Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 51.

• Παιδιά ΒΟΗΘΕΙΑ! Ξαφνικά το κινητό δεν φορτίζει....δοκίμασα 2-3 διαφορετικούς φορτιστές αλλά τίποτα. Το είχα στην πρίζα νομίζοντας πως φόρτιζε αλλά ΔΕΝ και μου έκλεισε. Τι να κάνω? Κανείς καμιά ιδέα???

• MiBand app

vaioscv - - Mi Band

Μήνυμα

Σε ευχαριστώ.... Το εγκατέστησα!

• MiBand app

vaioscv - - Mi Band

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους. Μπορεί να μου πει κάποιος απο που μπορώ να κατεβάσω το app για το MiBand??? Δεν υπάρχει στο κινητό μετά την τελευταία αναβάθμιση που έκανα.

• Διάφορες Απορίες για το Mi3

vaioscv - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Ναι, ΟΚ απλά είδα πως ο Admin είπε τα παρακάτω.... Δεν είναι το ίδιο πράγμα??? Παράθεση από MIUI_ART: “Πρόσεξε μόνο μην χρησιμοποιήσεις κανένα Backup και τραβήξεις Restore από αυτό, γιατί θα κάνεις Restore και το πρόβλημά σου με αυτό τον τρόπο.”

Μήνυμα

Δεν θυμάμαι ακριβώς τα βήματα που είχα ακολουθήσει...νομίζω πως από recovery όμως. Και οκ να κάνω επαναφορά εργοστασιακών κλπ κλπ. Επαφές και όλα όσα έχω περάσει πωςθα τα ξαναπεράσω αργότερα αφού δεν θα τα τραβήξω από backup?

Μήνυμα

Έχω την Ελληνική 4.11.21

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους. Μια ερώτηση σας έχω. Από τότε που πήρα το κινητό (Mi3W) ανά διαστήματα τρώει κάτι "σκαλώματα" την ώρα που το χρησιμοποιώ, ανοιγμένη οθόνη αλλά δεν πατιέται κανένα κουμπί, ούτε κλειδώνει η οθόνη, μένει έτσι για λίγα δευτερόλεπτα και μετά κάνει restart μόνο του και όλα καλώς. Παίζει να μου το έχει κάνει και 2-3 φορές σε μία ημέρα, μπορεί και καμία φυσικά. Έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο σε κάποιον από εσάς??? Να ανησυχήσω???

• Ωραία όλα αυτά....Στην πραγματική του χρήση όμως, το δουλεύω αρκετά, τηλέφωνο, mail, fb κλπ χωρίς παιχνίδια όμως εμένα με το ζόρι μου κρατάει μια ολόκληρη ημέρα. Τι πρέπει να κάνω για να κρατάει παραπάνω????

• Πρόβλημα με Google Earth

Μήνυμα

Τελικά είναι απλά θέμα του GE όπως διάβασα σε κάποια ξένα forums. Κατέβασα μια παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής και μου ανοίγει τα kmz κανονικά. Βέβαια δεν μου εμφανίζει όλα τα στοιχεία, layers κλπ που έχουν προστεθεί μέσα στο αρχείο. Αλλά φαντάζομαι πως αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο

Μήνυμα

Bodai που το βρήκες αυτό που λες???

Μήνυμα

Δεν βρίσκω κάτι τέτοιο πουθενά στις Ρυθμίσεις του Google Earth.

• Απ: Πρόβλημα με Google Earth

Μήνυμα

7699fb96caba4a1a05a282b2d1a364c4.jpg

Μήνυμα

Μου ανοίγει κανονικά την υδρόγειο και το χάρτη γενικά από την εγκατάσταση. Απλά έχω αποθηκευμένα κάποια kmz αρχεία στη μνήμη και δεν μου τα ανοιγει. Πατάω πάνω τους ανοιγει το Earth αλλά βγάζει Failure και δεν τα φορτώνει.

Μήνυμα

Να φανταστώ δεν έχει απασχολήσει κανέναν κάτι αντίστοιχο???

• Προβλημα με ems

Μήνυμα

Παράθεση από SomniusX: “πω ρε φίλε.. κρίμα.. να σου πω τι είχαν γράψει πάνω τιμή και περιγραφή? γιατί αν είχαν βάλει 40$ όπως το δικό μου και ότι είναι mp4 player μπορεί και να περνούσε.. αλλά να που έχουν πάρει χαμπάρι τι κάνουμε και τα κόβουν.. μας σκίσανε μετά :(” Mp4 player γράφανε και σε εμένα φίλος και 40$ περίπου αξία. Αλλά απότι μου είπε μια κ@^@$^ τελωνειακός υπάλληλος στο τελωνείο Θεσσαλονίκης, ότι έρχεται πλέον από Κίνα, Σιγκαμπούρη κλπ τα τσεκάρουν όλα. Και από τη στιγμή που δεν υπήρ…

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλους. Έχω κατεβάσει την εφαρμογή Google Earth και ενώ μου ανοίγει κανονικά,δεν μου ανοίγει τα kmz αρχεία. Πατάω πάνω τους και ενώ μου ανοίγει την εφαρμογή , μου βγάζει ένα failure. Είχε μήπως κάποιος παρόμοιο πρόβλημα??? Να προσθέσω πως έχω κατεβάσει και μια άλλη εφαρμογή, το KMLZ TO EARTH που υποτίθεται σου λύνει αυτό το πρόβλημα αλλά τίποτα ακόμα...:confused:

• ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ SIM

Μήνυμα

Δουλεύει!!!!! Σε ευχαριστώ φίλε tora33..... Όλα καλά προς το παρόν παιδιά!!!!

Μήνυμα

Νομίζω πως ΔΕΝ έχει.....

Μήνυμα

Το ξανάκανα αλλά τζίφος. Ποιο αυτοκόλλητο? Δεν βλέπω να έχει κάτι από πίσω....