Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 56.
-
Mi 3w root access
nautos - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΗ λύση επαναφορά στη προηγούμενη έκδοση τα έκανε χειρότερα διότι το Κέντρο Ασφάλειας δεν άνοιγε καθόλου και έτσι ξαναγήρυσα στη 5.1.9. Δυστηχώς τελικά θα κάνω ολική επαναφορά διότι έτσι το έχουν αντιμετωπίση και άλλοι. Σημειωτέον για το κοινό δεν είμαι ο μοναδικός με αυτού του τύπου το πρόβλημα. Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν και αφιέρωσαν το χρόνο τους.
-
Mi 3w root access
nautos - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΜε λίγο ψάξιμο στο google τελικά το πρόβλημα αυτό παρουσιάζεται σε αρκετούς στη V6 και η μόνη λύση είναι ολική επαναφορά. Θα δούμε.
-
Mi 3w root access
nautos - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΈκανα καθαρισμό αλλά χωρίς τύχη , εξακολουθεί η ίδια συμπεριφορά.
-
Mi 3w root access
nautos - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΛοιπόν έτρεξα το fix του MIUI_ART αλλά δεν έγινε τίποτα. Στη συνέχεια κατέβασα πάλι τη rom 5.1.9 καθ την ξαναεγκατέστησα αλλά τίποτα. Μετά μπήκα σε recovery mode και καθάρισα τη davlik cache και το partition cache αλλά τίποτα. Με τίποτα δεν δίνει δικαιώματα root σε οποιαδήποτε εφαρμογή ζητήσει root access! Ουσιαστικά είναι σαν να μην αποδέχεται την επιλογή ΟΚ όταν βγαίνει το παραθυρό μιας εφαρμογής η οποία ζητάει δικαίωμα root έτσι ώστε να καταχωρηθεί στην οθόνη Προνόμια root στο Κέντρο ασφαλεία…
-
Mi 3w root access
nautos - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΤο πρόβλημα είναι ότι δεν εμφανίζεται η εφαρμογή στην οθόνη ασφαλείας για Προνόμια root έτσι ώστε να της επιτρέψω το root. Θα δοκιμάσω να ξανακατεβάσω τη 5.1.9 και να τη ξαναπεράσω.
-
Mi 3w root access
nautos - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΜόλις πάω σπίτι θα τη ξαναπεράσω , ευχαριστώ και θα ενημερώσω.
-
Mi 3w root access
nautos - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΣέ ευχαριστώ για το χρόνο σου αλλά τότε κάτι δε πάει καλά με τη rom διότι σε επίπεδο συστήματος θα έπρεπε να είχε παντού την ίδια συμπεριφορά. Ίσως κάποιος admin να βοηθήσει λίγο.
-
Mi 3w root access
nautos - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΣυμφωνώ μαζί σου ότι αυτή πρέπει να είναι η σωστή διαδικασία αλλά δυστηχώς δεν δίνει δικαίωμα root όταν πατάω OK στην ερώτηση που βγάζει όταν ζητάει δικαίωμα root η εφαρμογή. Μία παρατήρηση το screenshot το δικό σου με την ερώτηση για root εάν παρατηρήσεις είναι διαφορετικό από το δικό μου που έχω παραθέση. Έχω βάλει την 5.1.9 version.
-
Mi 3w root access
nautos - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΗ εφαρμογή Terminal emulator θα ζητήσει root access μόνο εάν της το ζητήσεις , δηλαδή εάν γράψεις su και πατήσεις enter τότε θα σου βγάλει το μήνυμα για root access διότι προσπαθείς να αποκτήσεις πρόσβαση στο σύστημα σαν superuser. To android δεν πάυει να είναι ένα linux!
-
Έχουμε τίποτα νεότερο για το root access στη 5.1.9? Έχω αναρτήσει και θέμα με αυτό. Το αντιμετωπίζει κανένας άλλος αυτό?
-
Mi 3w root access
nautos - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλη τη κοινότητα , έχω ένα ζήτημα με root access σε εφαρμογές και συγκεκριμένα όταν μια εφαρμογή ζητάει root access και της το δίνω αυτή δεν παίρνει δικαίωμα root. To σύστημα μου είναι MI 3w με 5.1.9 και στη διαχείριση των Προνόμια Root η οθόνη παραμένει κενή ενώ δίνω OK στην οποιαδήποτε εφαρμογή ζητάει root access. Σας παραθέτω εικόνες. Καμία ιδέα?
