έχω μήνη στη 8.5.10 άρωμα
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
- RedMi 4X
-
-
Θα περιμένεις όπως ολοι μας Θανάση το καλό πράγμα αργεί να γίνει.
-
Καλησπέρα .
Φιλος ψάχνει να πάρει κινητό 3/32 5αρι . Το 4χ είναι και το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό . Επειδή είμαστε σε νησι βολευει εξαιρετικα να παμε να το πάρουμε απο το Γερμανο . Κανα 20αρι πιο πανω απο το σκρουτζ βγαίνει . Εχει κανείς ιδέα με τι rom θα έρχεται αυτό το πράμα ; Το μόνο που λέει στο site είναι για Miui 8 . Θα πάρει την 9 τουλάχιστον ;
Ευχαριστώ -
Η miui 9 υπάρχει εδώ και καιρό για το redmi 4x.
Κάτσε να δω αν θα παρει και 10.
Edit: σύμφωνα με το άρθρο θα πάρει και miui 10.
xiaomi-miui.gr/community/news/…%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BD/ -
Ο/H Anritsu έγραψε:
Καλησπέρα .
Φιλος ψάχνει να πάρει κινητό 3/32 5αρι . Το 4χ είναι και το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό . Επειδή είμαστε σε νησι βολευει εξαιρετικα να παμε να το πάρουμε απο το Γερμανο . Κανα 20αρι πιο πανω απο το σκρουτζ βγαίνει . Εχει κανείς ιδέα με τι rom θα έρχεται αυτό το πράμα ; Το μόνο που λέει στο site είναι για Miui 8 . Θα πάρει την 9 τουλάχιστον ;
Ευχαριστώ
-
Παρεμπιπτόντως από ότι είδα βρίσκεται σε κατάσταση android 7.1, αν σε ενδιαφέρει...
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις . Δικιά μου παράλειψη που δεν διευκρίνισα είναι ότι μιλάω για ΟΤΑ απο το κινητό μέσω της δικιάς του rom και οχι με φλασαρίσμά της δικιά μας απο εδώ . Δεν θα μπλέξω με ξένο τηλέφωνο . Ο άνθρωπος θέλει ένα τηλέφωνο να κάνει την δουλειά του με ΕΛΛΗΝΙΚΗ γλώσσα , μενού κλπ .
Ευχαριστώ . -
Ο/H Anritsu έγραψε:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις . Δικιά μου παράλειψη που δεν διευκρίνισα είναι ότι μιλάω για ΟΤΑ απο το κινητό μέσω της δικιάς του rom και οχι με φλασαρίσμά της δικιά μας απο εδώ . Δεν θα μπλέξω με ξένο τηλέφωνο . Ο άνθρωπος θέλει ένα τηλέφωνο να κάνει την δουλειά του με ΕΛΛΗΝΙΚΗ γλώσσα , μενού κλπ .
Ευχαριστώ .
Μου φαίνεται αδύνατον κιόλας ο Γερμανός να μην στο δωσει ετσι :p -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Η miui 9 υπάρχει εδώ και καιρό για το redmi 4x.
Edit: σύμφωνα με το άρθρο θα πάρει και miui 10.
xiaomi-miui.gr/community/news/…%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BD/
Ο/H amavroudis έγραψε:
Παρεμπιπτόντως από ότι είδα βρίσκεται σε κατάσταση android 7.1, αν σε ενδιαφέρει...
Ο/H Anritsu έγραψε:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις . Δικιά μου παράλειψη που δεν διευκρίνισα είναι ότι μιλάω για ΟΤΑ απο το κινητό μέσω της δικιάς του rom και οχι με φλασαρίσμά της δικιά μας απο εδώ.
-
Καλησπέρα , ξέρει κανείς αν γίνεται να κατεβάσουμε την miui 10 beta ακόμα;
-
Όχι ακόμα.
Δες εδώ για το χρονοδιάγραμμα
MIUI 10: Ημερομηνίες διανομής και λίστα συσκευών που θα αναβαθμιστούν. -
Eυχαριστω!