Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 245.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΜπορείτε να μου πείτε λίγο ποια g cam να περάσω και ποια είναι η διαδικασία;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΕυχαριστώ φίλε @spideman3 έχω να πω για σένα ότι με βοήθησες σε ότι κι αν ήθελα για το mi 5 εννοείται και τα άλλα παιδιά στο forum βέβαια , μου έβγαλε αναβάθμιση για miui 11 άλλα τόσα που διάβασα στο forum δεν την έκανα
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚαι ναι μετά από σχεδόν 4 χρόνια με το ,mi 5 έκανα την μετάβαση σε mi 9 πάρτε μία ματιά και πείτε μου αν πρέπει να αλλάξω rom
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΆστα να πάνε αλλά βλέπω έχουν εξαντληθεί από πολλά καταστήματα
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΛοιπόν αδέρφια θέλω λίγο και την δική σας γνώμη , βρήκα το mi 9 blue 6-128 στα 360 να το πάρω η να περιμένω από Κίνα που θα είναι λογικά ποιο φθηνό;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΤι πιστεύετε αξίζει η αναμονή για το mi 9 5G ?
-
Ρε αδέρφια από χτες έχω ένα πρόβλημα στο κινητό . Χωρίς να πατάω το home button με γυρνάει στην αρχική οθόνη συνεχώς ότι και να κάνω . Όταν το έχω κλειδωμένο ανοίγει η οθόνη το έκανα επανεκκίνηση και τίποτα μετά πήγα στις ρυθμίσεις στα πλήκτρα το ακύρωσα και πάλι τίποτα.Θελει να φλασαρω πάλι την rom ;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΕνα κλικ θέλω και αγοράζω το mi 9 αλλά ρε γαμώτο έχω το mi 5 και δεν λέει να χαλάσει ούτε και κολλάει ούτε τίποτα