Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-78 από 78.
-
Παιδιά μου είναι αρκετά δύσκολη η διαδικασία και στο τέλος θα κάνω και ζημιά οπότε τα παραταω.. Θα το κρατήσω όπως είναι και ελπίζω να να βρεθεί αγοραστής που θα έχει τις γνώσεις να τα κάνει.. Ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον να είστε καλά.
-
Κλειδωμένο ήταν το είχα κοιτάξει.. Χθες το ξεκλειδωσα..
-
Αυτό μου βγάζει όταν πάω να κάνω update τη recovery rom
-
Χθες ήμουν 6 ώρες μπροστά απ το pc με φίλο και κάναμε πάνω από δέκα φορές όλη τη διαδικασία για να μπει η ελληνική ρομ. Ακολουθησαμε όλα τα βήματα αλλά η ελληνική ρομ δε μπήκε ποτέ. Στο τέλος μας έβγαζε παντού failed και κόκκινα γράμματα. Ίσως να φταίει που δε μπορεί να κάνει update τη recovery rom την οποία δεν αναγνωρίζει καν και δε μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό.
-
Γιατί έχει πάρα πολλά θέματα τα οποία δε μπορώ να λύσω. Πολύ γρήγορη πτώση μπαταρίας, μεγάλο πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις και με τη φωτεινή ένδειξη οι οποίες δεν έρχονται ποτέ και αν έρθουν κολλάει η φωτεινή ένδειξη και θέλει επανεκκίνηση το κινητό, το μενού είναι πολύ άσχημα μεταφρασμενο και το χειρότερο όλων τρομερό κόλλημα της εταιρείας με την ασφάλεια το οποίο κάνει παντού τα εύκολα δύσκολα.. Η χειρότερη συσκευή μακράν που είχα ποτέ.
-
Δεν αναγνωρίζει την recover rom που έβαλα μέσα απ το updater έχω βγάλει screen shot αλλά επίσης δε μπορώ να το ανεβάσω κάποιο άγνωστο σφάλμα μου βγάζει =============== Ιαν 18th 2017, 12:21pm =============== Δεν αναγνωρίζει την recover rom που έβαλα μέσα απ το updater έχω βγάλει screen shot αλλά επίσης δε μπορώ να το ανεβάσω φίλε Μανώλη ευχαριστώ για τις πληροφορίες αλλά με όρους που δεν καταλαβαίνω δεν έχω ασχοληθεί με αυτά απλά ακολούθησα τον οδηγό =============== Ιαν 18th 2017, 1:24pm ========…
-
Μετα από πολλές προσπάθειες και αφού ξεκλειδωσα τη συσκευή δε κατάφερα να περάσω την ελληνική..μάλλον γιατί δε μπόρεσα να κάνω update την developed rom στην αρχή της διαδικασίας. Με κούρασε πραγματικά οπότε το αφήνω όπως είναι. Υπάρχει πρόβλημα με το bootloader ξεκλείδωτο;
-
ρε παιδια εχω μπερδευτει..ποια ρομ πρεπει να βαλω κι απο που θα την κατεβασω? redmi note 4
-
Μάλλον εγκρίθηκε το κατέβασα και το έκανα αποσυμπίεση στο κινητό
-
Παιδιά καλησπέρα.. Δεν έχω πάρει ακόμα απάντηση για το ξεκλείδωμα απ την xiaomi απ τις 24/12.. να περιμένω λίγες μέρες ακόμα η να στείλω κάποιο mail?
-
Τι να πω..θα περιμένω απλά νομίζω έκανα μια βλακεια.. Στην αιτιολογία για το ξεκλείδωμα έγραψα στα αγγλικά τους λόγους για τους οποίους θέλω να το ξεκλειδώσω κι όχι στα κινέζικα με μετάφραση.
-
Έφτασα στο σημείο όπου πρέπει να μου στείλουν μήνυμα στο κινητό με τον κωδικό για να προχωρήσω αλλά τίποτα μήνυμα δεν έρχεται... Δε βλέπω να το ξεκλειδώνω =============== Δεκ 24th 2016, 2:59pm =============== Εντάξει παιδιά έφτασα έφτασα στο τέλος περιμένω την απάντηση θα τα ξανά πούμε όταν τελικά μου απαντήσουν.. Σας ευχαριστώ πολύ. =============== Δεκ 24th 2016, 6:44pm =============== Παιδιά επανήλθα γιατί με πιάνει τρέλα μ αυτό που συμβαίνει... Είναι δυνατόν να πέφτει 20/100 η μπαταρία σε μόλ…
-
Ευχαριστώ.. Παιδιά κλείνω το κινητό πατάω το κουμπί μείωσης ήχου και το Power αλλά δε κάνει boot απλά ανοίγει ξανά το κινητό.. =============== Δεκ 24th 2016, 1:59pm =============== παιδια ενταξει τα καταφερα ειναι κλειδωμενο τελικα..μετα την αιτηση για ξεκλειδωμα περιμενω απαντηση ? κι αν ναι ποσο?
-
Θα προσπαθήσω μιας και δεν έχω ιδέα πως γίνεται..
-
Αυτό είναι μάλλον κακό εε;
-
Τα φώτα σας ευχαριστώ
-
Καλημέρα..νεος στο φόρουμ και μόλις χθες παρέλαβα το Xiaomi redmi note 4. Πρώτο κινέζικο κινητό στα χέρια μου και φυσικά δεν έχω ιδέα από που να ξεκινήσω αυτό που παρατήρησα όμως είναι πως η μπαταρία του κινητού πέφτει πάρα πολύ γρήγορα.. Διάβασα τα παραπάνω post αλλά δεν έβγαλα κάποιο συμπέρασμα.