Διαφήμιση

Mi 3w root access

• Ο/H nautos έγραψε:

Ο/H takisfrag έγραψε:

Ο/H nautos έγραψε:

Πατιέται αλλά εμφανίζεται μία κενή οθόνη με ένα κύκλο στη μέση με ένα θαυμαστικό και ένδειξη 'Δεν έχουν root'.
      Ενώ θυμάμαι πιο παλιά όταν μια εφαρμογή ζήταγε root access και το εγκρίναμε τότε εμφανιζόνταν μέσα σε αυτή την οθόνη έτσι ώστε να είχες το δικάιωμα μετά να διαχειριστής το root access (ON-OFF).
      Τώρα όταν η εφαρμογή ζητάει root access και πατάω ΟΚ ουσιαστικά δεν το πάιρνει το δικαίωμα και γι αυτό η συγκεκριμένη οθόνη παραμένη άδεια.
      Κάτι δεν πάει καλά ή κάτι έχει αλλάξει με τα root access.

Λοιπόν αδερφέ για πήγαινε ρυθμίσεις ,εφαρμογές, βρες την εφαρμογή σου στις ληφθείσες πήγαινε κάτω κάτω και δες δικαιώματα !

Πηγαίνω και έχει μόνο Λεπτομέρειες άδειας και Διαχείριση διακαιωμάτων όπου σε καμία απο αυτές δεν αναφέρει κάτι για root

Θες να πεις πως ούτε απο εκεί σου δείνει δικαίωμα να δώσεις άδεια ;τσεκαρες την φωτό που σου έχω πιο επάνω μήπως τρέχει κάτι απο αυτά που γράφει η εφαρμογή σου ;
      Αλλιώς τι να πω κάνε εκκαθάριση δεδομένων μετά απ εγκατάσταση και ξανά βάλε την μήπως κάτι φταίει !!
    • Ο/H nautos έγραψε:

Πηγαίνω και έχει μόνο Λεπτομέρειες άδειας και Διαχείριση διακαιωμάτων όπου σε καμία απο αυτές δεν αναφέρει κάτι για root

Θες να πεις πως ούτε απο εκεί σου δείνει δικαίωμα να δώσεις άδεια ;τσεκαρες την φωτό που σου έχω πιο επάνω μήπως τρέχει κάτι απο αυτά που γράφει η εφαρμογή σου ;
      Αλλιώς τι να πω κάνε εκκαθάριση δεδομένων μετά απ εγκατάσταση και ξανά βάλε την μήπως κάτι φταίει !![/quote]
      Το πρόβλημα δεν είναι μόνο με αυτή την εφαρμογή αλλά με όλες που ζητάνε root access όπως και το Avast anti theft rooted κ.λ.π.
      Το terminal emulator το ανάφερα μόνο ως παράδειγμα, αυτή η συμπεριφορά είναι γενική!
    • Ο/H nautos έγραψε:

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο με αυτή την εφαρμογή αλλά με όλες που ζητάνε root access όπως και το Avast anti theft rooted κ.λ.π.
      Το terminal emulator το ανάφερα μόνο ως παράδειγμα, αυτή η συμπεριφορά είναι γενική!

Τότε ίσως πρέπει να ανοίξεις ενα νέο θέμα να το δούμε απο εκεί και να βοηθήσουν και τα άλλα παιδιά που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία σε εμένα προσωπικά δεν μου το έχει κάνει σε καμιά εφαρμογή αυτό !
    • Διαφήμιση
    • Mi 3w root access

Καλημέρα σε όλη τη κοινότητα , έχω ένα ζήτημα με root access σε εφαρμογές και συγκεκριμένα όταν μια εφαρμογή ζητάει root access και της το δίνω αυτή δεν παίρνει δικαίωμα root.
      To σύστημα μου είναι MI 3w με 5.1.9 και στη διαχείριση των Προνόμια Root η οθόνη παραμένει κενή ενώ δίνω OK στην οποιαδήποτε εφαρμογή ζητάει root access.
      Σας παραθέτω εικόνες.
      Καμία ιδέα?
      Images
      • Screenshot_2015-01-11-11-14-11.png

