Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-25 από 25.
-
Καλησπέρα παίδες χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους ! Το όνομα μου είναι Νίκος και είμαι 25 χρονών ! Μεγάλο κόλλημα με gadgets ακόμη μεγαλύτερο με PC ,δυστυχώς όσο μου το απαγορεύει/επιτρέπει η τσέπη μου .Αγαπώ πολύ το ράγκμπι και παίζω ερασιτεχνικά ! Έχω ασχοληθεί με προγραμματισμό ,δίκτυα,servers κτλπ..λόγω σπουδών...πληροφορικάριος ! Παλιός admin και moderator σε μεγάλο downloading forum το οποίο έκλεισε εν έτι 2013 !Αυτή τη στιγμή κάνω το στρατιωτικό μου σαν Δόκιμος ΕΠ ! Πρώτο μου τηλέφων…
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Melanthon: “από το recovery δηλαδή...ωραία. ” Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να πας χωρίς ξεκλείδωμα.. ” οκ θα το ψάξω και γω περισσότερο όταν έρθει με το καλό να πειραματιστώ. με τα άλλα θέματα μήπως γνωρίζεις κάτι φίλε Γιώργο ; σε ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις σου Παράθεση από Melanthon: “ Οι απορίες μου : 1.)Αν έχω δεύτερη καρτούλα wind θα λειτουργεί μόνο σαν LTE ή δεν θα λειτουργεί καθόλου ή πως θα λειτουργεί ; Το ίδιο ισχύει και με τη vodafone ? 2.)T…
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Melanthon: “Δυστυχώς επίσης ξέμεινα από κινητό αυτές τις μέρες,οπότε δε μπορώ να στείλω αίτημα για ξεκλείδωμα στη xiaomi. Αν κατάλαβα καλά τα βήματα είναι τα εξής : ξεκλείδωμα bootloader> πέρασμα της κινέζικης official>πέρασμα της TWRP recovery >πέρασμα της δικής μας ROM. Αν κάνω λάθος κάποιος να με διορθώσει. ” Γιατι δεν μπορείς?Δεν στέλνεις και το κινητό μαζί.. Από unofficial πρώτα πέρασμα της official dev , μετά ξεκλέιδωμα,περασμα twrp Κ Ελληνικής. ” χαχ…
-
Μάγκες Καλησπέρα και από μένα ! Χρόνια πολλά και καλή χρονιά ! Μετά από 2 χρόνια στο στρατόπεδο της Apple , ήρθε η ώρα να επιστρέψω στο τίμιο Android και στη μαμά Κίνα ! Παρήγγειλα το κινητό μου από το vickmall και πραγματικά έμεινα άφωνος με τους Κινέζους ...χθες παρήγγειλα σήμερα είναι Ελλάδα.Δυστυχώς επειδή το πήρα από την ευρωπαϊκή αποθήκη έχει πάνω την Multilingual rom και όχι την official κινέζικη . Δυστυχώς επίσης ξέμεινα από κινητό αυτές τις μέρες,οπότε δε μπορώ να στείλω αίτημα για ξεκλ…