα μπελάδες στο κεφάλι μου,αφου απο χτές διαβάζω τους διάφορους οδηγούς και γίνεται χαμός...Προφανώς μου την έκανε το μαγαζί αφου πριν το αγοράσω με διαβεβαίωσαν οτι είχε official rom,και τελικά αυτη που εχει πάνω global stable 7.3.6.0.0 LHOCNDD,δεν είναι.Το θέμα είναι και περιμένω την απάντηση τους,οτι δίνουν 2 χρόνια εγγύηση,και σίγουρα αν το σκαλίσω για να την αλλάξω θα μου πούν οτι δεν ισχύει...Τελικά μου φ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Panos61: “Παράθεση από thiras: “παιδιά απο ότι κατάλαβα,διάβασα γίνονται οι αναβαθμίσεις στην 8ρα στα redmi note 3 pro.Εμένα οσες φορές κανω έλεγχο απο την εφαρμογή γιατί δεν μου βγαίνει ειδοποίηση για update??? ” Ρίξε μια ματιά εδω Aλλαγή από unofficial σε official ρομ ή Ελληνική.(redmi note 3 pro)” δηλαδή δεν εχω official rom?? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
να μας συγχωρησουν οι ειδικοί εμας τους ασχετους!!! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
δεν σε καταλαβα τι εννοείς.. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
μπορεις να με βοηθήσεις πως το ανεβάζω??
-
παιδιά απο ότι κατάλαβα,διάβασα γίνονται οι αναβαθμίσεις στην 8ρα στα redmi note 3 pro.Εμένα οσες φορές κανω έλεγχο απο την εφαρμογή γιατί δεν μου βγαίνει ειδοποίηση για update???
-
μη μου λές τέτοια το αγόρασα απο ελληνικό μαγαζί και μου είπαν ότι ειναι η official.....
-
Καλησπέρα σε όλους.Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις δεν θα έπρεπε να βλέπω στην εφαρμογη updater, ειδοποίηση για την νέα 8ρα stable?? εχω redmi note 3 pro, Global stable 7.3.6.0.0 , και μέχρι σήμερα οταν κάνω έλεγχο μου βγάζει no update available.....