Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 193.

• Xiaomi Redmi Note 7

Pascell - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Παράθεση από Oldnavy: “Μα εδώ δεν έχει πάρει καλά καλά το 10.Αυτο εννοώ θα πάρει 11? ” εδω κ μερικούς μήνες πολλες συσκευές ανάμεσά τους κ το νοτ 7 εχουν android 10 xtrv dev rom κ επιτελους ηρθε κ η stable.. ειπα μην μας εκανε την τιμη κ σε 11 αλλα η τιμη-τιμη δεν εχει χαιρετώ ..!!

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από Oldnavy: “Σημερα μου έκανε αναβάθμιση σε android 10 με miui 11.Νομιζω τα μπερδευεις ” Android 11 τι μπερδεψα καλησπέρα !

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Γεια σου δασκαλε ούτε εγώ νομίζω ότι θα πάρει αναβάθμιση οπότε δεν ασχολούμαι βάζω πλώρη για νέα συσκευή έτσι κ αλλιώς μια αλλαγή καλό θα κάνει,καλή συνέχεια σε όλη την ομάδα!

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παιδιά θα πάρει android 11 το note 7 η να μήν περιμένουμε Snapdragon είναι αλλά όχι premium δεν το είδα πουθενά γι'αυτό ρωτάω καλημέρα!

• Redmi Pro unlock problem

Pascell - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Έχω το imei μπορώ να βρω τόν κάτοχο μέσω αυτού,και κάτι άλλο έκανα τσεκ κ είναι ενεργοποιημένη η εύρεση της συσκευής! Σε ένα Huawei p9 παρακάμψα το λογαριασμό μέσω bypass με άλλο launcher κ πήγα στις ρυθμίσεις κ wipe data

• Redmi Pro unlock problem

Pascell - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παιδιά γειά σας, έχω ένα θέμα με ένα Redmi Pro Omega υπήρχε στο συρτάρι για καιρό κ αποφάσισα να το χρησιμοποιήσω τού έκανα apdate κ τώρα ζητάει κωδικό mi account ούτε που ξέρω ποιος είναι,τι γίνεται τώρα αυτό ήταν μιας πρώην από παλιά κ δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ μας,υπάρχει κάποιος τρόπος παρακάμψης η το πετάω στο συρτάρι πάλι!!

• Καλημέρα σέ όλους σας.. Ακόμη δεν έχει γίνει αναβάθμιση του levander,θα καθυστερήσει πολύ;

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

Pascell - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από JanusG: “Παράθεση από mixalisf: “Για να περάσω το twrp του mauronofrio στο mi 9t που φαίνεται βουνό και είμαι κάπως ασχέτως και με όχι καλά αγγλικά. θα επιχειρήσω με τον δεύτερο τρόπο από εδώ. Oμως με την οδηγία για mi 9t του geoanto 555 το αρχειο vbmeta_davinci.img δεν κατεβαίνει απο το mediafire . Ετσι κι αλλιώς προτιμώ να τρέξω το script που δίνει. Γλιτώνω και απο πιθανά λάθη στην πληκτρολόγηση. Ερώτηση: το script το τρέχω μέσα απο το twrp που θα περάσω; ” Παράθεση από mixalisf: …

• ελπιζω να βοηθησα χαιρετω..

• Παράθεση από amavroudis: “Αν την έχει κανένα μέλος παρακαλώ να το αναφέρει... MIMix35G_V10.3.17.0.PEMCNXM ” νομιζω την βρηκα MIUI ROM Latest Downloads | Xiaomi Firmware Updater σελιδα δευτερη

• Δεν καταλαβαίνω γιατί.. Με ποια έκδοση είσαι τώρα ? Κανε την διαδικασία από την αρχή κατέβασε την rom ξανά μέσα από τόν σύνδεσμο κ αστην όπως είναι(μήν την πειράξεις) .. recovery κ install

• kolidakisgeorge Το πακετο αναβάθμισης απο την τρεχουσα έκδοση .. Πηγαινε η συσκευη μου >εκδοση MIUI>τρεχουσα εκδοση..πατα επανω δεξια στις τρεις τελειες κ κανε την επιλογη σου.. xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote7_20.6.11_v12-10.zip

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Format data είχες κάνει στην εγκατάσταση όταν πήγε σε Android 10; ” Ναι κανονικά, δεν είχε πρόβλημα.. Καί την προηγούμενη ενημέρωση την έκανε μέσω ΟΤΑ αυτόματα, τό πρόβλημα εμφανίστηκε ξαφνικά.. να περάσω από την αρχή τό twrp 3.3.1.Q ? νομίζω θά διορθώσει το πρόβλημα

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

3.3.1-Q17-03-20 Την rom την κατέβασα από εδω στο φόρουμ κ την πέρασα από πάνω, εξακολουθούσε να κάνει το ίδιο και στην συνέχεια έκανα wipe data ούτε τότε άλλαξε κάτι

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67756/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67757/ παταω επανω στην εκδοση κ δεν κανει τιποτα

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Ξεκλειδωτο κ ρουταρισμενο την νεα rom την περασα χειροκινητα

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Καλησπερα .. ρυθμισεις>η συσκευη μου>εκδοση Miui.. αλλα δεν μπαινει..γιατι γινεται αυτο ξερει κανεις ? Σαρωσεις ασφαλειας >ενας κινδυνος βρεθηκε>επιλυση τωρα> επιδιορθωση τωρα κ μου λεει αδυναμια ευρεση εφαρμογης "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ"

• Πατάω επάνω στην έκδοση της συσκευής κ δεν με αφήνει να μπω στην ενημέρωση

• Όλα καλά και σε note 7 έχουν μειωθεί αισθητά κάποια κοληματακια εκτός αν χρειάζεται καθαρή εγκατάσταση μέσω sd αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται είμαι πολύ ικανοποιημένος καλή δουλειά!!

• Δεν ξέρω ακριβώς κατά πόσο βγήκα εκτός θέματος απλά προσπαθώ από το πρωί να τό κάνω να μπουταρει με gif -loading-