-
Mi 3w root access
nautos - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από nautos: “ Πηγαίνω και έχει μόνο Λεπτομέρειες άδειας και Διαχείριση διακαιωμάτων όπου σε καμία απο αυτές δεν αναφέρει κάτι για root” Θες να πεις πως ούτε απο εκεί σου δείνει δικαίωμα να δώσεις άδεια ;τσεκαρες την φωτό που σου έχω πιο επάνω μήπως τρέχει κάτι απο αυτά που γράφει η εφαρμογή σου ; Αλλιώς τι να πω κάνε εκκαθάριση δεδομένων μετά απ εγκατάσταση και ξανά βάλε την μήπως κάτι φταίει !![/quote] Το πρόβλημα δεν είναι μόνο με αυτή την εφαρμογή αλλά με όλες που ζητάνε root access …
-
Mi 3w root access
nautos - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Παράθεση από nautos: “Πατιέται αλλά εμφανίζεται μία κενή οθόνη με ένα κύκλο στη μέση με ένα θαυμαστικό και ένδειξη 'Δεν έχουν root'. Ενώ θυμάμαι πιο παλιά όταν μια εφαρμογή ζήταγε root access και το εγκρίναμε τότε εμφανιζόνταν μέσα σε αυτή την οθόνη έτσι ώστε να είχες το δικάιωμα μετά να διαχειριστής το root access (ON-OFF). Τώρα όταν η εφαρμογή ζητάει root access και πατάω ΟΚ ουσιαστικά δεν το πάιρνει το δικαίωμα και γι αυτό η συγκεκριμένη οθόνη παραμένη άδεια. Κάτι δεν…
-
Mi 3w root access
nautos - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠατιέται αλλά εμφανίζεται μία κενή οθόνη με ένα κύκλο στη μέση με ένα θαυμαστικό και ένδειξη 'Δεν έχουν root'. Ενώ θυμάμαι πιο παλιά όταν μια εφαρμογή ζήταγε root access και το εγκρίναμε τότε εμφανιζόνταν μέσα σε αυτή την οθόνη έτσι ώστε να είχες το δικάιωμα μετά να διαχειριστής το root access (ON-OFF). Τώρα όταν η εφαρμογή ζητάει root access και πατάω ΟΚ ουσιαστικά δεν το πάιρνει το δικαίωμα και γι αυτό η συγκεκριμένη οθόνη παραμένη άδεια. Κάτι δεν πάει καλά ή κάτι έχει αλλάξει με τα root acces…
-
Mi 3w root access
nautos - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαραθέτω το screenshot
-
Mi 3w root access
nautos - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Παράθεση από nautos: “Καλημέρα και ευχαριστώ για το χρόνο σου αλλά δεν εμφανίζεται πουθενά η επιλογή να δώσω root access σε μια εφαρμογή ούτε Στις Ρυθμίσεις->Εφαρμογές->Διαχείριση δικαιωμάτων αλλά ούτε και στο Κέντρο Ασφάλειας -> Διακαιώματα ->Προνόμια Root!” Φιλέ nauto για βοήθησε με λίγο να καταλάβω σου ζητάει κάποια εφαρμογή να έχει κάπου πρόσβαση ; Και δεν μπορείς να δώσεις ;” Ναι και συγνώμη διότι έκανα μιά επεξεργασία στο αίτημα μου για να γίνω περισσότερο σαφής έχ…
-
Mi 3w root access
nautos - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΚαλημέρα και ευχαριστώ για το χρόνο σου αλλά δεν εμφανίζεται πουθενά η επιλογή να δώσω root access σε μια εφαρμογή ούτε Στις Ρυθμίσεις->Εφαρμογές->Διαχείριση δικαιωμάτων αλλά ούτε και στο Κέντρο Ασφάλειας -> Διακαιώματα ->Προνόμια Root! π.χ. έχω την εφαρμογή Terminal Emulator και θέλω να τρέξω κάτι με su δικαιώματα μου βγάζει μήνυμα Terminal Emulator ζηγτά πρόσβαση root. Επιλογές Ακύρωση και ΟΚ. Επιλέγω ΟΚ αλλά τίποτα και όχι μόνο αυτό αλλά δεν εμφανίοζεται και στο Κέντρο Ασφάλειας -> Διακαιώματ…
-
Mi 3w root access
nautos - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους , στο Mi 3w στη νέα έκδοση 5.1.9 (ελληνική) όταν πάω στο Κέντρο ασφαλείας -> Δικαιώματα -> Προνόμια Root η λίστα είναι άδεια και όταν μια εφαρμογή ζητάει root access βγαίνει ένα μήνυμα στην οθόνη που ζητάει επιβεβαίωση - πατάω ΟΚ αλλά δεν παίρνει root δικαίωμα. Κάτι μου διαφεύγει μάλλον διότι γνωρίζω ότι η ελληνική έκδοση είναι rooted.
-
Η νέα έκδοση είναι πολύ καλή και ιδιαίτερα στη διαχείριση μνήμης. Θα ήθελα μια βοήθεια , πώς δίνω root δικαιώματα σε μια εφαρμογή στο Mi 3w?
-
Lollipop
ΜήνυμαThank's.