Λοιπον θα δοκιμασω και με stable μια τελευταια μηπως δω φως μιας και δεν εχει μπει stable στη συσκευη απο τοτε που την αγορασα, ερωτηση, βασικα επιβεβαιωση, μεσω TWRP κανω απο advance wipe ολα τα wipes εκτος απο usb otg, reboot και μετα εγκατασταση τη rom σωστα? Σηνυθως κανω αυτο και οχι επαναφορα εργοστασιακων απο τη συσκευη, επειτα αφου περασω τη rom μηπως πρεπει να κανω παλι τα wipes?Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Παιδιά, από την στιγμή που χρησιμποιείτε Developer ROM πρέπει να αποδεχθείτε ότι θα υπάρχουν και BUGs από Version σε Version.![]()
Αν θέλετε να έχετε τα μικρότερα προβλήματα και αυτονομία, τότε να επιλέγετε μία Stable ROM.![]()
[GTV-6.2.18] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/2 22:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Παιδιά, από την στιγμή που χρησιμποιείτε Developer ROM πρέπει να αποδεχθείτε ότι θα υπάρχουν και BUGs από Version σε Version.
Αν θέλετε να έχετε τα μικρότερα προβλήματα και αυτονομία, τότε να επιλέγετε μία Stable ROM.
-
Ο/H kapsts έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Παιδιά, από την στιγμή που χρησιμποιείτε Developer ROM πρέπει να αποδεχθείτε ότι θα υπάρχουν και BUGs από Version σε Version.
Αν θέλετε να έχετε τα μικρότερα προβλήματα και αυτονομία, τότε να επιλέγετε μία Stable ROM.
-
giorgosmc αν θέλεις την γνώμη μου.
Κάνε μία καθαρή με fastboot
μετά πέρνα την τελευταία stable και δεν θα χρειαστεί ούτε το κινητό να πουλήσεις, ούτε να την πετάξειςRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
5.12.10 ή 5.12.26 σε dev ή κάποια stable που βγήκε κοντά σε αυτές.
Όλα μετα είναι για κλάματα.
και αφήστε τους κινέζους να αλλάζουν εικονίδια, χρωματακια, και παντελώς άχρηστα πράγματα.
εδώ οι τύποι δεν φτιάχνουν υπάρχοντα προβλήματα. -
Ο/H pechr έγραψε:
μετά πέρνα την τελευταία stable και δεν θα χρειαστεί ούτε το κινητό να πουλήσεις, ούτε να την πετάξεις
-
Ο/H giorgosmc έγραψε:
μπορεις σε παρακαλω να με παραπεμπψεις σε καποιο link του φορουμ
Υπάρχουν και οι οδηγοί που θα βρεις στην καρτέλα ''Διαφοροι οδηγοί'' που είναι μαζεμένοι όλοι
Τις ROM ξερεις απο που θα τις κατεβασεις.
Δεν δικαιολογείται μετά απο ένα μήνα παρουσίας σου εδώ να μην ξερεις να βρισκεις αυτό που θέλειςRedmi Note 8T (Willow)
REQUEST
Αν κάποιος έχει βάλει την GTV 6.2.18 για το Mi4c Libra και μπορεί να μου στείλει τους εξής φακέλους...
1. system/app/
2. system/framework/
3. system/privapp/
Θα επιχείρησω να φτιαξω το Ρομ χωρίς την ανάγκη superuser.
Μπορώ να το φτιαξω και τώρα , αλλά χωρίς Ελληνικά , οπότε δεν λέει όπως καταλαβαίνετε , γι'αυτο αν κάποιος μπορεί να μου στείλει τους φακέλους που ανεφερα θα το είχα έτοιμο.
Ευχαριστώ!!
Edit
Στην ουσία θέλω τις μεταφρασμένες εφαρμογές στα Ελληνικά γιατί όπως έχω πει , δεν γίνονται compile οι εφαρμογές. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
1. Δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους
2. Πολλές φορές και οι stable έχουν bugs
3. Το πρόβλημα με την αυτονομία το έχουν και αρκετές stable.
4. Κάθε φορά ελπίζω πως κάτι θα διορθωθεί αλλά μόλις διορθωθεί το ένα χαλάει το άλλο..
Φαντάσου γύρισα στην 5.12.10 γιατί παρότι είναι developer είναι καλύτερη σε αυτονομία και γενικότερα (απόκριση GPS, διαχείριση Ram κ.α.) απο τις πιο καινούριες και από την τελευταία Stable.
Όπως έχω προαναφερει για την ομάδα έχω να πω τα καλύτερα και σας ευχαριστώ, όμως το miui πλέον δεν είναι αυτό που είχαμε δει όλοι στην αρχή. Οι πιο πολλές συσκευές έχουν μείνει σε Kit Kat και κατά τα άλλα κάνουμε κάθε εβδομάδα αναβάθμιση.. Στην ουσία παίζουμε. Γιατί το τελευταίο διάστημα δεν το λες και αναβάθμιση αυτό που γίνεται. Επίσης, κάτι άλλο αρνητικό είναι ότι στις Global Roms δεν υπάρχουν τα ελληνικά και τέλος ο bootloader στις νέες συσκευές είναι κλειδωμένος.
Ενώ θέλω να αγοράσω το Redmi Note 3 Pro και το mi pad 2 έχω αρχίσει να το σκέφτομαι. Με κλειδωμένο bootloader, χωρίς root και με τις τιμές των συσκευών να ανεβαίνουν δεν βρίσκω πλέον αρκετούς λόγους για να το κάνω. Αλλά το αντίθετο..
Πάλι καλά που είναι και το ελληνικό φόρουμ. Αλλιώς η Xiaomi δε θα είχε καμία τύχη στην Ελλάδα. -
Ο/H giorgosmc έγραψε:
Ο/H pechr έγραψε:
μετά πέρνα την τελευταία stable και δεν θα χρειαστεί ούτε το κινητό να πουλήσεις, ούτε να την πετάξεις
Από εδώ το MiFlash: MEGA
Και εδώ το video πως γίνεται:
του caeser62.
Πριν κάνεις οτιδήποτε full wipes. Και να μπεις σε fastboot λειτουργία (Power+Volume down)
Όταν τελειώσεις το φλασάρισμα της fastboot rom μετά περνάς την stable gtv. -
Ο/H giorgosmc έγραψε:
ιλε μου μπορεις σε παρακαλω να με παραπεμπψεις σε καποιο link του φορουμ γιατι δε γνωριζω πολαλ απο αυτα, δεν εχω ιδεα πως γινετε το fastboot, ειναι κατι πολυπλοκο? Εγω ηξερα μονο μεσω TWRP να κανω τα wipes κλασικα και μετα εγκατασταση τη rom της επιλογης μου.
Όταν το κάνει αυτό συνεχίζεις με αυτό ν τον οδηγό Missmatching image and device του αγαπητού Στέφανου.
Τότε θα έχεις τελειώσει το ΒΗΜΑ 1 του πρώτου οδηγού και θα πρέπει να συνεχίσεις το ΒΗΜΑ 2Redmi Note 8T (Willow)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα