Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 84.
-
εχω δοκιμασει και με την τελευταια dev και την stable μου το κανει και στις δυο. Αποφασισα να κανω καθαρη εγκατασταση απο την αρχη με το miflash για να καθαρισει το τηλεφωνο απο τις πολλες ρομ που εχω δοκιμασει μπας και στρωσει αλλα εχω τωρα προβλημα με το miflash μου βγαζει μηνυμα missmatching image and device error
-
Καλησπερα. Εδω και λιγες μερες εχω ενα θεμα με το κινητο το οποιο παρουσιαζεται και σε stable και σε dev. Ενω εχω ενεργοποιημενο τον αισθητηρα να σβηνει η οθονη κατα την διαρκεια της κλησης στην αρχη ολα οκ μετα απο δυο τρεις κλησεις σταματαει να λειτουργει και η οθονη μενει μονιμα ανοιχτη και κλεινει μονο στο οριο που εχω βαλει για να κλεισει και μετα μονο με πατημα του power μπορω να ανοιξω την οθονη. Οταν κανω επανεκινηση το τηλεφωνο στρωνει αλλα μετα απο μερικες κλησεις ο αισθητηρας σταματαε…
-
Καλή επιτυχία Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από StathisSe: “Παιδια χρειαζομαι βοηθεια επειγοντως.. Αγορασε ενασ φιλος το RN2 και ειχε περασμενη μεσα την ελληνικη 7.0.8 stable και θελαμε να βαλουμε μεσα την 7,1,1. stable. Καναμε ολα τα wipe πηγα να κανω μετα install την νεα ρομ και μου εμφανισε προβλημα...κολλουσε στο micloud και δεν εμπαινε μεσα....το ξαναεσβησα και την ξανα εβαλα αλλα παλι τα ιδια... τωρα προσπαθω να βαλω την 7,0,8/ ποση ωρα κανει να μετα το περας της εγκαταστασης να ξεκινησει το τηλεφωνο??? ” Οταν φτασεις στο m…
-
Την εχω περασει απο το πρωι ολα δουλευουν αψογα. Πολη καλη δουλεια για μια ακομα φορα.
-
Και εγω που την πέρασα στο κινητό δεν είδα διαφορά και την απεγκατεστησα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από efkolo: “Παρ' όλο που έδωσα δικαιώματα root στο titanium αυτό δεν μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στο root. Κάποια ιδέα; (Redmi note 2 MUI 7 Developer GTV 6.1.7)forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9226/” Σε εμένα πάντως με την ιδια ρομ το titanium δουλεύει μια χαρα μολις του έδωσα δικαιωματα root Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σχετκα με τα θέματα θέλω και εγώ να ρωτήσω όταν αλλάζω θέμα δεν ανοίγει η οθόνη να μου δειξει την ειδοποίηση που έχει έρθει. Σε κάποια θέματα εμφανιζει την ειδοποίηση στην οθόνη κλειδώματος αλλα δεν ανάβει η οθόνη σε αλλα δεν εμφανιζει τίποτα. Αν γυρίσω σε default θέμα ολα οκ. Τι μπορεί να φταίει? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ολα καλα σε εμενα δεν εχω προβλημα με τις sim. Aπο την αρχη της εγκαταστασης της ρομ ολα ηταν οκ.
-
Περασε το τελευταιο update οχι ολη τη ρομ μονο το patch ολα οκ.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παράθεση από panospc: “Σε full screen μου το έκανε σίγουρα, σε preview δεν θυμάμαι αν δοκίμασα. Αν κλείσω το youtube και το ξανά ανοίξω δεύτερη φορά παίζει το βίντεο χωρίς κολλήματα αλλά χωρίς ήχο Αν το κλείσω και το ξανά ανοίξω για τρίτη φορά επανέρχεται ο ήχος αλλά ξανά κολλάει μετά από λίγο. ” Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα” Και σε εμένα το ίδιο. Μετά από 5 δευτερόλεπτα κολαει και μετα οταν ξεκιναει παλι παίζει το βίντεο αλλά δεν έχει ηχο. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παιδιά να προσθέσω μία ερώτηση Είτε τικάρεις όλα τα κουτάκια στο Wipe ->Advanced wipe είτε στο Wipe σήρεις swipe to Factory Reset είναι το ίδιο; Μεταφέρθηκα από dev σε stable” Οχι δεν είναι το ίδιο. Δεν θα μπεις στο advanced απλα θα κάνεις swipe. Το ίδιο λάθος έκανα και εγω και δεν γινόταν εγκατάσταση. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk