Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.

• "to root or not to root?"

diamantis - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “@larrydura σχετικά με το root... δεν κατάφερα ποτέ να καταλάβω τι το χρειάζεται ο μέσος χρήστης.. Δεν καταλαβα ποτέ τι το χρειάζεται το root;; Διαβάζω πολλες αναρτήσεις που το ζητούν επίμονα αλλα γιατί;; Αν δεν εισαι developer ώστε να πειράζεις συστημικά αρχεία τότε θεωρώ ότι σου είναι άχρηστο. Αν θέλεις να πειράξεις ενα αρχείο του συστήματος μπορεις ενω εισαι σε TWRP να το μεταφέρεις στο internal storage, να το επεξεργαστείς μέσα απο το miui πλεόν και μετά πάλι μετακίνηση σ…

• XiaomiΜΑΝΙΑ

diamantis - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Τελικά το παράγγειλα και το ηχείο της Xiaomi από το Geekbuying. Αφού μου είπατε ότι είναι πολύ καλό, το είχε και σε προσφορά σήμερα και το τσίμπησα! Οπότε περιμένω τον Mitu διάβολο και το ηχειάκι ” Ωραίο φαίνεται το ηχειάκι! Με γεια σου. Κάπου είχα διαβάσει ότι βγαίνει σε πλαστικό και μεταλλικό. Ποιο είναι αυτό;

• Σίγουρα αναμένεται εντυπωσιακό στις 6.4'' ότι και επεξεργαστή να φοράει!

• @caeser συμφωνώ και επαυξάνω με το αρχικό σου κείμενο. Ελπίζω να το φτιάξετε σύντομα το "μανιφέστο". 'Οπως και η ιδέα του @maddoctor μου αρέσει, που λέει να μπει σαν κείμενο υποδοχής στα νέα μέλη.

• Παράθεση από yansta: “Παιδια εχω κι εγω καποιο προβλημα με τη μπαταρια. Δεν ξερω αν θα βοηθησουν τα screenshots που βαζω. Ειμαι με την τελευται ελληνικη developer. Εκανα καθαρη εγκατασταση fastboot rom με το Miflash και μετα περασα την τελεταυια ελληνικη. Εχω πολυ καιρο αυτο το θεμα, δεν παρουσιαστηκε ξαφνικα. Ελπιζω να βοηθαω με τα screenshots. ” Μετά από 16 ώρες χρήσης σου έχει μείνει περίπου άλλο ένα 20% χρήσης περίπου. Αυτό το θεωρώ φυσιολογικό. Εσύ όχι;