Να αφαιρέσεις τις αυτόματες ενημερώσεις από τις ρυθμίσεις του Play Store και να μην ειδοποιεί για νέες ενημερώσεις.
XTRV the Greek miui definition
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑυτό το έχω κάνει, εννοώ όταν μπαίνω μέσα στο playstore να μην το εμφανίζει διαθέσιμο για ενημέρωση.Ο/H makis1024 έγραψε:
Να αφαιρέσεις τις αυτόματες ενημερώσεις από τις ρυθμίσεις του Play Store και να μην ειδοποιεί για νέες ενημερώσεις.
Κάποιος που θα μπορούσε να βοηθήσει σε αυτά που είχα ρωτήσει;; please...Ο/H pixy84 έγραψε:
Thanks. Ρωτάω για τη φόρτιση γιατι εχω διαβάσει ακόμα και για 4,5 ωρες (!!!), κανονικά ο 625 που φοράει υποστηρίζει QC3 αλλα δεν έχω βρει κάπου αναφορά γι'αυτο εκτός απο δω (http://www.gizchina.com/.../xiaomi-redmi-4-prime-review/).Ο/H fforward72 έγραψε:
Fm Radio φυσικά και έχει. Πλήρη φόρτιση δεν ξέρω γιατί δεν το έχω κάνει από 0% για να σου πω.QC3 απόσο ξέρω δεν υποστηρίζει.
Αν το παραγγείλω με την official stable αλλα ζητησω να αφαιρέσουν (οχι απενεργοποιήσουν) τα κινεζικα apps γίνεται;
Με δεδομένο οτι αργά η γρήγορα θα βγει και official stable global, τι παραπανώ θα έχω με την ελληνική ρομ;
Αν ειναι να μεινω σε official stable με το να το ξεκλειδώσω τι κερδίζω;
Υ.Γ.: Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις
Γιατι δεν μπορείς?Ο/H Melanthon έγραψε:
Δυστυχώς επίσης ξέμεινα από κινητό αυτές τις μέρες,οπότε δε μπορώ να στείλω αίτημα για ξεκλείδωμα στη xiaomi.
Αν κατάλαβα καλά τα βήματα είναι τα εξής : ξεκλείδωμα bootloader> πέρασμα της κινέζικης official>πέρασμα της TWRP recovery >πέρασμα της δικής μας ROM. Αν κάνω λάθος κάποιος να με διορθώσει.
χαχαχα γιατί ξέμεινα...πούλησα το Iphone και δεν έχω άλλη συσκευήΟ/H geoanto555 έγραψε:
Γιατι δεν μπορείς?Δεν στέλνεις και το κινητό μαζί..Ο/H Melanthon έγραψε:
Δυστυχώς επίσης ξέμεινα από κινητό αυτές τις μέρες,οπότε δε μπορώ να στείλω αίτημα για ξεκλείδωμα στη xiaomi.
Αν κατάλαβα καλά τα βήματα είναι τα εξής : ξεκλείδωμα bootloader> πέρασμα της κινέζικης official>πέρασμα της TWRP recovery >πέρασμα της δικής μας ROM. Αν κάνω λάθος κάποιος να με διορθώσει.
![]()
![]()
Από unofficial πρώτα πέρασμα της official dev , μετά ξεκλέιδωμα,περασμα twrp Κ Ελληνικής.
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να πας χωρίς ξεκλείδωμα..Ο/H Melanthon έγραψε:
από το recovery δηλαδή...ωραία.
οκ θα το ψάξω και γω περισσότερο όταν έρθει με το καλό να πειραματιστώ.Ο/H geoanto555 έγραψε:
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να πας χωρίς ξεκλείδωμα..Ο/H Melanthon έγραψε:
από το recovery δηλαδή...ωραία.
Ο/H Melanthon έγραψε:
Οι απορίες μου:
1.)Αν έχω δεύτερη καρτούλα wind θα λειτουργεί μόνο σαν LTE ή δεν θα λειτουργεί καθόλου ή πως θα λειτουργεί ;
Το ίδιο ισχύει και με τη vodafone ?
2.)To γυαλί της οθόνης δεν έχω δει κάπου αν είναι gorilla glass , ξέρει κάποιος από Ελλάδα που μπορούμε να πάρουμε tempered glass..
3.) Από ότι έχω δει δεν υπάρχει official global Rom...η δική μας από άποψη ταχύτητας και αυτονομίας τι λέει ; αξίζει ή έχετε να προτείνετε κάτι άλλο ;
Σωραίοοοοοος !!!Ο/H geoanto555 έγραψε:
1. Έπιλέγεις ποια θα έχει το lte-internet..
Η άλλη δεν θα εχει δεδομένα αλλα θα δουλεύει κανονικα..
2.--
3.Εγω θα σου προτείνω την δική μας γιατί ξέρω το αποτέλεσμα και ας μην έχω δει το κινητό που περιμένεις.