Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-9 από 9.
-
lallasgr σε ευχαριστώ πολύ, το δοκιμάζω και θα επανέλθω. Να είσαι καλα!
-
Καλησπέρα σε όλους και πάλι! Ξανακάνω τη δημοσίευση και ζητώ συγνώμη από τους διαχειριστες για αυτό αλλά δεν έλαβα κάποια απάντηση στο προηγούμενο post. Θα χρειαστώ την πολύτιμη βοήθεια σας και πάλι. Έχω το Mi band 3, firmware 2.4.0.12 και το Pocophone στο οποίο κατέβασα το Mi Fit 4.0.3 και το Notify 8.7.10. Διάβασα και ακολούθησα τις οδηγίες του πρώτου και του δεύτερου post του νήματος, κατέβασα τα mili hankou 2.4.0.12 custom greek και mili hankou v49 res. Στο custom update που περιγράφεται στο…
-
amavroudis ναι το έχω συνδέσει με το official και μου δείχνει ότι έχει πάρει το τελευταίο update
-
Καλησπέρα σε όλους! Θα χρειαστώ την πολύτιμη βοήθεια σας και πάλι. Έχω το Mi band 3, firmware 2.4.0.12 και το Pocophone στο οποίο κατέβασα το Mi Fit 4.0.3 και το Notify 8.7.10. Διάβασα και ακολούθησα τις οδηγίες του πρώτου και του δεύτερου post του νήματος, κατέβασα τα mili hankou 2.4.0.12 custom greek και mili hankou v49 res. Στο custom update που περιγράφεται στον οδηγό ολοκλήρωσε κανονικά τη διαδικασία με το αρχείο res όχι όμως με το άλλο zip.. Φυσικά δεν είχα απολύτως κανένα αποτέλεσμα. Μπορ…
-
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
nekan - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ πολύ!
-
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
ΜήνυμαΟκ, θα δω αυτό με το Mtp λοιπόν. Σε ευχαριστώ πολύ!
-
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Άρα δεν χρειάζεται κάτι από τη διαδικασία του οδηγου;
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους. Συγχωρέστε με αν γράφω σε λάθος νήμα και παρακαλώ να μεταφέρετε το μήνυμα μου αν δεν ανήκει εδώ. Προ ημερών αποφάσισα να αφήσω το Iphone 5 και το Ios και να μπω στον κόσμο του Android με ένα Pocophone 128gb Global version. Πέρα από την υπάρχουσα ταλαιπωρία για να μεταφέρω δεδομένα μεταξύ των συσκευών λόγω των γνωστών θεμάτων της προηγούμενης εταιρείας, όταν σύνδεσα το Pocophone στο laptop μου, απλώς φόρτιζε και δεν το αναγνώριζε ως συσκευή. Υποθέτω λοιπόν ότι βρίσκομαι στο κα…
-
Υποδοχή Νέων Μελών
ΜήνυμαΣας ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι να καταφέρω να βρω κάποιες λύσεις γιατί μόλις εγκατέλειψα ενα Iphone 5 για το Xiaomi pocophone αλλά ως πρώτη επαφή με τον κόσμο του Android όλα μου φαίνονται βουνό. Προτίθεμαι όμως να διαβάσω και να μάθω