Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 78.
-
κύριοι καλημέρα και καλή εβδομάδα. μετά απο 1 χρόνο άψογης λειτουργίας το redmi μου άρχισε τα προβληματάκια και δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα hard or soft. ρωτάω μήπως και κάποιος άλλος έχει παρόμοιο πρόβλημα : ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟΣΚΟΠΙΟ με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα στην περιστροφή οθόνης ,στην λήψη φωτο-βιντεο και πολλά άλλα τέτοια έχει κανείς καμιά ανάλογη εμπειρία??? ευχαριστω global stable
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από instant_diver: “Παράθεση από Ocampos: “Πάντως μετα την αναβάθμιση σε 8.5.3.0 και εγώ αντιμετωπίζω προβλήματα με την μπαταρία, τελειώνει αρκετά πιο γρήγορα... ώστε να χρειάζεται να το φορτίζω 2 φορές την ημέρα με την ίδια χρήση που πριν το φορτίζα το βράδυ ” Θα δεις αισθητή διαφορά εάν βάλεις την 7.11.2 που βγήκε στο προηγούμενο Σ/Κ, και σε θέμα μπαταρίας και σε θέμα ram.” Κανένα νέο σχετικά με την αναβάθμιση σε MIUI 9 GLOBAL STABLE σε redmi note 4mtk έχουμε;;;; Στάλθηκε από το Redmi…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ntafycrazywool: “ευχαριστώ για την απάντηση teddukos94 αλλα δεν μου δίνει προτάσεις ή δυνατότητα διόρθωσης όταν γράφω σε πληκτρολόγιο αγγλικών...” Αυτό ΔΛΔf0b233552979026014a6e6d3e49be1a6.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
θα καλύπτεται από την MIUI 9 ή θα χρειάζεται νέο λειτουργικό για τα virtual button ??? οι ειδικοι τι λενε ??
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από aetorraxi84: “Παράθεση από ntafycrazywool: “Αναβάθμιση πριν λίγο...!!! 096885a6776b5f0750533839c75f8fd5.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” καλημερα φίλε μου Μπορείς να μου δώσεις ένα λινκ να την κατεβάσω και εγώ; Ευχαριστώ προκαταβολικα” Φίλε μου η αναβάθμιση έγινε αυτόματα. Δεν έχω λινκ. Ίσως τα παιδιά εδώ μπορούν να σε βοηθήσουν. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
-
καλημερα και καλη τυχη κι απο εμενα