παιδια καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σας...πηρα το ΜΙ Α1 και εβαλα την καρτ που ειχα στο redmi...ομως το mi cloud παραμενει ενεργο...δεν μπορω να κανω εξοδο...οπως επισεις και ολες τις επαφες που ειχα..δεδομενου οτι εβαλα νεα σιμ με αλλα δεδομενα και επαφες πως μπορω να σβησω τα αρχικα?..και οχι μονο...αφου απενεργοποιησα το δακτυλικο αποτυπωμα η οθονη ανοιγη μονο με αυτο... ευχαριστω
καλησπερα παιδια..σημερα πηρα το τηλ..μεχρι τωρα ειχα το redmi 4x.....εντελω καινουργιο περιβαλον και προσπαθω να μαθω...θα ηλενα να ρωτησω αν μπορω να βρω γκατζετ για κλεισιμο οθονης χωρις να παταω κουμπι απενεργοποιησης.... ευχαριστω
παιδια καλησπερα.εχω κοιταξει αρκετες σελιδες απο το νημα αυτο επειδη δεν πολυξερω απο κινητα ποιες ειναι οι διαφορες μεταξυ Xiaomi Redmi Note 4 και Xiaomi Redmi Note 4χ.... ευχαριστω πολυ...
παιδια καλησπερα....θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με δυο μοντελα.....το Xiaomi Redmi Note 4X ...και το Xiaomi Redmi Note 4.... πια ειναι η διαφορα μεταξυ τους ?...γιατι εχουν διαφορα στην τιμη? ευχαριστω
καλημερα παιδια...θα ηθελα να σας ρωτησω το εξεις.....μπαινω στο mi cloud.....πηγαινω στο galery για τις φωτο και μου βγαζει αυτο HelpBack When you connect your device with Mi Cloud, you can read and reply to texts, access notes and photos, or locate your phone from any browser. - Make sure you're using the latest version of MIUIGet the latest version of MIUI - Open the Mi Account app on your device and sign inMIUI asks you if you want to create a Mi Account when you power on your device for the…
παιδια καλησπερα..θα ηθελα ρωτησω κατα την γνωμη σας ποιο μοντελο ειναι το καλυτερο σε 5,5" και μεχρι 200ευρα?....ψανχομαι για κινητο εννοειται χιαομι....οποτε θα ηθελα την βοηθεια σας... ευχαριστω..
παιδια καλημερα..θα ηθελα να ρωτησω το εξεις..εδω και δυο μερες η wind με χρεωνει για MB που δεν καταναλωνω...εχω ρυθμιση το τηλεφωνο ωστε να μην ανοιγουν τα δεδομενα σε περιπτωση αδυναμης συνδεσης.....υπαρχει αλλη ρυθμιση γιαυτο?... ευχαριστω
παιδια καλησπερα..θα ηθελα να σας ρωτησω μετα την ενημερωση σε 9,1,1 δεν μπορω να δω τον υπολοιπο χρονο που χρειαζεται για να φορτηστει το κινητο (το εδειχνε κατ την διαρκειας της φορτισης)..υπαρχει τροπος να ξαναβλεπω το χρονο που χρειαζεται ευχαριστω
καλησπερα παιδες....εδω για τα δυσκολα....λοιπον ξερετε αν υπαρχει γρηγορη φορτιση..?..για εμενα αν ξεκινησω με 10% διαρκει 2,5 ωρες περιπου... ευχαριστω...
αυτο ηταν....φιλε μου να σαι καλα ευχαριστω πολυ....ειχα την εντυπωση (λαθος βεβαια) οτι το slider δεν επαιζε ρολο στον αυτοματο φωτισμο......σε υπερευχαριστω