Παράθεση από Giorgos Papageorgiou: “Βγήκε global stable rom για rdn4 για όσους δεν το έχουν ξεκλειδώσει. ” Αν εχεις ξεκλειδωσει το κινητο και την περασεις θα ξανακλειδωσει ο bootloader;
Μολις περασα την ελληνικη ρομ και συνδεθηκα με το google account και το Mi account. Υπαρχει καποιος τροπος για να μην βγαζει διπλες τις επαφες μου. Ευχαριστω.
Την εβαλα και εγω αλλα εμενα μου εβγαλε failed to mount /data και επρεπε να κανω wipe->format data->yes. Μετα χρησιμοποιησα μια καρτα μνημης για να περασω την ρομ.
Παράθεση από osalonikios: “Μήπως έχει κάποιο αυτοκολητάκι ο φακός; ” Οχι. Δεν το κανει παντα, νομιζω ειχα καιρο να παρω φωτογραφιες με κινητο και κουνιεται το χερι μου οταν περνω φωτογραφια.
Ευχαριστω. Ακομα μηπως πρεπει να κανω καποια ρυθμιση στην καμερα. Μερικες φωτογραφιες βγαινουν μπλε. Επισης εχει βρει κανεις tempered glass που να αγκαλιαζει ολο το τζαμι; Εγω πηρα 2 τετοιες Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com αλλα δεν νομιζω να τις βαλω. Δεν φτανουν εως την ακρη για να καλυψουν ολο το τζαμι. Και η θηκη που ηρθε με το κινητο δεν μου αρεσει, ειναι μια διαφανη ψιλουλα, βρηκε κανεις αλλες;
Να κανω μερικες ερωτησεις μιας και ειναι το πρωτο Xiaomi. Πως ρυθμισεις σωστα το δακτυλικο απωτυπωμα, πρεπει να περασω πολλες φορες το ιδιο δακτυλο οπως εχω διαβασει για αλλα κινητα; Το περασα στην αρχη αλλα επιανε μια στις τρεις, μπορει να φταιει και η θηκη που δεν το αφηνει να διαβασει καλα. Ακομα γιατι οταν περναγα αλλη ρομ μετα δεν εβρισκε την καρτα μνημης, πρεπει να την βγαζω πριν φλασαρω;
Εγω το πηρα απο εδω Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com που εχει καλες κριτικες. Πηρα το 2/16 γκρι , δεν εχω λεφτα για το μεγαλο. Ειχα επικοινωνησει με μυνημα το σαββατοκυριακο και ειπαν οτι το εχουν στοκ. Παραγγειλα και tempered glass Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com .
Να προσθεσω πως το aliexpress εχει το Alipay που σου προσφερει τις ιδιες προστασιες με το Paypal και μπορεις να συνδεσεις καρτες. Εγω εχω συνδεσει την revolut απο περσι και κανω απο εκει τις αγορες μου.