Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 193.
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυματο εχω υποψή μου σε ευχαριστω,και κατι ασχετο στο αλλο το note το δικο μου με xtrv miui 12/ 20.5.13 βγαζει στην ενημερωση waiting for debugger application αναβαθμιση (process pl.zdunex25. uptader) is waiting for the debugger to attach και η γη ως animation δεν υπάρχει ειναι ολο μαυρο..γιατί συμβαίνει αυτό ?
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΈκανα το τέστ δεν έχει προβλήματα pass σέ όλα τώρα θα δω την κάνω με την ROM ευχαριστώ
-
αυτο εγινε κ με το δικο μου εκανα την διαδικασια απο την αρχη κ μπουταρε
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμαναι μεταχειρισμενο ειναι
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΘα δοκιμάσω να τού περάσω την global -MI- Αν είναι global version τό τηλέφωνο θά την πάρει αλλιώς ξεκλείδωμα κάι τα λοιπά όπως και τό δικό μου καλημέρα
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΚαλησπέρα πριν λίγες μέρες αγόρασα ένα note 7 της κοπέλας μου κ έχει το εξής θέμα ώρες ώρες δεν ανταποκρίνεται το touch screen πρέπει να πατήσεις πάλι αλλά και στα παιχνίδια..σε πετάει εκτός παιχνιδιού κ τέτοια πράγματα.. Επίσης σηκώνει πολύ εύκολα θερμοκρασία.. Υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει από bugs στην rom να τονίσω ότι το πήρα σε πάρα πολύ καλή κατάσταση εξωτερικά σάν νά μήν χρησιμοποιήθηκε ποτέ,δεν ξέρω τι να πω ίσως μπορείτε να με βοηθήσετε είναι global version eu rom 11.0.7.0 PFGEUXM Το …
-
Όλα φαίνονται μια χαρά μέχρι στιγμής σε levander(•‿•)
-
Κάνατε πολύ καλή δουλειά μπράβο σάς
-
Κάθε εβδομάδα γίνονται τά updates κανονικά έτσι?
-
Καλησπέρα παιδιά κάνατε πολύ καλή δουλειά,περάστηκε εύκολα, αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι λίγο παράξενο..!! Ενώ έκανα την αναβάθμιση γράφει -τρέχουσα έκδοση Miui (11 20.4.27/30)- καί τό μεγάλο κεντρικό λογότυπο γράφει 11 Ενώ όταν πατάω τίς τρεις τελείες πάνω δεξιά -εκδοση συσκευής>γράφει-12 20.4.27/30- Όμως όλα δείχνουν φυσιολογικά έχουν αλλάξει τά πάντα όπως περιγράφεται !!
-
Εχω καποια εμπειρια πανω σε αυτο τον τομεα κ ειμαι προσεκτικος πανω απο ολα,ομως θα ηθελα να ειμαι σιγουρος για την μπαταρια, το πως συμπεριφερεται κατω απο φυσιολογικες συνθηκες αν η μπαταρια εχει το προβλημα δλδ,βλεπω οτι ειναι λιγακι παραμορφωμενη.. αν ειναι κατι ποιο σοβαρο οπως η μητρικη δεν νομιζω οτι χρειαζεται περαιτερω ψαξιμο δεν αξιζει τα χρηματα που θα ξοδεψω.. Ολοκληρη την νυχτα στην φορτιση δεν απενεργοποιηθηκε αλλα εξακολουθει να παραμενει στο 2%.. τωρα το εβγαλα απο την φορτιση κα…