45,85 kB, 337×600, viewed 158 times
      • Screenshot_2015-01-11-10-00-08.png

22,28 kB, 337×600, viewed 183 times
      • Screenshot_2015-01-11-11-12-20.png

10,39 kB, 337×600, viewed 140 times
      • Screenshot_2015-01-11-11-12-57.png

19,58 kB, 337×600, viewed 142 times
    • Λοιπόν εγώ κατέβασα την εφαρμογή σου δοκιμαστικά για να δω τι παίζει και δεν μου ζητάει πουθενά root access γιατί ?
    • Η εφαρμογή Terminal emulator θα ζητήσει root access μόνο εάν της το ζητήσεις , δηλαδή εάν γράψεις su και πατήσεις enter τότε θα σου βγάλει το μήνυμα για root access διότι προσπαθείς να αποκτήσεις πρόσβαση στο σύστημα σαν superuser.
      To android δεν πάυει να είναι ένα linux!
    • Ο/H nautos έγραψε:

Η εφαρμογή Terminal emulator θα ζητήσει root access μόνο εάν της το ζητήσεις , δηλαδή εάν γράψεις su και πατήσεις enter τότε θα σου βγάλει το μήνυμα για root access διότι προσπαθείς να αποκτήσεις πρόσβαση στο σύστημα σαν superuser.

Ωραία θα το δοκιμασω λοιπόν σε λιγάκι γιατί εχω μια δουλιτσα και θα σε ενημερωσω !
    • Διαφήμιση
    • Ο/H takisfrag έγραψε:

Ο/H nautos έγραψε:

Η εφαρμογή Terminal emulator θα ζητήσει root access μόνο εάν της το ζητήσεις , δηλαδή εάν γράψεις su και πατήσεις enter τότε θα σου βγάλει το μήνυμα για root access διότι προσπαθείς να αποκτήσεις πρόσβαση στο σύστημα σαν superuser.

Ωραία θα το δοκιμασω λοιπόν σε λιγάκι γιατί εχω μια δουλιτσα και θα σε ενημερωσω !

Έχουμε και λέμε μου δείνει κανονικά πρόσβαση root παραθέτω εικόνες
      Images
      • Screenshot_2015-01-11-15-04-50.png

19,57 kB, 337×600, viewed 128 times
      • Screenshot_2015-01-11-15-04-27.png

21,49 kB, 337×600, viewed 125 times
      • Screenshot_2015-01-11-15-04-22.png

19,79 kB, 337×600, viewed 119 times
      • Screenshot_2015-01-11-15-04-09.png

19,59 kB, 337×600, viewed 124 times
    • Μήπως να ξανά περάσεις την 5.1.9 πάλι !!!
    • Συμφωνώ μαζί σου ότι αυτή πρέπει να είναι η σωστή διαδικασία αλλά δυστηχώς δεν δίνει δικαίωμα root όταν πατάω OK στην ερώτηση που βγάζει όταν ζητάει δικαίωμα root η εφαρμογή.
      Μία παρατήρηση το screenshot το δικό σου με την ερώτηση για root εάν παρατηρήσεις είναι διαφορετικό από το δικό μου που έχω παραθέση.
      Έχω βάλει την 5.1.9 version.
    • Αυτήν έχω και εγώ δείνει κανονικά πρόσβαση root σε εφαρμογές !!
      Images
      • Screenshot_2015-01-11-15-37-08.png

46,89 kB, 337×600, viewed 129 times
    • Διαφήμιση
    • Σέ ευχαριστώ για το χρόνο σου αλλά τότε κάτι δε πάει καλά με τη rom διότι σε επίπεδο συστήματος θα έπρεπε να είχε παντού την ίδια συμπεριφορά.
      Ίσως κάποιος admin να βοηθήσει λίγο.