Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 214.
-
Παράθεση από tedev: “Παράθεση από kougis: “Έχει φτιάξει κάποιος κάτι ολοκληρωμένο για το σπίτι του; Εννοώ, αισθητήρες κίνησης, παγίδες για τις πόρτες, κάμερες, (μέχρι εδώ οκ με τα xiaomi), πρίζες (χωρίς ανταπτορες), θερμοστατες, λάμπες με δυνατό φως και ότι άλλο χρειάζεται χωρίς όμως να καταστρέψουμε την αισθητική του σπιτιού. Μια έξυπνη πρίζα που από μόνη της έχει ένα όγκο και μετά θέλει και ένα ανταπτορα για να γίνει ευρωπαϊκή δεν θεωρείται πρίζα για σπίτι για μένα, σε κανένα εργαστήριο ή αποθ…
-
Έχει φτιάξει κάποιος κάτι ολοκληρωμένο για το σπίτι του; Εννοώ, αισθητήρες κίνησης, παγίδες για τις πόρτες, κάμερες, (μέχρι εδώ οκ με τα xiaomi), πρίζες (χωρίς ανταπτορες), θερμοστατες, λάμπες με δυνατό φως και ότι άλλο χρειάζεται χωρίς όμως να καταστρέψουμε την αισθητική του σπιτιού. Μια έξυπνη πρίζα που από μόνη της έχει ένα όγκο και μετά θέλει και ένα ανταπτορα για να γίνει ευρωπαϊκή δεν θεωρείται πρίζα για σπίτι για μένα, σε κανένα εργαστήριο ή αποθήκη οκ. Sent from my iPhone XS Max using Ta…
-
Παράθεση από RpMz: “Εγώ πάντως έχω κάνει κάτι αντίστοιχο με το Siri του iOS. Έχω ένα iPhone συνέχεια στο ρεύμα, και έχω ενεργοποιήσει να δέχεται τις φωνητικές εντολές μέσω του Siri και εκτελώ τα σενάρια του Mi Home μέσα από εκεί, κάτι σαν Alexa. Εκτελώ ότι σενάριο έχω φτιάξει όπως: ενεργοποίηση συναγερμού, φωτισμού, καλοριφέρ, τηλεόρασης, κλιματιστικό κτλ. Επίσης το Siri έχει και διαφορά αλλά πράγματα όπως καιρός κτλ. Όποτε με ένα φτηνό μεταχειρισμένο iPhone κάνετε δουλίτσα.” Από ποιο iphone και…
-
Παράθεση από Harrytzo: “@kougis έχω αγοράσει δύο από τις φθηνές. Μόνο κινέζικα σε γλώσσα max 2500 watt και δε έχει μηνιαία καταγραφή κατανάλωσης ενέργειας. Παίζει μόνη της δεν είναι zigbee αλλά σε σκηνές όλα καλά! Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Η πιο ακριβή τι διαφορά έχει; Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Παράθεση από Ikariapower: “Παράθεση από kougis: “Λείπω στο GearBest πρίζες xiaomi και έχει μια με 18 και μια με 28 δολάρια. Ποια η διαφορά τους; Ξέρει κανείς; Sent from my iPhone using Tapatalk” Δώσε τα λινκ να σου πούμε !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro” xiaomi-socket-zigbee-_gear Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Παράθεση από Ikariapower: “Παράθεση από kougis: “Λείπω στο GearBest πρίζες xiaomi και έχει μια με 18 και μια με 28 δολάρια. Ποια η διαφορά τους; Ξέρει κανείς; Sent from my iPhone using Tapatalk” Δώσε τα λινκ να σου πούμε !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro” xiaomi-socket-zigbee-_gear Sent from my iPhone using Tapatalk
-