Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 146.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
Tolis - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΔε πήγε καν το μυαλό μου σε αυτή τη ρύθμιση. Τώρα για τα sms πέτυχες άνθρωπο που δεν τα χρησιμοποιεί εφόσον υπάρχει viber, talkray etc. Εναλλακτικά, το handcent sms θα σε εξυπηρετούσε πιστεύω. Sent from my MI 2S
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
Tolis - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΑν είναι σε μορφή flac δεν θα τους πάρει ενεργούς. Με mp3 δουλεύει καλά πάντως άσχετα αν είναι τραγούδι ή ήχος. Δεν σου τα εμφανίζει στον φάκελο ringtones εννοείς ή με τον τρόπο που σου έγραψα πριν; settings, sound, call ringtone and vibrate, Phone ringtone, local, custom, select music track. Sent from my MI 2S
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
Tolis - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΜε γειές. Να το χαρείς. Και μέσα στον φάκελο music να βάλεις τους ήχους που θες, θα επιλέξεις ringtone - notification ως custom και με τον file browser θα επιλέξεις αυτόν που θες. Αυτό για τη μπαταρία πας settings, General settings, battery, battery indicator και θα επιλέξεις percentage. Sent from my MI 2S
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
Tolis - - Mi-2S (Aries)
Μήνυμα@Voodooman σου ήρθε; Sent from my MI 2S
-
Εφτασαν τα δώρα από την XIAOMI.
Tolis - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμααπάνω του μωρέ!
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ
Tolis - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜήπως είναι ενεργοποιημενο στις ρυθμίσεις του wifi το avoid poor connections? Sent from my MI 2S
-
xiaomi mi3
Tolis - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΡίξε ένα Hands on μόλις το στήσεις να γουστάρουμε. Sent from my MI 2S
-
μόλις σου έκανα φόλο.
-
Μιας και δεν έχω facebook,απο τουίτερ πως πάμε;
-
Προστασία συσκευής κατόπιν κλοπής
Tolis - - Mi-2S (Aries)
Μήνυμαειχα βάλει lock screen pattern και εχθές που μπήκα στο mail μου είδα στα spams την αφεντομουτσουνάρα μου απο το cerberus.Θυμηθηκα ό,τι είχα βάλει να βγάζει φωτό κάθε φορα που γίνεται λάθος στο ξεκλείδωμα.Οποτε,μια χαρα δουλευει το cerberus ως τωρα.Δεν πήρα χαμπάρι ποτέ το ό,τι με έβγαζε φωτό το κινητό.
-
Στο μήλο αγοράζεις σταθερότητα. Το Android είναι Κουκουρουκου. Είμαι κάτοχος και των 2 os αλλά γέρνω προς Android λόγω της ελευθερίας του. Πλέον με το miui δεν βρίσκω λόγο για να κοιτάζω το μήλο μιας και έχω ελευθερία επιλογών συν σταθερότητα. Από το θέμα status brand δε με ενδιαφέρει πλέον ίσως λόγω ηλικίας, ίσως λόγω του χαμόγελου μου κατόπιν miui Βγήκα off topic Sent from my MI 2S