ευχαριστώ θα το αναφέρω και εγώ
[GTV-6.1.28/29/2.4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 6/2 19:58)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H AELHTHS έγραψε:
ευχαριστώ θα το αναφέρω και εγώ
Αν θέλεις ομως μπορείς στην αναφορά μου απο κάτω να συμπληρώσεις κι εσύ το περιστατικό σου όπως εκανe ο Stefanos1985Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Θετική απάντησηΜετα από ένα τριήμερο δοκιμών με τον συνεργάτη Mixaliscy , έχουμε πλέον την τιμή να παρουσιάσουμε ένα νέο Ρομ για τους κατόχους του Mi4c Libra.
Το Ρομ θα το βρείτε στα Downloads για το Mi4c .... xiaomi-miui.gr/community/wsif/…MiUi7-6-1-28/#description
Ότι απορίες μπορεί να έχετε , ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να σας τις λύσουμε.
ENJOY the rom to your Mi4c !!!!Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην Bodai ()
Αιτία: Προσφορά σε όλη την κοινότητα -
Σ ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου φίλε μου.Προσπαθώ αλλά δεν τα έχω καταφέρει.Το αρχείο παραμένει στα 10kb. Με mobile uncle πάλι δε δούλεψε kaι η τελευταία rom που του είχα βάλει ήταν η 5.12.31Xiaomi Redmi Note 3g
-
-
-
Ο/H liakos23 έγραψε:
Σ ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου φίλε μου.Προσπαθώ αλλά δεν τα έχω καταφέρει.Το αρχείο παραμένει στα 10kb. Με mobile uncle πάλι δε δούλεψε kaι η τελευταία rom που του είχα βάλει ήταν η 5.12.31
Το άρχειο είναι οκ , το πρόβλημα είναι με τα mtk και το gps , αν έκανες ένα google search , θα είδες ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με το gps στα mtk.
Μπορείς να δοκιμασεις να βάλεις μέσα στο Ρομ που φλασαρες ( 6.1.28 ) το αρχείο GPS_CHIP.cfg και να το ξανά φλασαρεις το Ρομ πάνω από το αλλο.
Δηλαδή , άνοιξε το zip ( με 7zip ) ,απο το Ρομ που φλασαρες τελευταία , αν έχει φάκελο "data" , μέσα στο ζιπ τότε φτιαξε ένα φάκελο "misc" , βάλε μέσα το αρχείο GPS_CHIP.cfg , και ρίξτο μέσα στο φάκελο "data" του Ρομ , μετά ξαναφλασαρε το ρομ.
Αν πάλι δε δουλεύει πρέπει να δούμε τ'αρχεια gps από κάποιο Ρομ που δούλευε το gps και να τα συγκρίνουμε με αυτα απο το τελευταίο Ρομ , μήπως βρούμε ποιο κάνει τη ζημιά.
Το περίεργο είναι ότι το gps σου δουλεύει μόνο με google maps και το ίντερνετ ή δεδομένα ανοιχτά , με καμμία άλλη εφαρμογή gps.
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Το περίεργο είναι ότι το gps σου δουλεύει μόνο με google maps και το ίντερνετ ή δεδομένα ανοιχτά , με καμμία άλλη εφαρμογή gps.
-
-
-
Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-