Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 134.
-
παιδια κάντε κάτι με την αυτονομία της μπαταρίας γιατί είναι απαράδεκτη στη τελευταία dev έχω καταντήσει με ένα φορτιστη στη πλάτη και δε κάνω ούτε καν καμία προχωρημένη χρήση της συσκευής όσα που το πιάνω όλη μέρα στη δουλειά εξάλλου ποσό να το δουλεψω φεύγει αέρας ή μπαταρια
-
Παιδια καλημερα είχα τη τελευταία dev και έκανα βλακεία πέρασα προηγούμενη έκδοση χωρίς factory reset και.δε.μου άνοιγε τις.ρυθμίσεις κολαγε, τώρα πέρασα πάλι τη καινούρια έκδοση με dalvik & wipe catch και δείχνει να παει καλά, είναι εντάξει μα το αφησω ετσι ή πρέπει να κάνω και facrory reset τώρα?
-
Τη "σκίζει" και τη μπαταρία και τη ram ή καινούρια rom κρίμα
-
Τελικα τικαρα και τα 2 κουτακια και εκανα το update, περασα τη τελευταια dev και τωρα συγχρονιζοντε τα παλια μου δεδομενα, ολα φαινοντε καλα, ελπιζω να πανε καλα και στη πορεια.. Να ρωτησω κατι αλλο, αν ειχα κολλησει καμποσους ιους πριν μηπως τωρα μιας και εχω βαλει να μου συγχρονιζοντε τα παντα ολα υπαρχει περιπτωση να μυο ερθουν πισω και οι ιοι ή τα διαφορα trash που ειχα κατεβασει?
-
Ας πουμε πως εχεις τικαρει το md5 και το αρχειο ειναι κατεστραμενο τοτε δεν θα σε αφησει να το εγκαταστησεις η θα ε προειδοποιησει με καποιο μηνημα δηλαδη και μετα θα γινει ουτος η αλλος η ζημια?
-
Παιδια επειδη ο υπολογιστης μου κοντευει να κλεισει σχεδον 20ετια και ειναι αρχαιος δε μου υποστηριζει κανενα μοντεμ, τρεχει μετα βιας τα windows xp και εχει διακοπει η συνδεση μου 100 φορες καθε φορα που κατεβαζω τη dev, σε περιπτωση που δεν εχει κατεβει σωστα το αρχειο υπαρχει περιπτσωση να κατυαστρεψω τη συσκευη αν εχει κατεβει λαθος η με το md5 check λυνετε αυτο το προβλημα? αν τικαρω δηλαδη μεσω του TWRP τις δυο επιλογες θα ειμαι οκ σε περιπτωση λαθους δεν θα με αφησει να το εγκαταστησω σωσ…
-
Μαγκες ευχαριστούμε πολύ για τη τέλεια δουλειά, δηλωνω περηφανος κατοχος redmi note 2 και με έχετε κάνει να μη μετανιώνω ούτε το τελευταίο cent που έδωσα για τη συγκεκριμένη συσκευή! Προσωπικά έχω μείνει στην 6.1.12 γιατί με καλύπτει μια χαρά από αυτονομία μπαταρίας αλλά όπως είπε και ο φίλος πάνω αν σκάσει καμία android 6.0 εκδοση δε νομίζω να μη μπω στο πειρασμό Και μια χαζή ερώτηση, μιας και καλομαθαμε με τα εύκολα update υπάρχει πιθανότητα όταν με το καλο πάρουμε την 6.0 να εγκαθίσταται μονο…
-
Εγκατασταση ROM
ΜήνυμαΣχετικά με την επανεκκίνηση? Γιατί μπορεί να συνέβει κάτι τέτοιο την ώρα που μιλουσα? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εχω το note 2 με περασμένη την 6.1.14 dev και όσες φορές και να έχω επαναγκαταστησει τη rom ή συσκευή αρνητε κατηγορηματικά να εγκαυαστασει το redmi note 2 tool ,απ.το playstore, συνέχεια την ανοίγει δείχνει μόνο άσπρο και ξαφνικά κολλάει και σε πετάει μα τι συμβαίνει επιτέλους με αυτή την εφαρμογή και δε θέλει να ανοίξει, υπάρχει κάποιος τρόπος να τη κανβ να ανοίξει? Έχω κάνει τα πάντα από wipes ,,εκτός factory reset
-
Εγκατασταση ROM
ΜήνυμαΠαιδιά έχω την 6.1.14 και την ώρα που μιλούσαν στο τηλ έγινε κάτι κουλο επανεκινηθηκε ή συσκευή και όταν άνοιξε δεν υπήρχε καν ή κλήση ο αριθμός που με πήρε έτσι αναγκάστηκαν έκανα ξανά wipe & dalvik και πέρασαν άλλη μια τη rom, ελπίζω να μου το ξανακάνει γιατί λόγω δουλειάς θα μου δημιουργούσε τεράστιο πρόβλημα κάτι τέτοιο, γιατί λέτε να έγινε αυτό, μήπως φταίει το ότι πέρασα τη "συλογγη mod" απ το φόρουμ και έκανα underlocking? Επίσης πείτε μου σας παρακαλω επειδή τώρα έκανα τσεκ τις δύο επιλο…
-
Παιδιά πείτε μου σας παρακαλω επειδή άλλαξαν γνώμη και θέλω να απενεργοποίηση τα mod απλά έκανα ένα update τη rom απ την αρχή και θέλω να μου πείτε αν απ τις τιμές που βλέπετε είναι στα φυσιολογικά πάλι ή συσκευή για να σιγουρευτω, απλά με παραξενευει που στο cpu-z εκτος οτι οι αλλοι πθρινες ειναι stopped στους πρώτους 3 πυρινες αλλάζει συχνά ή συχνότητα πχ μια γράφει 1300 μια 1600 ειναι φυσιολογικά όλα αυτά ή ακόμα είναι ενεργά τα mod που ειχα ενεργοποίησει underlocking κτλπ?cc4fb30e7cdb4bc6d39…
-
Εγκατασταση ROM
ΜήνυμαΧμμ τι να πω όχι ότι μου δημιουργεί κάτι σοβαρό αυτό δεν είναι κάτι απλά το ξανά αλλαζω αλλά προσπαθώ να καταλάβω γιατί μπορεί να γίνετε γι αυτό το ψάχνω τόσο Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγκατασταση ROM
ΜήνυμαΈνα από τα προεπιλεγμένα χρησιμοποιώ συνήθως το κλικαρισμενο.. 3d59ff372fb0f245c1ac6375e6cc2b67.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγκατασταση ROM
ΜήνυμαΑπό ότι είδα ουτε εμένα μου πείραξε ρυθμίσεις απλά το μόνο που γίνετε είναι να με βάζει στο προεπιλεγμένο θέμα μόνο αυτό Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγκατασταση ROM
ΜήνυμαΟλο το Θεμα