Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw

• RedMi 4 Pro
    • Να αφαιρέσεις τις αυτόματες ενημερώσεις από τις ρυθμίσεις του Play Store και να μην ειδοποιεί για νέες ενημερώσεις.

XTRV the Greek miui definition
    • Ο/H makis1024 έγραψε:

Να αφαιρέσεις τις αυτόματες ενημερώσεις από τις ρυθμίσεις του Play Store και να μην ειδοποιεί για νέες ενημερώσεις.

XTRV the Greek miui definition
      Αυτό το έχω κάνει, εννοώ όταν μπαίνω μέσα στο playstore να μην το εμφανίζει διαθέσιμο για ενημέρωση.
      Μήπως με Titanium να μπορέσω να το αποσυνδέσω από το playstore?

• Διαφήμιση
    • Ο/H pixy84 έγραψε:

Ο/H fforward72 έγραψε:

Fm Radio φυσικά και έχει. Πλήρη φόρτιση δεν ξέρω γιατί δεν το έχω κάνει από 0% για να σου πω.QC3 απόσο ξέρω δεν υποστηρίζει.
      Thanks. Ρωτάω για τη φόρτιση γιατι εχω διαβάσει ακόμα και για 4,5 ωρες (!!!), κανονικά ο 625 που φοράει υποστηρίζει QC3 αλλα δεν έχω βρει κάπου αναφορά γι'αυτο εκτός απο δω (http://www.gizchina.com/.../xiaomi-redmi-4-prime-review/).
      Αν το παραγγείλω με την official stable αλλα ζητησω να αφαιρέσουν (οχι απενεργοποιήσουν) τα κινεζικα apps γίνεται;
      Με δεδομένο οτι αργά η γρήγορα θα βγει και official stable global, τι παραπανώ θα έχω με την ελληνική ρομ;
      Αν ειναι να μεινω σε official stable με το να το ξεκλειδώσω τι κερδίζω;

Υ.Γ.: Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις
      Κάποιος που θα μπορούσε να βοηθήσει σε αυτά που είχα ρωτήσει;; please... ?(
    • Μάγκες Καλησπέρα και από μένα ! Χρόνια πολλά και καλή χρονιά !
      Μετά από 2 χρόνια στο στρατόπεδο της Apple , ήρθε η ώρα να επιστρέψω στο τίμιο Android και στη μαμά Κίνα !
      Παρήγγειλα το κινητό μου από το vickmall και πραγματικά έμεινα άφωνος με τους Κινέζους 8o 8o ...χθες παρήγγειλα σήμερα είναι Ελλάδα.Δυστυχώς επειδή το πήρα από την ευρωπαϊκή αποθήκη έχει πάνω την Multilingual rom και όχι την official κινέζικη .
      Δυστυχώς επίσης ξέμεινα από κινητό αυτές τις μέρες,οπότε δε μπορώ να στείλω αίτημα για ξεκλείδωμα στη xiaomi.
      Αν κατάλαβα καλά τα βήματα είναι τα εξής : ξεκλείδωμα bootloader> πέρασμα της κινέζικης official>πέρασμα της TWRP recovery >πέρασμα της δικής μας ROM. Αν κάνω λάθος κάποιος να με διορθώσει.
      Οι απορίες μου :idea: :
      1.)Αν έχω δεύτερη καρτούλα wind θα λειτουργεί μόνο σαν LTE ή δεν θα λειτουργεί καθόλου ή πως θα λειτουργεί ;
      Το ίδιο ισχύει και με τη vodafone ?
      2.)To γυαλί της οθόνης δεν έχω δει κάπου αν είναι gorilla glass , ξέρει κάποιος από Ελλάδα που μπορούμε να πάρουμε tempered glass..
      3.) Από ότι έχω δει δεν υπάρχει official global Rom...η δική μας από άποψη ταχύτητας και αυτονομίας τι λέει ; αξίζει ή έχετε να προτείνετε κάτι άλλο ;
      Σας ευχαριστώ πολύ παίδες
      Images
      • TRACKING.PNG

22,38 kB, 707×277, viewed 140 times
    • Ο/H Melanthon έγραψε:

Δυστυχώς επίσης ξέμεινα από κινητό αυτές τις μέρες,οπότε δε μπορώ να στείλω αίτημα για ξεκλείδωμα στη xiaomi.
      Αν κατάλαβα καλά τα βήματα είναι τα εξής : ξεκλείδωμα bootloader> πέρασμα της κινέζικης official>πέρασμα της TWRP recovery >πέρασμα της δικής μας ROM. Αν κάνω λάθος κάποιος να με διορθώσει.
      Γιατι δεν μπορείς?
      Δεν στέλνεις και το κινητό μαζί.. :lol: :lol:
      Από unofficial πρώτα πέρασμα της official dev , μετά ξεκλέιδωμα,περασμα twrp Κ Ελληνικής.

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H Melanthon έγραψε:

Γιατι δεν μπορείς?Δεν στέλνεις και το κινητό μαζί.. :lol: :lol:
      Από unofficial πρώτα πέρασμα της official dev , μετά ξεκλέιδωμα,περασμα twrp Κ Ελληνικής.
      χαχαχα γιατί ξέμεινα...πούλησα το Iphone και δεν έχω άλλη συσκευή :lol:
      ααα απο unofficial πάει επιτόπου στην official dev χωρίς ξεκλείδωμα από το recovery δηλαδή...ωραία.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Melanthon έγραψε:

από το recovery δηλαδή...ωραία.
      Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να πας χωρίς ξεκλείδωμα..

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H Melanthon έγραψε:

από το recovery δηλαδή...ωραία.
      Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να πας χωρίς ξεκλείδωμα..
      οκ θα το ψάξω και γω περισσότερο όταν έρθει με το καλό να πειραματιστώ.
      με τα άλλα θέματα μήπως γνωρίζεις κάτι φίλε Γιώργο ; σε ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις σου :beer:

Ο/H Melanthon έγραψε:

Οι απορίες μου :idea: :
      1.)Αν έχω δεύτερη καρτούλα wind θα λειτουργεί μόνο σαν LTE ή δεν θα λειτουργεί καθόλου ή πως θα λειτουργεί ;
      Το ίδιο ισχύει και με τη vodafone ?
      2.)To γυαλί της οθόνης δεν έχω δει κάπου αν είναι gorilla glass , ξέρει κάποιος από Ελλάδα που μπορούμε να πάρουμε tempered glass..
      3.) Από ότι έχω δει δεν υπάρχει official global Rom...η δική μας από άποψη ταχύτητας και αυτονομίας τι λέει ; αξίζει ή έχετε να προτείνετε κάτι άλλο ;
    • 1. Έπιλέγεις ποια θα έχει το lte-internet..
      Η άλλη δεν θα εχει δεδομένα αλλα θα δουλεύει κανονικα..
      2.--
      3.Εγω θα σου προτείνω την δική μας γιατί ξέρω το αποτέλεσμα και ας μην έχω δει το κινητό που περιμένεις.

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

1. Έπιλέγεις ποια θα έχει το lte-internet..
      Η άλλη δεν θα εχει δεδομένα αλλα θα δουλεύει κανονικα..
      2.--
      3.Εγω θα σου προτείνω την δική μας γιατί ξέρω το αποτέλεσμα και ας μην έχω δει το κινητό που περιμένεις.
      Σωραίοοοοοος !!! :beer: Thanks !
    • Διαφήμιση
    • @Melanthon
      :D Δεν κρατιέμαι :razz:

Χθες ήταν Ελλάδα :lol: μπορεί και την προηγούμενη βδομάδα ;)
      Η Ευρωπαϊκή αποθήκη είναι στην Θεσσαλονίκη :thumbup:

Όσο αφορά το ξεκλείδωμα, μπορείς να κάνεις λογαριασμό και αίτηση χωρίς την συσκευή.
      Απο το pc στο I.mi.com :thumbsup:

Καλός να το δεχτείς!! :)
      You may think you can fly - but you better not try