εδψ δεν θυμαμε τι εφαγα εχθες την γιορτη των κινεζων θα θυμαμε?Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Άλλος ένας που δε θυμάται μάλλον ότι οι κινέζοι έχουν γιορτή μέχρι της 15/2 και δε θα βγει νέα ρομ..Ο/H mparaxir έγραψε:
σημερα λογικα θα βγει καινουργια ρομ ετσι δεν εινια?εμεις οι vip θα την παρουμε μεσω εμαιλ?
[GTV-6.1.28/29/2.4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 6/2 19:58)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H Giannisagal έγραψε:
Δεν διαφωνω ουτε με σενα ουτε με κανεναν γιατι και σε μενα εχει τυχει αυτο που λες απλα σε μενα ετυχε να μην μπορω να βαλω καποια προηγουμενη ρομ απλα κρασαρε σε προηγουμενες ρομ αφου εβαλα την 6.1.28 και γυρισα ξανα σε αυτην και παραθετω την εμπειρια μου σε εσας ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ και αυτη η εκδοχη τιποτε αλλο!!!!
και οτι ειπα το ειπα με ΚΑΛΟ ΤΡΟΠΟ....... επιθεσεις με χρωματα και ζαχαρη εγω δεν χρησιμοποιω.
τελοσπαντων ολα καλα δεν εγινε και τιποτα κουβεντα να γινεται!!!!
Ο/H pechr έγραψε:
Στο topic για αυτή τη ROM υπάρχει το fix στη σελίδα 10 για το πρόβλημα του καιρού
zaf_4 --> Zafeira -
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Φίλε μετά από πάρα πολύ καιρό οι 2 τελευταίες Ρομ εμένα με άφησαν ικανοποιημένο. Από τις 2 προτιμώ την προτελευταία επειδή στην τελευταία σε εμένα αποσυνδέεται κάποτε το wifi.
Αυτά
Μιλάω πάντα για dev
xiaomi-miui-hellas-5.1_libra_GTV-6.1.21.zip αυτη ? -
-
Ειμαι με dev 6.1.28 redmi note 3g.Εχω παρατηρησει προβλημα με gps. Δεν βρισκει κανενα δορυφορο..Εχει κανεις ιδιο προβλημα; Τι να κανω
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας TapatalkXiaomi Redmi Note 3g -
Αναφορικά με τις rom, για να ξέρετε τι γίνεται, έτσι όπως ανακοινώθηκαν στο en.miui
MIUI Global developer version public update will be back to normal from 6.2.15.
MIUI Global developer version beta update will be suspended from 6.2.4 to 6.2.12. The update will be back to normal from 6.2.16.
MIUI China developer version public update will be suspended for 6.2.4 and 6.2.11. The update will be back to normal from 6.2.18.
MIUI China developer version beta update will be suspended from 6.2.1 to 6.2.12. The update will be back to normal from 6.2.15.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H liakos23 έγραψε:
Ειμαι με dev 6.1.28 redmi note 3g.Εχω παρατηρησει προβλημα με gps. Δεν βρισκει κανενα δορυφορο..Εχει κανεις ιδιο προβλημα; Τι να κανω
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να είναι Mediatek αυτη ή συσκευή , είχες πρόβλημα με παλιότερο Ρομ με το gps ή τώρα στο'κανε με την τελευταία??
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παλιοτερα με αλλη ρομ ειχα ξανά παρατηρήσει.Το εχω 16 μηνες το κινητο.
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας TapatalkXiaomi Redmi Note 3g -
Ο/H liakos23 έγραψε:
Παλιοτερα με αλλη ρομ ειχα ξανά παρατηρήσει.Το εχω 16 μηνες το κινητο.
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν έχεις root explorer , άνοιξε τον , πήγαινε στο φάκελο data/misc/ .. και λογικά υπάρχει μέσα ένα αρχείο GPS_CHIP.cfg .
Aν υπάρχει , πες μου ποσά bytes είναι..
-
Ο/H liakos23 έγραψε:
Ή Ρομ είναι rooted , έτσι δεν είναι ..
Θέλω να μπεις στο φάκελο που σου είπα με οποιοδήποτε file manager που έχει πρόσβαση στο σύστημα .
Αλλιώς κατέβασε root explorer , δώσε προνόμια ροοτ , και πήγαινε στο φάκελο που σου είπα .
Root explorer εδώ .. Root Explorer 3.3.7.apk paid Download - ApkHere.com
Τα εκανα και το αρχειο που μου ειπες ειναι 10 bytes...
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας TapatalkXiaomi Redmi Note 3g
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα