Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 80.

• Ρε bro ξέρει κανένας πως φεύγει αυτο? Εχω την τελευταία global Android 8

• Ήρθε και εμενα μετά από ένα μήνα.. Ειμα πολύ ικανοποιημένος έβαλα mi fit 3.4.6 του γιατρού με αριθμο firmware 1.5.0.2 τα εκανε ολα μονο του και είναι κομπλέ.... Απλος θελω να ρωτήσω αν γίνεται οταν πατώ για να δω την ώρα, να μου δειχνει και το ποσοστό της μπαταρίας? 5% την ημερα μπαταρία χαλάει με ενδιάμεση χρήση... Τελειο με έχει βολέψει παρα πολυ.. Μπράβο xiaomi

• Να σας πω ρε παιδια εσας ποσο καιρο εκανε να έρθει το mi band 3? Γτ εγω το εχω παρει απο το gear best Παράθεση από vrwmiaris: “Παράθεση από SEFIS33: “Να σας πω ρε παιδια εσας ποσο καιρο εκανε να έρθει το mi band 3? Γτ εγω το εχω παρει απο το gear best και ψιλο αν χώθηκα πρωτη φορα παραγγέλνω απο κινα.. ” Παρά άργησε, μάλλον δεν θα είχαν στοκ.μπορεί να είναι ήδη εδώ όμως γιατί δεν έχεις tn Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” - Εχω Tracking number RE372845875SE - Αλλα δεν β…

• Να σας πω ρε παιδια εσας ποσο καιρο εκανε να έρθει το mi band 3? Γτ εγω το εχω παρει απο το gear best και ψιλο αν χώθηκα πρωτη φορα παραγγέλνω απο κινα..

• Παράθεση από Nickleon: “Την έβαλα παιδιά αλλά μια από τα ίδια μη σας πω και χειρότερα. Κραταει αν όχι λιγότερο, τα ίδια με την παλιά και η θερμοκρασία είναι οπότε την βλέπω στους 25 βαθμούς. Δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω κάτι άλλο (calibration η κάτι παρόμοιο) ” Θερμοκρασία ανεβάζει η μπαταρία? Το κινητο δλδ ζεστενετε στην θεση της μπαταριας? Γτ ειναι πολυ συμαντικο μην κανει κανένα μπαμ.. Κατεβασε το προγραμμα monitor battery απο το play store να μας πεις αν θελεις.. Σου δείχνει θερμοκρασία μπαταρ…

• - Παιδες μου ηρθε σημερα αναβάθμιση για system και πηραμε android 8 και με τους 4 πυρήνες να τους δείχνουν να δουλευουν... Αλλα το treble δεν ειναι ενεργοποιημενο

• Παίδες ξέρει κανείς καμιά εφαρμογή που όταν παίζεις game να σου δείχνει τα fps στην οθόνη live? Ευχαριστώ..

• Δώσανε την global 9.5.2.0

• Βασικα ειχα το game boost και το ειχα ρυθμίσει οταν παίζω game και με παίρνουν τηλ και το σηκώνω άνοιγε η ανοιχτή ακρόαση... Εχθες κατα λάθος έσβησα το game boost και απο τοτε με περνούν και με την μια ανοίγει η ανοιχτή ακρόαση.. Και προσπαθώ να βρω τέτοια επιλογή πουθενα έκανα επανεκκίνηση τπτ το game boost δεν μπορώ να το βρω στο κινητο... Δεν ξερω τι παίχτηκε

• Ρε παιδες με παίρνουν τηλ και οταν το σηκώνω μου ανοίγει η ανοιχτή ακρόαση... Ξέρει κανείς πως απενεργοποιηται αυτη η επιλογη...

• παιδες εχω την xtrv 9.1.3.0 global την Ελληνική και θελω να βαλω την xtrv αρωμα 9.2.1.0 global πρέπει να κάνω factory reset? η την κανω install apo TWRP και τπτ αλλο γτ δεν 8ελω α χασω τπτ ...

• Παράθεση από johnmlrs: “Ημουν και εληξε η συνδρομη..Φυσικα και θα ξαναγινω!!!!!!!!! =============== Δεκ 27th 2017, 8:37am =============== Καλημερα. Χθες περασα την ελληνικη V9.1.3.0.(stable) και παρατηρω οτι οι 2 πυρηνες απο τους 4 δεν λειτουργουν,συμφωνα με το cpu-z. Οταν κανω επανεκκινηση δουλευουν και οι 4 για λιγο και μετα σταματουν παλι οι 2.. Ετσι πρεπει η κατι δεν παει καλα? Με παλαιοτερη ρομ δουλευαν συνεχως και οι 4... ” 1 Welcome to the club... Εχχεχεχχεχχεχεχεχεχ

• Μαγκες οταν βλέπετε βίντεο λειτουργεί η φωτεινότητα και ο ηχος μασα απο την εφαρμογή? (καταλάβατε τη λεω από την αριστερή μεριά η φωτεινότητα και από την δεξιά η φωνή) γτ εμενα οχι και με stable και με xtrv

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

SEFIS33 - - Recoveries

Μήνυμα

Γιώργο καλο θα είναι οταν βγενει καινούργιο twrp να μας λες και το τι εχει αλλάξει... Ετσι πληροφοριακά.... ευχαριστούμε το team γαμαη

• Παιδες για να κανω update το Twrp κατεβάζω το zip και παω και το φλασαρο? Η πρεπει να κανω τπτ wipe

• Παράθεση από sakas1989: “και μένα η μπαταρία τώρα στο τέλος έπεφτε μετά τα 40% απότομα, μέχρι που έβαλα μια από το aliexpress με 3300 mah και κρατάει 1,5 μέρα με βαριά χρήση ” Δλδ έβαλες μεγαλύτερη μπαταρία? Πώς χώρεσε? Μπορείς να μου στείλεις το λινκ μπας και την αγοράσω και εγω

• Εχω μια απορια μακγες... εχω το μι5 και τωρα τελευταια η μπαταρια μου πρεπει να τα εχει παιξει.. κοιτατε τη κανει... εχω 40% μπαταρια και τρωει φλασια και μεσα σε 5 λεπτα η μπαταρια κατεβαινει σαν τρελη και σταματαει στο 3% η 1% απο εκεινη τι στιγμη το κινητο με μετρια χρηση μπορει να κρατησει απο 1 με 1.5 ωρα .... τωρα παλια στο 2012 υπηρχε στην custom recovery επιλογη για σβησιμο τα στατιστικα της μπαταριας ... στην TWRP 3.1.1-1 Δεν βρηκα τετοια επιλογη υπαρχη??? και οποιος ξερει καμια εφαρμογ…

• Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από SEFIS33: “Μαγκες ποιος kernel ειναι ο ποιο ( σταθερός-καλυτερος ) ο mi5 TWRP 3.1.1-1 H 3.1.0-1 και ποια η διαφορα ? Εχει 10 mb παραπανω ο 3.1.1-1 ” μιλας για kernel η για twrp? ” Σωστος λαθος διατυπώσει.. Recovery TWRP θα βαλω την τελευταία.. οκ παιδες