ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ,ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΟ redmi3 και το redmi3s και λιγο το redmi note 3 αλλα το redmi4 prime δεν παιζεται απο αποψη αυτονομιας και αποδοσης!!!μπραβο σε ολα τα παιδια του φορουμ για τη δουλεια που κανουν!!!xiaomi λεμε και κλαιμε,απο χαρα βεβαια!!παραθετω μια εικονα με χρηση της τελευταιας xrtv stable 8.2.1!!!καλο πασχα σε ολους με υγεια!!!
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
Καλημέρα. το Redmi 4 pro που παραγγειλα ερχεται σιγα σιγα.
Εχω πάρει ήδη αίτημα για ξεκλείδωμα αλλα δε ξερω αν θα το κάνω τελικά. Θα ειναι με global stable ROM (απο vickmall η παραγγελία).
Ψάχνω εδώ στο φορουμ ενα καλό review για την XTRV rom και δε βρίσκω. Γενικά τι διαφορές έχει απ την global stable;;; δηλαδη αξίζει η μανούρα της αλλαγής ROM;; root δε με απασχολεί ιδιαίτερα. -
Ο/H lefteris82 έγραψε:
-
@lefteris82 Να το ξεκλειδώσεις φίλε μου, ώστε να μπορείς να το κάνεις flash σε περίπτωση που κάποια αναβάθμιση σου καθίσει στραβά.
-
Θετική Απάντηση
Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην derveni ()
Αιτία: Σωστά πρόσφατο παράδειγμα. -
Καλησπέρα στην Ελληνική κοινότητα MiUi και συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά!!! Νέος κάτοχος εδώ και 10 περίπου ημέρες 2 τηλεφώνων (1 δικό μου και 1 της συζύγου) Xiaomi RedMi 4 Prime και νέο μέλος του forum. Φυσικά εκατοντάδες ερωτήσεις για το miui τις οποίες δεν έχω ακόμη απαντήσει αν και έχω διαβάσει πάρα πολλά θέματα στο forum (κάποιες αφορούν λειτουργίες του launcher, γενικότερες ρυθμίσεις κλπ).
Βασική ερώτηση είναι η αναβάθμιση. Τα τηλέφωνα είναι αγορασμένα από Geekbuying με global stable 8.1.2.0.0. Της συζύγου στις πρώτες 4 ημέρες χρήσης της ήρθε μήνυμα αναβάθμισης στην 8.2 και έγινε κανονικά (λύθηκε και ένα θέμα που είχε με το μικρόφωνο και κακή ποιότητα ήχου σε κλήση) ενώ σε εμένα όχι. (Να σημειώσω ότι το δικό μου τηλέφωνο στο πρώτο άνοιγμα με έβαλε στην κεντρική οθόνη με τις εφαρμογές ενώ της συζύγου ζήτησε σετάρισμα αρχικοποίησης).
Στις ενημερώσεις συστήματος δεν μου εμφανίζει μέσω του updater καμία αναβάθμιση και πολλές φορές μου εμφανίζει μήνυμα ότι πρέπει να συνδεθώ σε WiFi -που δεν ισχύει γιατί είμαι ήδη συνδεδεμένος (κάτι πρέπει να συμβαίνει και με την ενεργοποίηση τοποθεσίας γιατί στο mi-account δεν μπορεί να βρει την συσκευή μέσω του micloud/find my device η οποία είναι ενεργοποιημένη).
Άλλαξα σύμφωνα με εδώ οδηγίες, την τοποθεσία σε Ινδία και Χονκ Κονγκ χωρίς αποτέλεσμα πάλι. Οπότε κατέβασα από το site της Xiaomi την 8.2 από το link MIUI 8.2 Global Stable ROM: Redmi Note 3 SD, Mi 5s, Redmi Note 3 SE, More Added - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum .
Αποθηκεύτηκε στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο και μέσω του updater βρίσκει το zip αρχείο στην "επιλογή πακέτου αναβάθμισης". Είναι ασφαλές να κάνω την αναβάθμιση από εκεί και που βρίσκεται η εντολή (αν χρειάζεται) για wipe data (καθώς αν και γνώστης πολύ καλών αγγλικών στο ελληνικό μενού υπάρχει μια δυσκολία εύρεσης....);
Καλώς σας βρήκα και ευχαριστώ προκαταβολικά...
Ακολουθεί screenshot της έκδοσης του κινητου... -
Καλώς ήρθες!
Δεν σου εμφανίζει updates γιατί η ROM που έχεις είναι unofficial πειραγμένη από το κινεζομάγαζο που το αγόρασες.
Δες εδώ ---> Περι κατανόησης των Xiaomi - Official rom και μη - TWRP - Bootloader κλπ να κατανοήσεις τις διαφορές των ROMs.
Συνέχισε το διάβασμα εδώ: ---> Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αλλάξεις τη ROM σου από unofficial σε official.
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μπορείς να το κάνεις αυτό αλλά εξαρτάται από το αν είναι κλειδωμένος ή όχι ο bootloader.
Αφού λοιπόν ρίξεις μια καλή ανάγνωση στα παραπάνω, βάλε drivers στον υπολογιστή σου ---> Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86 και κάνε τον παρακάτω έλεγχο: ---> Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Αυτά για αρχή και εδώ είμαστε. -
Ευχαριστώ Γιώργο (και λοιποί αρθρογράφοι των οδηγών) και τεράστιο RESPECT για την άμεση απάντηση και βοήθεια!
Τα 2 πρώτα θέματα τα είχα διαβάσει αλλά μια επανάληψη δεν ήταν κακή. Έκανα εγκατάσταση των drivers με επιτυχία και έλεγξα τον Bootloader μέσω του adb ο οποίος είναι κλειδωμένος (το ίδιο έδειχνε και στις επιλογές προγραμματιστή/MiUi lock status). Σύνδεσα το τηλέφωνο με το miui account για ξεκλείδωμα και πήγα στη σελίδα να ζητήσω κωδικό (κινέζικα στην αρχή ,τελικά βρήκα το αγγλικό forum και έχω μείνει εκεί... από άλλο θέμα που έχω διαβάσει και ψάχνω να βρω, μάλλον πρέπει να ανοίξω σε αυτό το forum νέο thread ζητώντας κωδικό).(Περιμένω έγκριση μέσω αυτής της σελίδας Apply for unlocking Mi phones... το forum είναι για μετά το 10ήμερο)
Πρώτα όμως πρέπει να επαναφέρω το τηλέφωνο από την fastboot οθόνη και δεν ξέρω πως....(done)
Θέλω να περάσω πρώτα την official global stable ,να το δουλέψω λίγο καιρό έτσι και στη συνέχεια να εγκαταστήσω TWRP και την Ελληνική έκδοση (μπορεί και πολύ συντομότερα...)
Περιμένοντας λοιπόν τον κωδικό ξεκλειδώματος και διαβάζοντας οδηγούς, να πω πως αυτός --> Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) δεν δουλεύει μάλλον γιατί το Mi Suite (Eng ver) κατά τη σύνδεση με το κινητό μου ζητάει πρώτα να το αναβαθμίσω και δεν συνδέεται (το αγγλικό Mi PC Suite τελικά δεν είναι συμβατό με συσκευές android 6+...). -
@OiD Από fastboot βγαίνεις με πατημένο το Pauer, Δοκίμασε με το κινέζικο Καρντάση το Αγγλικό δεν είναι συμβατό.
-
Είσαι Σαλονικιός ή κόλλησες από κάπου το Καρντάση;
-
@zisistil Γρεβενιώτης είμαι και ερωτικός μετανάστης στην Λάρισα, το Καρντάση μου βγαίνει απλά πιθανόν επειδή είμαι και ΠΑΟΚΑΡΑ
-
Μάλιστα..............πολύ όμως κρύο έχετε στα Γρεβενά............σκέψου βρέθηκα εκεί Οκτώβρη και έχει 5 βαθμούς ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα είχε τουλάχιστον 12.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα