[GTV-6.1.28/29/2.4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 6/2 19:58)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Καλησπερα. Να κανω μια ερωτησουλα. Δεν ξερω αν ειναι θεμα της αναβαθμισης γιατι τωρα ξεκινησα να το χρησιμοποιω. Στο bluetooth ακουστικο βγαζει μονο δονηση και οχι ηχο στο αυτι. Γιατι;
-
Και κατι αλλο επδειδη εχω θεμα και ειμαι νεος εδω...Γιατι δεν μπορω να κατεβασω apk απο το google και να προωθησω στις φωτο μου αυτες που κανω save απο το ιντερνετ?
-
Ευχαριστώ πολύ...
Αλήθεια έχει παρατηρήσει κανείς αλλος το θέμα με το Here Maps, όπου μετά απο κάθε αναβάθμιση η πρώτη οδηγία είναι μέσω Καλαμάτας???
Το έχω δεί ενω ξέρω την διαδρομή την πρώτη φορά μετά απο version update με πάει απο μεγάλο κύκλο. Απο την 2η και μετά όλα μέλι γάλα. -
Παιδια επειδη ο υπολογιστης μου κοντευει να κλεισει σχεδον 20ετια και ειναι αρχαιος δε μου υποστηριζει κανενα μοντεμ, τρεχει μετα βιας τα windows xp και εχει διακοπει η συνδεση μου 100 φορες καθε φορα που κατεβαζω τη dev, σε περιπτωση που δεν εχει κατεβει σωστα το αρχειο υπαρχει περιπτσωση να κατυαστρεψω τη συσκευη αν εχει κατεβει λαθος η με το md5 check λυνετε αυτο το προβλημα? αν τικαρω δηλαδη μεσω του TWRP τις δυο επιλογες θα ειμαι οκ σε περιπτωση λαθους δεν θα με αφησει να το εγκαταστησω σωστα?
-
Ο/H giorgosmc έγραψε:
σε περιπτωση που δεν εχει κατεβει σωστα το αρχειο υπαρχει περιπτσωση να κατυαστρεψω τη συσκευη
-
Δεν τικάρεις τίποτα από το Recovery.
Αν έχεις στο PC το WinRar και ανοίξεις το zip της ROM, έχει στο μενού και ένα TEST που ελέγχει αν το Zip είναι οκ.
Αν στο βγάλει οκ τότε το βάζεις στην συσκευή σου και κάνεις Flash.... -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Αν έχεις στο PC το WinRar και ανοίξεις το zip της ROM, έχει στο μενού και ένα TEST που ελέγχει αν το Zip είναι οκ.
Και οι δύο αυτοί οι έλεγχοι έχουν τον ίδιο αντίκτυπο;
Για παράδειγμα υπάρχει περίπτωση να είναι το test του winrar σωστό αλλά το md5 διαφορετικό και το αντίστροφο;Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
-
Ο/H giorgosmc έγραψε:
Ας πουμε πως εχεις τικαρει το md5 και το αρχειο ειναι κατεστραμενο τοτε δεν θα σε αφησει να το εγκαταστησεις η θα ε προειδοποιησει με καποιο μηνημα δηλαδη και μετα θα γινει ουτος η αλλος η ζημια?
Redmi Note 8T (Willow)
Ο/H giorgosmc έγραψε:
Παιδια επειδη ο υπολογιστης μου κοντευει να κλεισει σχεδον 20ετια και ειναι αρχαιος δε μου υποστηριζει κανενα μοντεμ, τρεχει μετα βιας τα windows xp και εχει διακοπει η συνδεση μου 100 φορες καθε φορα που κατεβαζω τη dev, σε περιπτωση που δεν εχει κατεβει σωστα το αρχειο υπαρχει περιπτσωση να κατυαστρεψω τη συσκευη αν εχει κατεβει λαθος η με το md5 check λυνετε αυτο το προβλημα? αν τικαρω δηλαδη μεσω του TWRP τις δυο επιλογες θα ειμαι οκ σε περιπτωση λαθους δεν θα με αφησει να το εγκαταστησω σωστα?
Όταν θα κατεβάζεις την ROM από το κινητό σου θα την αποθηκεύεις
Θα ανοίγεις το md5 checker.
Στο Load File 1 θα επιλέγεις την ROM
Στο Load File 2 θα βάζεις με επικόλληση το md5 (πχ 5fe8086866d583a8d7c66b1181707d5d) που θα το έχεις πάρει με αντιγραφή από το link του Forum μας για την εκάστοτε ROM.
Μετά θα πατάς Check και αν στο χρωματίσει πράσινο σημαίνει ότι είναι σωστό.
Τώρα είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις την εγκατάσταση της ROMRedmi Note 8T (Willow)
Τελικα τικαρα και τα 2 κουτακια και εκανα το update, περασα τη τελευταια dev και τωρα συγχρονιζοντε τα παλια μου δεδομενα, ολα φαινοντε καλα, ελπιζω να πανε καλα και στη πορεια..
Να ρωτησω κατι αλλο, αν ειχα κολλησει καμποσους ιους πριν μηπως τωρα μιας και εχω βαλει να μου συγχρονιζοντε τα παντα ολα υπαρχει περιπτωση να μυο ερθουν πισω και οι ιοι ή τα διαφορα trash που ειχα κατεβασει?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα