Βασικα πιο πολυ το ηθελα για οταν βγει η stable να την εβαζα απο το recovery. Εκτος αν γινεται να την βαλω απο το twrp ; Συγγνωμη για τετοιες ερωτησεις απλα ειμαι αρχαριος οσον αφορα τα flash κτλπ
Καλησπέρα θέλω να αναβαθμίσω το redmi 4x σε miui 10 developer με twrp. Θα ηθελα να ρωτησω μηπως γινεται μετα απο το flash να μπει το παλιο recovery στο κινητο. Δηλαδη το recovery default της Xiaomi. Ευχαριστω!
Καλησπερα και πάλι! Άμα βάλω miui 10 στο redmi 4X (Chinese developer ROM) θα έχει play store; Νομίζω δεν έχει βγει ακόμα η ROM αλλά θα βγει από ότι ξέρω κοντά στα μέσα Ιουλίου
Το θέμα είναι ότι στην miui 8 νομίζω υπήρχε αυτή η ρύθμιση. Η Xiaomi επίσης κατάργησε προσωρινά τα themes και πάνω που σκεφτόμουν να φύγω από το default .
Παιδια επειδή είναι 5 οι αριθμοί τις ROM δεν είναι η κλασσική ψευτογκλομπαλ που έχει ένα σωρό bugs και πρέπει να περαστεί με Xiaomi tool στο κινητό για να λειτουργήσει; Η κάνω λάθος;
Καλησπέρα! Καιρό είχα να μηλησω. Ελπίζω να είστε όλοι καλά .... Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση ξέρετε αν υπάρχει καμία καλή εφαρμογή για camera Redmi 4X να έχει ας πούμε portrait mode η κάτι τετοιο. Βλέπω συνέχεια στο YouTube video αλλά δεν ξέρω αν είναι fake ή όχι επειδή δεν γράφουν λινκ από κάτω για να κατεβάσω ως δοκιμή