Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 112.
-
Παράθεση από spideman3: “Θα πας Ρυθμίσεις - Η συσκευή μου - Όλα τα χαρακτηριστικά και ανέβασε το. Αν και νομίζω θα έχεις china beta rom με γλώσσα Κινέζικα, Αγγλικά Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εχω ανεβασει screenshots εκει που λες δες πανω. ειχα περασει αυτη την ρομ μεσω updater miui_MI8_8.7.12_57905f2986_8.1.zip και μετα ειχε κανει OTA se 8.7.26
-
mi 8
ΜήνυμαΠαράθεση από atmosstore: “Παντος στα 395€ που το πέτυχα με δωρεάν μεταφορικά ,μαύρο 128GB /6GB , δύσκολο θα βρω κάτι άλλο ,συν ότι δεν βιάζομαι... Εύχομαι να ξεκινήσει σύντομα το ταξίδι παντός! ” και εγω τοσο το ειχα παραγγειλει αλλα προτιμησα να το ακυρωσω και το αγορασα απο ενα παιδι που το ειχε 20 μερες 450 ευρω. λεω απο το να περιμενω 20 μερες να το στειλουν και αλλες 20 να παραλαβω(και ενα 5% για τελωνειο γιατι το gearbest δεν ειναι αξιοπιστο) ας δωσω κατι παραπανω.
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από gregory_gr: “εγω αναβαθμιστηκα σε miui 10 8.7.26 beta αν και ηδη παρατηρησα δεν δουλευεις το always on screen display. εντυπωσεις απο global εχουμε?? ” γιατί δεν βάζεις την stable global ναας πεις!!! ” γτ ειμαι locked σε china για αλλες 300 ωρες οτι εβαλα μεσω του updater :/.
-
mi 8
Μήνυμαωριστε παιδια η τελευταια μου συνομιλια στο Live chat πριν ακυρωσω την παραγγελια. και απο το πολυ κραξιμο που τους ερηξα μου δωσαν 200 gb wallet points.. prnt.sc/ka38fn ειχα πληρωσει στις 18 ιουλιου και 23 το βραδυ εγινε αυτη η συζητηση..
-
mi 8
Μήνυμαkahspera pedia. eixa paragilei k egw gearbest se mple k elege tha figi 24 7 alla telika sto live chat mou eipan se 10 me 15 ergasimes tha exoun stock k etsi akirosa paragelia kai to pira apo ena paidi p to poulouse.
-
Παράθεση από thodorisls: “@gregory_gr οπου και να στείλεις δεν θα αλλάξει κάτι καιδ εν καταλαβενω γιστι τέτοια φαγομαρα να ξεκλειδώσετε οσο πιο γρήγορα τον bootloader και η china stable και η china beta μια χαρα ειναι γοα 15 μέρες χωρίς κανένα θέμα σε καμία λειτουργία του κινητού. ” proton giati den exw elliniko keyboard k deyteron giati tha thelei ksana setarisma ola t settings alazw sta apps kurios