Διαφήμιση

Εντυπώσεις για το MI2-S

• Πράγματι όπως το είπες...value for money!! Δουλεύει καλύτερα κι από κινητά με τα διπλάσια χρήματα...miui είναι σταθερή αξία...α πρόσφατα βρήκα και ένα thread για πολλά μυστικά του miui en.miui.com/thread-4409-1-1.html

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Λοιπόν σχετικά με το 3G που δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις είναι προφανώς θέμα APN. Οπότε πάρε την Vodafone και θα σου πούνε τι APN να δημιουργήσεις και θα είσαι OK.
      Όσον αφορά την κάμερα τώρα. Για το φλας δεν έχεις δίκιο. Ίσα ίσα είναι τόσο φωτεινό που οι φωτογραφίες πλησιάζουν πολύ το άσπρο. Η ποιότητα της κάμερας ωστόσο δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Είναι καλή απλά. Πολύ άνω του μετρίου. Επίσης διαφορές τρελές ανάμεσα στα 8 και 13MP δεν θα δεις. Όπως και να έχει. iPhone 5C δεν έχω πιάσει στα χέρια μου. Μπορώ όμως να σου πω για το 5S που έχω. Οι φωτογραφίες που βγάζει απλά δεν συγκρίνονται με κανένα άλλο κινητό. Τεράστια διαφορά επίσης έχει και η μπροστά κάμερα. Θα καταλάβεις εάν το δεις.
    • Για το 3g η λύση είναι ως εξής :Εκεί που λέει APN, γράφει surfonly.vodafone.gr. Σβήνουμε το surfonly και γράφουμε Internet.vodafone.gr . Αυτό σε εμένα δούλεψε. Έως τώρα το ευχαριστιεμαι αρκετά, ειδικά το θέμα με τα permissions όπου έχει πέσει κούρεμα σε πολλές εφαρμογές. Update έκανε μόλις άνοιξε. Άργησε πολύ βέβαια να ανοίξει. Καλού κακού όμως τραβούσα βίντεο unboxing για παν ενδεχόμενο.

Edit :Λίγα λόγια για τη συσκευασία τώρα. Πολύ καλής ποιότητας συσκευασία. Το brand name αναγράφεται παντού ακόμη και στα ψιλικα πχ ζελατίνες οθόνης οι όποιες είναι πολύ ποιοτικές (σαγρέ). Η μπαταρία έξτρα που αγόρασα ήταν σε πλαστική συσκευασία ώστε να μην γρατσουνιέται κατά την μεταφορά μέσα σε τσέπη, τσάντα κτλ. Ο επιτραπέζιος φορτιστής κομψότατος και με ένδειξη φωτεινή πλήρους φόρτισης. Το extra cover συσκευασμενο προσεκτικά και μπράβο τους. Εκεί που έπαθα πλάκα ήταν με τα pistons ακουστικά. Μια πανέμορφη θήκη με πανέμορφα ακουστικά τόσο όσο για να μην τα βγάλω καν από την θέση τους. Έκλεισα το κουτάκι και τα άφησα στην άκρη. Κομψοτέχνημα είναι τα άτιμα. Για τη συσκευή εντυπώσεις ακόμη δεν έχω πολλές μιας και είναι φρέσκια. Θα επανέλθω κάποια στιγμή και για την εμπειρία χρήσης.

Sent from my MI 2S using Tapatalk

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Tolis ().

• Διαφήμιση
    • Πριν από μερικές ώρες επιτέλους...
      Ψάχνομαι ακόμη, έχουν μείνει κάτι λεπτομέρειες να τακτοποιήσω. Γενικά δεν δυσκολεύτηκα κάπου για την ώρα, δύο αποριούλες μόνο:
      -Έχω ρίξει τα ringtones μου μέσα στον φάκελο ringtones, αλλά όταν πάω να επιλέξω default sound από τα setting, δεν τα βλέπω. Μήπως πρέπει να τα ρίξω κάπου αλλού;
      -Υπάρχει τρόπος να αλλάξω το εικονίδιο της μπαταρίας μόνο; Να το κάνω πχ κυκλικό ή να απεικονίζει το ποσοστό της μπαταρίας που απέμεινε;
      Συνολικά έμεινα άφωνος από την οθόνη του και την ποιότητα κατασκευής του, πολύ καλύτερο από ό,τι περιμένα.

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Voodooman ().

• Με γειές. Να το χαρείς. Και μέσα στον φάκελο music να βάλεις τους ήχους που θες, θα επιλέξεις ringtone - notification ως custom και με τον file browser θα επιλέξεις αυτόν που θες. Αυτό για τη μπαταρία πας settings, General settings, battery, battery indicator και θα επιλέξεις percentage.

Sent from my MI 2S
    • Ο/H Tolis έγραψε:

Με γειές. Να το χαρείς. Και μέσα στον φάκελο music να βάλεις τους ήχους που θες, θα επιλέξεις ringtone - notification ως custom και με τον file browser θα επιλέξεις αυτόν που θες. Αυτό για τη μπαταρία πας settings, General settings, battery, battery indicator και θα επιλέξεις percentage.

Sent from my MI 2S

Για την μπαταρία το βρήκα, ευχαριστώ. Αλλά τους ήχους εξακολουθεί να μη μου τους εμφανίζει. Το κοινό τους χαρακτηριστικό είναι ότι πρόκειται για ήχους, όχι τραγούδια. Περίεργο...
    • Διαφήμιση
    • Αν είναι σε μορφή flac δεν θα τους πάρει ενεργούς. Με mp3 δουλεύει καλά πάντως άσχετα αν είναι τραγούδι ή ήχος. Δεν σου τα εμφανίζει στον φάκελο ringtones εννοείς ή με τον τρόπο που σου έγραψα πριν; settings, sound, call ringtone and vibrate, Phone ringtone, local, custom, select music track.

Sent from my MI 2S

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Tolis ().

• Ο/H Tolis έγραψε:

Αν είναι σε μορφή flac δεν θα τους πάρει ενεργούς. Με mp3 δουλεύει καλά πάντως άσχετα αν είναι τραγούδι ή ήχος. Δεν σου τα εμφανίζει στον φάκελο ringtones εννοείς ή με τον τρόπο που σου έγραψα πριν; settings, sound, call ringtone and vibrate, Phone ringtone, local, custom, select music track.

Sent from my MI 2S

Στον φάκελο ringtones μου τα εμφανίζει κανονικά. Αλλά όταν πάω να τα επιλέξω μέσω των settings, όπως μου είπες, δεν τα εμφανίζει! Η πλάκα είναι ότι κάποια από αυτά που του έβαλα μου τα εμφανίζει και κάποια άλλα όχι!
      Αρχίζω να υποπτεύομαι ότι κάτι έχει να κάνει η WIUI που του έβαλα, την έβαλα σχεδόν αποκλειστικά για τους 160 χαρακτήρες στα SMS που υποστηρίζει.

EDIT:
      Για οποιονδήποτε άλλον άτυχο πάθει το ίδιο με τα ringtones...Στα settings, έχει ένα φίλτρο, όπου ρυθμίζεις από ποιό μέγεθος και κάνω σε KBs θα σου εμφανίζει τα τραγούδια. Αντίστοιχο φίλτρο υπάρχει και για την διάρκεια του τραγουδιού. Εμένα ήταν ρυθμισμένο να εμφανίζει τα MP3s από 300ΚΒ και επάνω, καθώς και με διάρκεια από 20 sec και πάνω, για αυτό δεν έβλεπα τα μικρά (σε μέγεθος και διάρκεια) ringtones μου.
      Μερικές φορές οι πολλές ρυθμίσεις και επιλογές μας κάνουν πιο πολύ κακό, παρά καλό!

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Voodooman ().

• Δε πήγε καν το μυαλό μου σε αυτή τη ρύθμιση. Τώρα για τα sms πέτυχες άνθρωπο που δεν τα χρησιμοποιεί εφόσον υπάρχει viber, talkray etc. Εναλλακτικά, το handcent sms θα σε εξυπηρετούσε πιστεύω.

Sent from my MI 2S
    • Έφυγε η παραγγελία για το 16αρι.
      Ήμουν ανάμεσα στο να πάω σε 6 άρα οθόνη με τεράστια μπαταρία (ascend mate 2 4g) ή να πάω σε κάτι πιο μαζεμένο + Tablet και με την πτώση στην τιμή mi2s δεν κρατήθηκα, λες και κάποιος απάντησε στο δίλημμα μου για μένα!
      Πήρα και την 3100mha μπαταρία και silicon case για αυξημένο πάχος.
      Ίσως έπρεπε να πάρω και επιτραπέζιο φορτιστή, θα δείξει...

Εντύπωση μου έκαναν τα αλουμινένια καλύμματα, αλλά το κόστος τους με απέτρεψε (για τωρα).
      Τώρα αναμονή.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H FrOsT έγραψε:

Έφυγε η παραγγελία για το 16αρι.
      Ήμουν ανάμεσα στο να πάω σε 6 άρα οθόνη με τεράστια μπαταρία (ascend mate 2 4g) ή να πάω σε κάτι πιο μαζεμένο + Tablet και με την πτώση στην τιμή mi2s δεν κρατήθηκα, λες και κάποιος απάντησε στο δίλημμα μου για μένα!
      Πήρα και την 3100mha μπαταρία και silicon case για αυξημένο πάχος.
      Ίσως έπρεπε να πάρω και επιτραπέζιο φορτιστή, θα δείξει...

Εντύπωση μου έκαναν τα αλουμινένια καλύμματα, αλλά το κόστος τους με απέτρεψε (για τωρα).
      Τώρα αναμονή.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

Εμένα αυτή η λογική ανέκαθεν μου φαινόταν αυτονόητη, αντί να πάρει κανείς μία παντόφλα, καλύτερα ένα μικρό, εύχρηστο κινητό και ένα τάμπλετ για όταν υπάρχει άνεση. Δεν μπορώ να καταλάβω την τρέλα με τα μεγάλα τηλέφωνα, εκτός μόνο από το Note 3. Αλλά σιγά σιγά βλέπω αρκετό κόσμο να αλλάζει τα 5+ τέρατα με το Z1 compact. Πού να ήξεραν ότι υπάρχει και το Mi2S!..
      Τέταρτη ημέρα συμβίωσης σήμερα, έχω λύσει όλα τα προβλήματα νεότητας και μπορώ να πω ότι το τηλέφωνο είναι παραπάνω από άριστο. Κανένα παράπονο, κανένα πρόβλημα, δεν μου λείπει τίποτα.
      Για τα αλουμινένια καλύμματα πρόσεξε, γιατί σε παλιότερο τηλέφωνό μου είχα βάλει αλουμινένιο cover και έκοβε το σήμα αρκετά.