Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 193.
-
Παράθεση από stauros2653: “97e7ce5b-b0ea-41dc-b498-9e9f3cfdabc5.png Redmi Note 7 Global Redmi Note 7 India Redmi Note 7 Russia Redmi Note 7 EEA εχω το lavender απο αυτες ποια επιλεγω? και επειδη μου αρεσει κ με βολευει ο browser της xtrv υπαρχει τροπος να την περασω σε αυτην που θα κατεβασω? ” Να υποθεσω θελεις να γυρίσεις σε official rom .. κατεβαζεις αυτην που ειχε εξαρχής " ξεκλείδωτο" επιλεγεις την global φυσικά ..
-
1)Πέρασα σταθερή 12 άρα σε note 7 με το τελευταίο twrp καί μου έβγαλε τέσσερις εσωτερικούς χώρους ξαναπέρασα το twrp απτην αρχή κ έστρωσε 2)η κουρτίνα δεν έχει καμία απολύτως διαφορά από την 11αρα δεν άλλαξε( ακόμα έτσι είναι ) το ένα κουλο μετά το άλλο .. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό? Κάθε φορά πού κάνεις διαμόρφωση dalvik data cache .. δημιουργεί εσωτερικούς χώρους κ όταν κάνεις wipe από recovery τούς σβήνει? μπορεί να σας μπερδεύει αυτό που λέω αλλά θέλω να καταλάβω πως λειτουργεί την ώρ…
-
Μετα την beta κοντευω να παθω καταθλιψη ποτε θα κανει ενημερωση η stable
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Changelog - Bug fixes and system optimizations. ” αργησα αλλα το κατάλαβα να σε καλα
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Η νέα που αναφέρεις V11.0.1.0.QFGEUXM είναι σε android 10 και για αυτό το λόγο μηδένισε το κοντέρ... Η παλιά V11.0.8.0.PFGEUXM είναι ακόμα σε 9. Εδώ το changelog: en_default.html ” en_default.html δεν την ανοίγει αλλος τρόπος ?
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΔεν θα πραγματοποιηθεί η αναβάθμιση σε miui 12 ? NOTE 7 Η παγκόσμια ενημέρωση του MIUI 12: Η πλήρης λίστα των κατάλληλων συσκευών Ακολουθεί η λίστα των τηλεφώνων που έχουν επιβεβαιωθεί ότι θα λάβουν την παγκόσμια ενημέρωση στο MIUI 12. Η Xiaomi κυκλοφορεί πρώτα την ενημέρωση στα τελευταία τηλέφωνά της και λειτουργεί προς τα πίσω. Ως εκ τούτου, μπορεί να χρειαστεί λίγη ώρα πριν το συγκεκριμένο τηλέφωνό σας πάρει την ενημέρωση MIUI 12. MIUI-12.jpg - Xiaomi Mi 9 - Xiaomi Mi 9T - Xiaomi Mi 9T Pro - …
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από kostas1050: “Παιδιά έκανα ταυτόχρονα απεγκατάσταση ενημερώσεων και ξανά εκκαθάριση των δεδομένων και για κάποιον απο αυτούς τους δυο λόγους έστρωσε. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!! ” κατάργηση εγκατάσταση ενημερώσεων είναι σε αυτη την περίπτωση καλοδούλευτο
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από kostas1050: “δκίμασα και εκκαθάριση cache στον Launcer αλλά τίποτα. Για τον φίλο, πιο πάνω , δεν έχω καρτα Sd. Μπορώ να κάνω κάτι άλλο πριν την επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων για να μην στήνω απο την αρχή? ” εκκαθάριση των δεδομένων εκανες αλλιως την επαναφορά δεν την γλυτώνεις αντίγραφα ασφαλείας και πάμε
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από kostas1050: “εβαλα default wallpaper αλλά δεν εστρωσε ” Πηγαίνε ρυθμισεις στην γραμμή αναζήτησης και γράψε την λέξη Launcher να βρείς την εφαρμογή. Πατήσε πάνω στην εφαρμογή κι επιλέξε στο κάτω μέρος την επιλογή κατάργηση εγκατάσταση ενημερώσεων και κάνε επανεκκίνηση.
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμαsoft reset δοκίμασες επαναφορα εργοστασιακών δεδομένων στην χειροτερη μερικες φορες παιζει θεμα κ με τις sd σε περίπτωση που εχεις βγαλτην κ επανελαβε την διαδικασία
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΑνοίγεις τις ρυθμίσεις στο smartphone σου στη συνέχεια, πήγαινε στην ενότητα Εφαρμογές βρες την εφαρμογή που προκαλεί προβλήματα και πίεσε πάνω σε αυτή εκεί θα βρεις τις επιλογές εκκαθάρισης δεδομένων και εκκαθάρισης cache (κρυφή μνήμη).
-
Παράθεση από tasos17: “τελος το καταφερα θα γραψω μετα που κολλησα με τα βηματα. ευχαριστω πρεπει κατι να προσεξω στην πρωτη χρηση;; τιποτα με την κρυπτογραφηση;; ” αν σου ζητηθεί κανε wipe data εκκαθάριση >συνθέτη εκκαθάριση dalvik art cache μνημη cache data
-
Παράθεση από tasos17: “to katafera αλλα πιο recovery twrp.img βαζω αυτο που κατβαζα πριν το berzlium 3,3,1,2;;; ” 3.3.1-2_red
-
Παράθεση από Giannis stathopoulos: “Παράθεση από tasos17: “εγραψα cd C:\adb και μπηκε στο φακελο μου γραφει στην τελευταια γραμμη List of devices attached unauthorized γιατι;; ” ” 3.3.1-2_red
-
Παράθεση από tasos17: “εγραψα cd C:\adb και μπηκε στο φακελο μου γραφει στην τελευταια γραμμη List of devices attached unauthorized γιατι;; ”
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από centris: “Καλησπέρα παιδιά. Έχω βάλει την stable 12 εδώ και δέκα μέρες περίπου. Αρκετά ικανοποιημένος αλλά νομίζω ότι πιο πολύ για custom μοιάζει. Εκτός ότι δεν είναι φουλ μεταφρασμένη μου παρουσιάζει και το εξής προβλήμα. Όταν πάω να σώσω μια νέα επαφή με πετάει εκτός και δεν μου την σώζει. Ακόμα και αν πάω να βάλω το νούμερο σε υπάρχουσα δεν μου το κάνει. Το έχει και άλλος αυτό το πρόβλημα; ” Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα κ εγώ στο νοτ 7 αν ειδες στην λιστα υπηρχε κ μια δευτερη (f…
-
Παράθεση από amavroudis: “Πόσο καιρό είχες συνδεδεμένο το τηλέφωνο με το mi account σου; ” αμεσως μόλις το αγορασα τον εβαλα στο συγκεκριμένο χθες το απόγευμα πριν τον ειχα στο note 7 κ αμεσως μετα το ξεκλειδωσα μεσα σε μια ωρα ειχε την νεα rom ολα πηγαν ρολόι
-
περασα την miui 12 stable στο mi9 κυφεας δεν το εχω στα χερια μου ουτε τεσσερις ωρες κ μπορω να πω οτι μας εχετε λυσει τα χερια με τις ακριβεις οδηγιες που δινετε ..ρολαρει ανετα χωρις κανενα προβλημα ενα πραγμα δεν καταλαβα ομως με το mi unlock ξεκλειδωσε την ιδια στιγμη που το σύνδεσα στο πεντάλεπτο υπαρχει εξηγηση για αυτο ?
-
το note 7 pro θα παρει αναβαθμιση σε stable ξερουμε