Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 40.
-
το εκανα με αποτυχια.εβγαλε κατι πολυ μικρουτσικα γραμματα ασπρα γραμματα με τρεις επιλογες αναμεσα και το recovery mode.ενα βελακι κουνιοταν με το πλαινο volume και εκανες σελεκτ με το αλλο πλαινο volume.τα πραγματα ομωσ κινουνταν αντιθετα απο τισ οδηγιες που εδινε κι δεν πατιοταν με τιποτα το σελεκτ για το recovery.μεχρι και με το κουμπι απενεργοποιησης δοκιμασα μπασ και το πειλεξει.μετα απλα πατησα πολυ ωρα το κουμπι απενεργοποιησησ και το εανεφερα στα φυσιολογικα.οποτε δεν μπορεσα να δω μια …
-
επισης θα ηθελα και εναν συνδεσμο με τις ρομς που λεει για να διαλεξω.Ποια προτεινετε εσεις να βαλω>δεν εχω εμπειρια να διαλεξω .ακομη θελω να ρωτησω οταν λεει τα βαζουμε στο τηλεφωνο τα δυο zip ,συνδεω με τον υπολογιστη το τηλεφωνο και τα βαζω οχι στην καρτα αλλα στο τηλεφωνο?ετσι χυμα?μετα που λεει μπαινετε στο recovey Πως μπαινουμε?πατησα τον συνδεσμο που εξηγει απλα τι ειναι το recovery αλλα δεν λεει πως θα μπω και τι θα κανω
-
γεια σας και παλι,το Redmi note 3g που εχω εχει 4.2.2jdq39 και Miui version αγγλοκινεζικη MIUI-JHDCNBA97.0.μπρορω να εχω τη βοηθεια σας για να περασω (αν και αργα)μια καλυτερη και νεοτερη -αν οχι την καλυτερη ,stable ελληνικη ρομ.Με πεταει συνεχεια απο το Google maps μετα απο ενα λεπτο και μου κανει και καποια αλλα κολληματα σχετικα με το ξεκλειδωμα οθονης.Λογικα αυτα τα προβληματα θα χαθουν με μια νεα ρομ?
-
redmi note 2 μαυρισμα οθονης
Μήνυμαοκ ευχαριστω ισωσ να περιμενω μεχρι να βγει .Θα συνεχισωμε αποριες πανω στην αλλαγη ρομ στο παλιο μου redmi note σε αλλο topic γιατι λεω να ξεκινησω με το παλιο που εχει stable .Eδω και εναμιση χρονο που το εχω δεν το εχω πειραζει ακομα με την αγγλοκινεζικη το χω
-
Μήνυμαοι οδηγιες αυτες που μου δωσατε ειναι για την developer ?αν θελω να βαλω την stable τι θα κανω?μου ειπαν καποιοι να προτιμησω stable .Ειμαι αρκετα ασχετη και δυσκολευομαι πολυ με τους ορους που αναφερονται στις οδηγιες.
-
θηκη redminote 2
ΜήνυμαΤο θεμα μου ειναι λιγακι τραβηγμενο αλλα ψαχνω flip θηκη για το Redmi note 2 που να κολλαει το κινητο πανω της οπως και με την original θηκη του παλιου μου redmi note.θεωρω οτι ειναι πολυ καλυτερη γιατι δεν παραφορτωνεται το κινητο με εσωτερικη θηκη δεν βαραινει και ειναι πιο κομψη.Αν εχετε κατι υποψην σας παραθεστε συνδεσμο γιατι δεν εχω βρει κατι προς το παρον.
-
Μήνυματισ οδηγιες του συνδεσμου που παραθεσατε πραπανω θα τις ακολουθησω παρολο που ζητησα το κινητο μου να μου το πειραξουν και να μου βαλουν ελληνικα κτλ πριν μου το στειλουν απο το vickmall ?οταν λετε usb2 kai oxi 3 τι εννοειτε και πωσ θα το καταλαβω?
-
Μήνυμαωραια νομιζω πως θα το προσπαθω αν αξιζει τοσο οσο λετε.και ο θεοσ βοηθος!κατι τελευταιο.οταν ζηταει αναβαθμιση να την κανω παντα?
-
Μήνυμαεχεις δικιο απλα θα ηθελα να μαθω αμα υπαρχουν κινδυνοι να χαλασει τελειωσ το κινητο κανοντας αυτο
-
Μήνυμαγεια σας!Πριν απο δεκα μερες μου ηρθε το redminote 2 απο Vickmall.ολα καλα αρχικα λιγο η μπαταρια ειναι προβλημα σε σχεση με το παλιο redmi note Που ειχα..Πριν απο 4 μερες ενω πηγα να πατησω το πλαινο κουμπι για να ανοιξω την οθονη (το κινητο λειτουργουσε κανονικα)και δεν εδειχνε τιποτα ηταν μαυρη απλα τα κουμπια κατω φωτιζαν οποτε πατουσα το κουμπι.Αναγκαστηκα να βγαλω την μπαταρια για να επανελθει.Μετρα απο μια ωρα μου το ξαναεκανε και ξαναεκανα το ιδιο.Την επιομενη μερα μου το ξαναεκανε μια φ…
-
Γεια σας εχω εδω και πεντε μηνες το redmi note 3g αγορασμενο απο το μινιντιλ (μου εγκατεστησαν ελληνικα και google play απο εκει ). Τελευταια αντιμετωπιζω προβλημα στην απαντηση εισερχομενων κλησεων .παγωνει το slide και δεν μπορω να απαντησω στην κληση με αποτελεσμα να την χανω.σβηνω κ αμοιγω την οθονη κ παλι δεν επανερχεται.το κανει σχεδον παντα τωρα τελευταια στο 90% των κλησεων.ειναι πολυ σημαντικο το προβλημα και δεν ξερω τι να κανω