[GTV-6.1.28/29/2.4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 6/2 19:58)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Sorry ρε παίδες , αλλά έχω ένα πρόβλημα με ένα μ@λακα στο miui.en , ότι Ρομ ανεβαζω θα έναι μόνο για την κοινότητα τη δικιά μας και ίσως στο xda , αν διαβάζετε εδώ ... [Rom-Kernel] Miui7 6.1.28 Custom rom for Mi4c Libra - Page3 - Xiaomi Mi 4c - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile ... θα καταλαβετε για τι μ@λακα μιλάμε , διαβάστε από την αρχή και θα δείτε .... Άντε να πάνε να γ@μηθουνε όλοι στο miui en.
-
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H arist1976 έγραψε:
Δηλαδή φλασάρω την επόμενη κανονικά και δεν θα έχω πρόβλημα.
-
Ο/H axl21 έγραψε:
Ο/H gkalen έγραψε:
Sorry ρε παίδες , αλλά έχω ένα πρόβλημα με ένα μ@λακα στο miui.en , ότι Ρομ ανεβαζω θα έναι μόνο για την κοινότητα τη δικιά μας και ίσως στο xda , αν διαβάζετε εδώ ... [Rom-Kernel] Miui7 6.1.28 Custom rom for Mi4c Libra - Page3 - Xiaomi Mi 4c - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile ... θα καταλαβετε για τι μ@λακα μιλάμε , διαβάστε από την αρχή και θα δείτε .... Άντε να πάνε να γ@μηθουνε όλοι στο miui en.
Τεςπα , τελείωσε ή ιστορία με το miui en , μια χαρά είμαστε εδώ και στο xda , κακώς που ασχοληθηκα.
Ίσως με κάνουνε και ban , αλλά έτσι κι αλλιώς δεν θα ξαναβαλω Ρομ ή οτιδήποτε εκεί πέρα.
Ή Ρομ είναι based σε 3 rom όπως λέω και στο changelog.
Μόνο να παραμετροποιησεις μια miui rom για xiaomi συσκευή μπορείς , δεν υπάρχει άλλος τρόπος , εκτός αν κανείς miui port για άλλη συσκευή.
Όλα καλά , προχωράμε όπως ειμαστε.
Το wifi το τσεκαρες ????
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
failed to extract dir from "system" to "/system".
E: error executing updater binary in zip ' / sdcard/xiaomi-miui-hellas-5.0_hennessy_GTV-5.12.31.zip"
Error flashing zip '/sdcard/xiaomi-miui-hellas-5.0_hennessy_GTV-5.12.31.zip'
updating partition details...
...done
Τι σημαίνει αυτό; -
Ο/H gkalen έγραψε:
Ο/H axl21 έγραψε:
Ο/H gkalen έγραψε:
Ίσως με κάνουνε και ban , αλλά έτσι κι αλλιώς δεν θα ξαναβαλω Ρομ ή οτιδήποτε εκεί πέρα.
Ή Ρομ είναι based σε 3 rom όπως λέω και στο changelog.
Μόνο να παραμετροποιησεις μια miui rom για xiaomi συσκευή μπορείς , δεν υπάρχει άλλος τρόπος , εκτός αν κανείς miui port για άλλη συσκευή.
Όλα καλά , προχωράμε όπως ειμαστε.
Το wifi το τσεκαρες ????
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είχες πρόβλημα με την προηγουμενη ρομ και το wifi εσύ ??
Ο mixaliscy έχει πρόβλημα μου είπε με το wifi στην 6.1.28 , νομίζω το'χει γράψει κι εδω
Ο/H arist1976 έγραψε:
failed to extract dir from "system" to "/system".
E: error executing updater binary in zip ' / sdcard/xiaomi-miui-hellas-5.0_hennessy_GTV-5.12.31.zip"
Error flashing zip '/sdcard/xiaomi-miui-hellas-5.0_hennessy_GTV-5.12.31.zip'
updating partition details...
...done
Τι σημαίνει αυτό;
1.Λάθος του update binary στο Ρομ , πράγμα απίθανο οταν μιλάμε για official miui rom , dev ή stable.
2. Δεν έχει το σωστό TWRP ή συσκευή , δυσκολο κι αυτο
3. Χαλασμένο zip , ξανά κατέβασε το Ρομ
4. Λάθος Ρομ , προσπάθεια φλασαρισματος Ρομ για άλλη συσκευή , δες σωστά ποια είναι ή συσκευή και να κατεβάσεις το σωστό Ρομ.
5. επισης κατι δεν μου παει καλα , ειχες την 6.1.29 και πας να βαλεις την 5.12.31 ??? για downgrade θελει clean install
EDIT
Επειδή τις τελευταίες μέρες ασχολήθηκαμε με τον mixaliscy με το Ρομ για το Mi4c , δεν σημαίνει ότι δεν έχω έτοιμο και το Ρομ για το δικό μου τηλ... και για το HM2014811 , αλλά δεν προλαβα να τ'ανεβασω ακόμα ολοκληρωμένα , πιστεύω αύριο θα είναι κομπλε κι αυτα.
Ο/H gkalen έγραψε:
Είχες πρόβλημα με την προηγουμενη ρομ και το wifi εσύ ??
Ο mixaliscy έχει πρόβλημα μου είπε με το wifi στην 6.1.28 , νομίζω το'χει γράψει κι εδω
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γνωρίζει κανείς γιατί ανοίγει μόνη της η κάμερα στο παρασκήνιο;
Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
καθολου όλα δούλευαν ρολόι.notification,GPS,WiFi,data.όλα κομπλε.έξω έχω data,μέσα WiFi.
Χμμμ , άλλο αυτό τώρα ...
Μάλλον οι κάτοχοι του Mi4c πρέπει να το συζητήσουν αυτό , ( εγώ δεν μπορώ να ξέρω εφόσον δεν έχω τη συσκευη ), αν έχουν κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα με του mixaliscy στην 6.1.28
τι να σου πω.ειναι θεμα συσκευης?,το πως θα κατσει?απο οτι ακουω απο δω μεσα για ιδιες συσκευες σε καθε εναν υπαρχει και διαφορετικο προβλημα.με το που πηρα φλασαρα την τελευταια την 6.1.28 τν ειχα λιγες μςρες και μετα εβαλα την cm 12.1.εκει ειχα κατι bugs. με το που την εβγαλες εσυ και την δοκιμασε ο mixaliscy την φλασαρα και εγω.θα την παρατηρησω και θα σου πω.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα