έχω μήνη στη 8.5.10 άρωμα
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
- RedMi 4X
-
-
Θα περιμένεις όπως ολοι μας Θανάση το καλό πράγμα αργεί να γίνει.
-
Καλησπέρα .
Φιλος ψάχνει να πάρει κινητό 3/32 5αρι . Το 4χ είναι και το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό . Επειδή είμαστε σε νησι βολευει εξαιρετικα να παμε να το πάρουμε απο το Γερμανο . Κανα 20αρι πιο πανω απο το σκρουτζ βγαίνει . Εχει κανείς ιδέα με τι rom θα έρχεται αυτό το πράμα ; Το μόνο που λέει στο site είναι για Miui 8 . Θα πάρει την 9 τουλάχιστον ;
Ευχαριστώ -
Η miui 9 υπάρχει εδώ και καιρό για το redmi 4x.
Κάτσε να δω αν θα παρει και 10.
Edit: σύμφωνα με το άρθρο θα πάρει και miui 10.
xiaomi-miui.gr/community/news/…%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BD/ -
Λογικα ο γερμανος θα στο δωσει οπως πρεπει να το δωσει δηλαδη με global stable(μπορεις να ρωτησεις κιολας δεν νομιζω να μην ξερουν)...Και ναι θα σου εχει ηδη updates να κανεις για miui9 (αν δεν ειναι ηδη με miui9 μεσα)Ο/H Anritsu έγραψε:
Καλησπέρα .
Φιλος ψάχνει να πάρει κινητό 3/32 5αρι . Το 4χ είναι και το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό . Επειδή είμαστε σε νησι βολευει εξαιρετικα να παμε να το πάρουμε απο το Γερμανο . Κανα 20αρι πιο πανω απο το σκρουτζ βγαίνει . Εχει κανείς ιδέα με τι rom θα έρχεται αυτό το πράμα ; Το μόνο που λέει στο site είναι για Miui 8 . Θα πάρει την 9 τουλάχιστον ;
Ευχαριστώ

-
Παρεμπιπτόντως από ότι είδα βρίσκεται σε κατάσταση android 7.1, αν σε ενδιαφέρει...
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις . Δικιά μου παράλειψη που δεν διευκρίνισα είναι ότι μιλάω για ΟΤΑ απο το κινητό μέσω της δικιάς του rom και οχι με φλασαρίσμά της δικιά μας απο εδώ . Δεν θα μπλέξω με ξένο τηλέφωνο . Ο άνθρωπος θέλει ένα τηλέφωνο να κάνει την δουλειά του με ΕΛΛΗΝΙΚΗ γλώσσα , μενού κλπ .
Ευχαριστώ . -
Ναι εαν εχει global stable θα εχει ολα αυτα που λες.. ρωτα στο μαγαζι λογικα θα γραφει και στο κουτι global version.Ο/H Anritsu έγραψε:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις . Δικιά μου παράλειψη που δεν διευκρίνισα είναι ότι μιλάω για ΟΤΑ απο το κινητό μέσω της δικιάς του rom και οχι με φλασαρίσμά της δικιά μας απο εδώ . Δεν θα μπλέξω με ξένο τηλέφωνο . Ο άνθρωπος θέλει ένα τηλέφωνο να κάνει την δουλειά του με ΕΛΛΗΝΙΚΗ γλώσσα , μενού κλπ .
Ευχαριστώ .
Μου φαίνεται αδύνατον κιόλας ο Γερμανός να μην στο δωσει ετσι :p
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Η miui 9 υπάρχει εδώ και καιρό για το redmi 4x.
Edit: σύμφωνα με το άρθρο θα πάρει και miui 10.
xiaomi-miui.gr/community/news/…%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BD/
Ο/H amavroudis έγραψε:
Παρεμπιπτόντως από ότι είδα βρίσκεται σε κατάσταση android 7.1, αν σε ενδιαφέρει...
Πάντα σε official rom αναφέρομαι σε αυτά που σου έγραψα.Ο/H Anritsu έγραψε:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις . Δικιά μου παράλειψη που δεν διευκρίνισα είναι ότι μιλάω για ΟΤΑ απο το κινητό μέσω της δικιάς του rom και οχι με φλασαρίσμά της δικιά μας απο εδώ.
-
Καλησπέρα , ξέρει κανείς αν γίνεται να κατεβάσουμε την miui 10 beta ακόμα;
-
Όχι ακόμα.
Δες εδώ για το χρονοδιάγραμμα
MIUI 10: Ημερομηνίες διανομής και λίστα συσκευών που θα αναβαθμιστούν. -
Eυχαριστω!