Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
Πηγαίνοντας για Μεσολόγγι σταμάτησα εκεί!
-
@zisistil Που να πας και Καστοριά στον @geoanto555 και στην Φλώρινα που σπουδάζει ο γιος μου θα τον δαγκώσεις.
-
Πήγα Φλώρινα Αύγουστο. Ένα σου λέω: Είχαν αναμμένα τα καλοριφέρ!
-
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Προτιμώ παρ' όλα αυτά να περιμένω να έρθει ο κωδικός ξεκλειδώματος από τη Xiaomi και να το φλασάρω μάλλον με το "πολυβόλο" που προτείνει και ο φίλος @derveni πιο πριν.Εκτός αν υπάρχει και πιο εύκολος - ασφαλέστερος τρόπος (το τηλέφωνο αγοράστηκε γιατί το προηγούμενο 3ετίας LG L9II έπεσε σε ατελείωτο bootloop και δεν άνοιγε. Αναγκαστικό φλασάρισμα και απώλεια αρκετών επαφών και πολύ λίγων ευτυχώς φωτό λόγω όχι πρόσφατου backup). Οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν θέλω να πάθω το ίδιο όπως και ότι το mi pc suite δεν είναι συμβατό και δεν με αφήνει να πάρω ένα backup τώρα πριν κάνω οτιδήποτε (έχω κάνει backup στο micloud αλλα μέχρι να δω ότι όλα είναι ΟΚ....)
@derveni σε ευχαριστώ το βρήκα λίγο μετά ("Ι googled it") αλλά και μόνος που προσπάθησα το ίδιο, απλά δεν το κράτησα αρκετή ώρα πατημένο ... -
Απλά ήθελα να ξέρω αν γυρίζει για να δω τι επιλογές έχεις. Μπορείς αν θες να το ελέγξεις χωρίς να φλασάρεις. Έχει τα βήματα στον οδηγό για τους drivers. Και το πολυβόλο μια χαρά θα κάνει τη δουλειά του!
-
-
-
-
Άρα έχεις και τις δύο επιλογές για πέρασμα Official Rom. Διαλέγεις και παίρνεις.
1. Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) (3η Περίπτωση, κινεζικό Mi PC Suite)
2. Flash / Unbrick Redmi 4/Prime/4A -
Εννοείς προφανώς αλλάγή ROM μέσω edl ή μέσω κινέζικού mi pc suite.
Αν είναι έτσι μάλλον θα προτιμήσω τη δεύτερη περίπτωση καθότι εδώ διάβασα ότι το φλασάρισμα με edl θέλει λίγη περισσότερη προσοχή και έχει περισσότερους κινδύνους.
Οπότε δεν χρειάζεται να περιμένω και το ξεκλείδωμα του bootloader. Θα ήθελα να πάρω και ένα backup όμως και αυτό το ρημάδι το mi pc suite δεν με αφήνει...
* από recovery mode πάλι με παρατεταμένη πίεση του power on/off επανέρχεται;..(yup)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα