Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 134.

• Μήπως ξέρετε καμία.εφαρμογή που να μπορώ να διαπιστωσω πια εφαρμογή κάνει περισοτερο drain τη μπαταρία?

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από giorgosmc: “ο έχω απ το βράδυ μέχρι το πρωί κλειστό στη φόρτιση και το πρωί το ανοίγω, δεν περασαν 15 δευτερόλεπτα (χρόνο μετρημένα) και επεσε στο 99% ή μπαταρία ” Φόρτισε το κλειστό και μόλις φτάσει 100 % ασε το και κανενα μισαωρο παραπανω στη φόρτιση.Διάβασε πως μπαινουμε σε safe mode και ανοίγωντας το μπες και μείνε εκει.... παρατήρησε αν σου πεφτει η μπαταρία το ίδιο γρήγορα με πριν.. Θα σου πρότεινα να μεινεις σε safe mode μεχρι να αδειάσει τελείως η μπαταρ…

• ρε παιδιά για όνομα του θεου, δευτερη μέρα με τη τελευταία stable, το έχω απ το βράδυ μέχρι το πρωί κλειστό στη φόρτιση και το πρωί το ανοίγω, δεν περασαν 15 δευτερόλεπτα (χρόνο μετρημένα) και επεσε στο 99% ή μπαταρία πέφτει χειρότερα από ότι πριν κάνω clean install, έχω απαγοητευτει στα μέγιστα με την αυτονομία, υποτιθετε πως με.τη stable θα βελτιωνόταν και δε.με.βγαζει όχι μέρα αλλά ούτε ώρες παιδιά εγώ δε τη παλευω με αυτή την αυτονομία αν το θέλει κάποιος του το πουλαω 150 ευρώ συζητήσιμη

• Παιδιά έχω την τελευταία stable, δε χρεισημοποιω ποτέ wifi και μου έχει σπάσει τα νεύρα δε με αφήνει να κατενασω καμία εφαρμογή απ το playstore μέσω 3g και με παρέπεμπε συνέχεια στο wifi κάνει όλη την ώρα σάρωση έχω δοκιμάσει τα πάντα, τι ρυθμηση πρέπει να κάνω? 1

• Την ''εσκισα'' λιγο τη συσκευη αλλα δειχνει να δουλευει ΑΨΟΓΑ! Φυσικα αισθητη η καλυτερη αυτονομια αν και με τις μερες θα το διαπιστωσω καλυτερα Στο πρωτο boot φοβηθηκα λιγο γιατι σαν να καθυστερουσε να ανταποκριθει η αφη αλλα μετα εστρωσε ισως ηταν αρχη, εδω και ωρα ολα αψογα παντως *Οταν δυναμονω την ενταση καμια φορα απ το πλαινο κουμπακι σαν να καθυστερει λιγο ή κολλαει δεν ακουγετε το χαρακτηριστικο μπιπ (το τελευταιο εγινε μονο μια φορα) αλλα δεν ανησυχω αυτο το εκανε παντα η συσκευη, κατα…

• Μια χαρα τοτε Κατι τελευταιο, στην αρχη που εκανα το fastboot επειδη τρομαξα που εβγαλε το ''error'' και ξεχαστηκα να κανω το βημα με το cmd εβγαλα το καλωδιο 2-3 φορες και ξαναδοκιμασα με cmd και οπως θα επρεπε εγινε κανονικοτατα η εγκατασταση, υπαρχει περιπτωση να εκανα καποια ζημια ομως με αυτο?

• Ευχαριστω! Ναι μου εδωσε αναλυτικοτατες οδηγιες και ολα πηγαν κατευχην αλλα επειδη ειμαι λιγο ''ψειρας'' με αυτα πειραζει να κανω και κανενα wipw dalvik & catch τωρα μιας και περαστηκε αρχικα η αγκλοκινεζικη με το fastboot για τοιχον σκουπιδια?

• Μολης εκανα επιτυχως clean install μεσω fastboot ακολουθωντας ολες τις οδηγιες του φορουμ στις κατταληλες ενοτητες. Ευχαριστω το φιλο χρηστο για τη πολυτιμη βοηθεια που μου εδωσε μεσω viber και ολα τα παιδια εδω μεσα στο site για τη καταπληκτικη δουλεια που κανουν, μια ερωτηση τωρα, αφου τελιωσε με επιτυχια το fastboot και ενω μου εγινε εγκατασταση η ''βαση'' η αγκλοκινεζικη δηλαδη, επειτα μεσω updater εγκατεστησα τη πιο προσφατη stable με το TWRP και ειμαι ετοιμος! Θελω ομως να σας ρωτησω τωρα,…

• Παράθεση από pechr: “giorgosmc αν θέλεις την γνώμη μου. Κάνε μία καθαρή με fastboot μετά πέρνα την τελευταία stable και δεν θα χρειαστεί ούτε το κινητό να πουλήσεις, ούτε να την πετάξεις ” Φιλε μου μπορεις σε παρακαλω να με παραπεμπψεις σε καποιο link του φορουμ γιατι δε γνωριζω πολαλ απο αυτα, δεν εχω ιδεα πως γινετε το fastboot, ειναι κατι πολυπλοκο? Εγω ηξερα μονο μεσω TWRP να κανω τα wipes κλασικα και μετα εγκατασταση τη rom της επιλογης μου.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παιδιά, από την στιγμή που χρησιμποιείτε Developer ROM πρέπει να αποδεχθείτε ότι θα υπάρχουν και BUGs από Version σε Version. Αν θέλετε να έχετε τα μικρότερα προβλήματα και αυτονομία, τότε να επιλέγετε μία Stable ROM. ” Λοιπον θα δοκιμασω και με stable μια τελευταια μηπως δω φως μιας και δεν εχει μπει stable στη συσκευη απο τοτε που την αγορασα, ερωτηση, βασικα επιβεβαιωση, μεσω TWRP κανω απο advance wipe ολα τα wipes εκτος απο usb otg, reboot και μετα εγκατασταση τη rom …

• Μολης τωρα ειδα το μηνημα σου μιας και μπηκα απο pc, ακριβως ετσι ειναι φιλε μου, απαγοητευση η αγορα της συσκευης, δυστηχως αν συνεχισει ετσι θα τη βαλω σε αγγελια ή για πεταμα γιατι δε μπορει εγω που ειμαι ο πιο απλος χρηστης του κοσμου να πεφτει ετσι η μπαταρια, που να εκανα και βαρυα πραματα δηλαδη, δε μπορω να βλεπω το φιλαρακι μου διπλα με ενα αρχαιο χperia Z με τερμα ταλαιπωρημενη μπαταρια και με φουλ φωτεινοτητα με ολα ανοιχτα και 20 εφαρμογες να τρεχουν μεσα σε 10 λεπτα να εχει πεσει 1-…

• ρε παιδιά ειλικρινά τώρα, με τη τελευταία dev επειδή το έχω χρόνομετρήσει με λεπτομέρεια είναι φυσιολογικό που μετά από πλήρες φορμάτ και τα πάντα wipes κτλπ με μόνο ανοιχτό wifi φωτεινότητα περίπου λίγο πιο κάτω απ το μισό, με καμια εφαρμογη να τρεχει στο παρασκηνιο παρα μονο ο chrome με σερφαρισμα ΜΟΝΟ να πέφτει κάθε 1-2 λεπτά και 1%??? Είναι δυνατόν?? Είμαι ένα βήμα.πριν βάλω σε αγγελία αγοράς τη συσκευή γιατί έχω αγανακτησει με.την αυτονομία και είμαι και από τους πιο απλους χρήστες, έχω κάν…

• Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από giorgosmc: “Μπορει να μου πει καποιος για πιο λογο οταν γυρισα στηγν 5.12.10 dev μου εβγαζε σφαλμα το playstore και δε με αδηνε να κατεβασω η να ενημερωσω τιποτα? Εστρωσε οταν πηγα στην τελευταια εκδοση παλι.. ” Σε επιστροφές καλό είναι να γίνεται factory reset για να καθαριστεί ότι πρόβλημα είχε η ρομ και να μπει καθαρά η παλιά μη προβληματική ρομ. Εννοείται παίρνουμε backup πριν. ” Μα πριν βάλω τη rom έκανα wipe τα πάντα εκτός από usb otg & micro sd, δε θα…

• Μπορει να μου πει καποιος για πιο λογο οταν γυρισα στηγν 5.12.10 dev μου εβγαζε σφαλμα το playstore και δε με αδηνε να κατεβασω η να ενημερωσω τιποτα? Εστρωσε οταν πηγα στην τελευταια εκδοση παλι..

• Μπορειτε να μου πείτε πια είναι ή καλύτερη ρυθμηση για εξοικονόμηση μπαταρίας στο παρακάτω και τι ακριβώς κάνει γιατί δε γνωρίζω καθόλου?

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από mixaliscy: “Δεν είναι σωστό επειδή εσένα μια Ρομ δεν σε ικανοποίησε να την λες άθλια. ” ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ Φίλε mixaliscy με όλο το σεβασμό και χωρίς να θέλω να κάνω τον χωροφύλακα μιας και δεν είναι αυτός ο ρόλος μου. Είναι συνταγματικό του δικαίωμα να χαρακτηρίσει ένα αντικείμενο όπως θέλει. Θα ήταν λάθος και υβρις αν είχε προσβάλει ανθρώπους, αλλά το να προσβάλεις άψυχα νομίζω πως δεν υπάρχει πρόβλημα. giorgosmc wrote: Παράθεση από giorgosmc: “είναι παντελώς …

• Παιδιά επειδη πολοι αναφέρετε εδώ για τη 5.12.10 & 5.12.17 μιας και ή καινούρια έκδοση μαζί με τις τελευταίες 5-10 είναι παντελώς αθλιες από αυτονομία οι χειρότερες των χειρότερων απλά θέλω να μου πείτε πια είναι καλύτερη τελικά ανάμεσα στην 5.12.10 & 5.12.17 από θέμα αυτονομίας και γενικότερα καλυτερη

• Πρωτες εντυπωσεις τρεχει αρκετα καλα η rom σε note 2, καταναλωση μπαταριας και διαχειρηση ram οπως παντα αθλια, αν δε κανει κατι η xiaomi και γενικως αν δεν γινει κατι με το android θα το γυρισουμε ολοι σε windows phone στο τελως, τοσα χρονια και ο ''καρκινος'' του android που ονομαζετε ''bugs'' & ''αυτονομια'' δε λεει να σταματησει.

• Τελικα μπορούμε να περάσουμε και OTA? Δηλαδή θα έχουμε ota updates κάθε dev έκδοσης που θα ανεβαίνει εδώ απευθείας από τη συσκευή? Και τι πρέπει να κάνω για να περάσω σωστά την ota χωρίς να μου κολλήσει?

• Παράθεση από kostas lagoudis: “έχω την εντύπωση ότι τρώει μπαταρία σε σχέση με την 5.12.17 που είχα ” Εγώ φιλέ μου δε θα το κάνω το τραγικό λάθος να αλλάξω rom, μόνιμα με τη 5.12.10. Να σε ρωτησω όμως κάτι ανάμεσα στη 5.12.10 & 5.12.17 πια θα πρότεινες? Πια έχει καλύτερη αυτονομία και γενικότερα?