Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 121.
-
Παράθεση από geoanto555: “Τότε δουλεύει κανονικά... μήπως σου αργεί λίγο να δώσει φωτεινότητα; Δοκίμασε κόντρα στον ήλιο να δούμε... Πόσο πάει; Το δοκίμασε κ άλλος και κάνει το ίδιο.. Μάλλον δηλώνει το τέρμα.. δεν εξηγείται... ” ρε παιδια εμενα κοντρα στοη ηλιο με πηγε 19500lux ειναι φυσιολογικο ???
-
Παράθεση από geoanto555: “χτύπα το kernel πολλές φορές να μπεις στο "μενού" και δες light sensor Μόλις το δοκίμασα και γω και παρατήρησα ότι έχουμε θέμα.. Ενώ σε φωτεινό περιβάλλον πάει 2500+ μόλις πας κόντρα στον ήλιο κολλάει στο 350. Εκτός αν παίζει κάτι άλλο.. ” δεν καταλαβα τι ακριβως πρεπει να κανω οταν σκεπαζω τον light sensor πεφτει η τιμη αλλιως μεσα σατο δωματιο εχω 880lux
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
daras - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από daras: “Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από daras: “Απο MiPC suite Πως γινεται ? ” Δεν κάνεις κάτι ιδιαιτερο. Απλά το βάζεις σε fastboot mode και το συνδεεεις στον η/υ σου. Ανοιγει το MiPcSuite και περεμενεις να δεις ποια ενημέρωση σου βγάζει ότι υπάρχει διαθεσιμη. Υπ' οψιν η ίδια διαδικασία λειτουργεί και με την συσκευή σε κανονική λειτουργία. Απλά σου βγάζει recovery rom και ;oxi fastboot rom. Παράθεση από daras: “Θα πρεπει κανω τιποτα wipe data/dalvic/cache επειδη παω απο Official …
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@daras official CN δεν σου κάνει?? ” H global δεν ειναι καλυτερη επειδη δεν εχει κινεζιες νομιζω ? Link για global για το redmi note 3 pro που εχει ?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από daras: “Απο MiPC suite Πως γινεται ? ” Δεν κάνεις κάτι ιδιαιτερο. Απλά το βάζεις σε fastboot mode και το συνδεεεις στον η/υ σου. Ανοιγει το MiPcSuite και περεμενεις να δεις ποια ενημέρωση σου βγάζει ότι υπάρχει διαθεσιμη. Υπ' οψιν η ίδια διαδικασία λειτουργεί και με την συσκευή σε κανονική λειτουργία. Απλά σου βγάζει recovery rom και ;oxi fastboot rom. Παράθεση από daras: “Θα πρεπει κανω τιποτα wipe data/dalvic/cache επειδη παω απο Official China stable σε Globa…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από daras: “Συγνωμη που σε πριζω αλλα αμα κατεβασω Global developer Μπορω να την περασω απο τον updater απλα επιλεγοντας choose update package ” Αν εχεις μέσα official εννοείται ότι μπορείς να βάλεις όποια άλλη official θέλεις... ” Απο MiPC suite Πως γινεται ? Θα πρεπει κανω τιποτα wipe data/dalvic/cache επειδη παω απο Official China stable σε Global developer ?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από daras: “Βαζω αυτην για να την δω απλα μετα θελω να βαλω καποια gloabal stable ή developer με το MiPC suite μπορω ? ” Βαλε αυτην και αν δεν σε αφησει να ξεκλειδώσεις επειδή είναι stable θα μπορέσεις να βάλεις την developer απλά φλασάροντας από τον Updater. ” Συγνωμη που σε πριζω αλλα αμα κατεβασω Global developer Μπορω να την περασω απο τον updater απλα επιλεγοντας choose update package ? Θελω να ειμαι ετοιμος και να περασω την ελληνικη οποτε θελω..
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Perarg: “@daras έχεις κάνει αίτηση για unlock ; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ναι φιλε μου και εχω παρει το ΟΚ!!!!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από daras: “Παράθεση από NasDriver: “@daras, καλορίζικο Ανέβασε μία φώτο αυτά που δείχνει στο "Σχετικά με το τηλέφωνο" και δες εάν έχει στις γλώσσες και την ελληνική ως επιλογή ” MultiROM=lallasgr οδηγος απο Unofficial σε Official σωστα ??? το redmi note 3 pro ειναι σωστα ? Εντωμεταξυ τι ανταπτορας εινια αυτος να το βαλω αυτο το πραγμα στην πριζα ? ” Λοιπον ξεκινησα !!! Bootloader κλειδωμενος απο οτι βλεπω fastboot devices γιατι μου το βγαζει ετσι ? Directory of C:\adb 05/07/2016 02:24 …
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “@daras, καλορίζικο Ανέβασε μία φώτο αυτά που δείχνει στο "Σχετικά με το τηλέφωνο" και δες εάν έχει στις γλώσσες και την ελληνική ως επιλογή ” MultiROM=lallasgr οδηγος απο Unofficial σε Official σωστα ??? το redmi note 3 pro ειναι σωστα ? Εντωμεταξυ τι ανταπτορας εινια αυτος να το βαλω αυτο το πραγμα στην πριζα ?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “@daras ας έρθει πρώτα με το καλό η συσκευή να δεις ποια ρομ θα έχει μέσα και βλέπουμε ποιον οδηγό θα ακολουθήσεις. Επίσης, για να βάλεις official δεν χρειάζεται να ξεκλειδώσεις bootloader, μόνο για την ελληνική πρέπει να ξεκλειδώσεις. ” Καλημερα, Σημερα παρελαβα και εγω το κινητο. Μπορω να περασω με την παραπανω μεθοδο Global Stable/Dev ? Αυτη η μεθοδος μου φαινεται ποιο ευκολη απο τι με MiFlash.....την φοβαμαι λιγο εκεινη.....
-
Μήνυμακαλησπερα σε ολους, Οταν θα παρω το κινητο στα χερια μου θελω να περασω την global stable για να εχω playstore και αγγλικα, χωρις κινεζιες. Πως μπορω να το κανω αυτο γιατι απο οτι καταλαβα αυτος ο οδηγος περναει μονο Official xiaomi ROM , Chinese stable or DEV σωστα Και επισης αν φοραω Multi-language πρεπει να ακολουθησω τον οδηγο του lallas για να περασω official ROM ή μπορω μεσω MiPC suite να βαλω Official DEV να ξεκλειδωσω bootloader και να βαλω Ελληνικη ROM ?
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΚαλημερα παιδια, Μπαινω στο site για να ξεκλειδωσω bootloader και παταω apply for unlock και ολα ειναι στα κινεζικα δεν μπορω να καταλαβω τι πρεπει να κανω Apply for unlocking Mi devices Ακυρο το εκανα, ακομα και με τα κινεζικα καταλαβα τι ηθελε να γραψω που και εγινε δεκτη η αιτηση, τωρα αναμονη !!! Γενικα τι κινδυνοι υπαρχουν απο το ξεκλειδωμα του bootloader ? Απο ιους κινδυνευουμε ή οχι ?
-
Μήνυμακαλησπερα σε ολους, Οταν θα παρω το κινητο στα χερια μου θελω να περασω την global stable για να εχω playstore και αγγλικα, χωρις κινεζιες. Πως μπορω να το κανω αυτο γιατι απο οτι καταλαβα αυτος ο οδηγος περναει μονο Official xiaomi ROM , Chinese stable or DEV σωστα Αν μπορειτε να με βοηθησετε γιατι εχω μπερδευτει και φοβαμαι μην κανω καμια πατατα