Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 123.

• Παράθεση από markito: “Παράθεση από bluekamikaze: “Σε redmi note 4 (nikel) ενώ πάνε όλα κομπλέ, έχω θέμα στα μηνύματα. Στέλνει μήνυμα στους 60 χαρακτήρες κ όχι στους 160. Τι πρέπει να κάνω; ” Μπες ρυθμίσεις μηνυμάτων και άνοιξε το διακόπτη για 160 χαρακτήρες ” Ωραίος!! Ήταν τόσο απλό! Και γω έψαχνα sms mod τόσο καιρό! Ευχαριστώ πολύ!!!

• Σε redmi note 4 (nikel) ενώ πάνε όλα κομπλέ, έχω θέμα στα μηνύματα. Στέλνει μήνυμα στους 60 χαρακτήρες κ όχι στους 160. Τι πρέπει να κάνω;

• Παράθεση από zisistil: “Στείλε μήνυμα στον Ινδό του βίντεο. Ξέρει αυτός. Οι Ινδοί είναι top στον τομέα της Πληροφορικής. ” Στον Ινδό από το βιντεάκι που ανέβασε ο φίλος εδώ στο θέμα εννοείς; Επίσης, ψάχνοντας εδώ για Ελλάδα, βρήκα ένα μαγαζί στη Θεσ/νίκη, το servicaki.gr που το επισκευάζει με κόστος 75 ευρώ όλα μαζί, ανταλλακτικό και αντικατάσταση; ξέρουμε αν είναι καλός; τι θεωρείται; αξίζει να το παίξω έτσι;

• Παράθεση από zisistil: “Είδες στα επίσημα specs ποιά είναι αυτή που ψάχνεις; Πάντως η 3η εμένα μου φαίνεται καλή. Η 1η είναι front housing. Θα αλλάξεις δηλαδή όλο το προστινό περίβλημα όχι μόνο την οθόνη. Ότι σε βολεύει βέβαια. Ο Ινδός τι προτείνει; ” Γενικά δεν ξέρω καθόλου τι να ψάξω, πως να τα ψάξω, τι να τσεκάρω κ τι να προσέξω.. γι αυτό ρωτάω! Επίσης ευχαριστώ για την βοήθεια κ το ενδιαφέρον όλων σας! Δεν έστειλα στον Ινδό, έστειλα μόνο στον Κινέζο που πρότεινες! θα στείλω και κει!! Επίσης,…

• Οι φίλοι από το Hong Kong απάντησαν πως δεν έχουν ανταλλακτικά κ αναμένω απάντηση άμα συνεργάζονται με πωλητές. Επειδή έψαχνα ανταλλακτικό, θέλω τα φώτα σας. Ποια η διαφορά στις 3 οθόνες εδώ; Original Complete screen with front housing for Redmi note 4 –White Original LCD display Touch Screen and Digitizer Assembly for Redmi Note 4 – White Original LCD Assembly with OEM Touch Screen for Redmi Note 4 – Black & White & Gold

• Παράθεση από zisistil: “Κινέζο ” Εννοείς Hong Kong?

• Παράθεση από zisistil: “Σε βρίσκω λίγο άτυχο. Γιατί δεν μιλάς με το shop της Xiaomi μήπως μπορούν να σου στείλουν αυτοί από Ευρώπη. Νομίζω έχουν κατάστημα στην Ευρώπη. Νομίζω όμως μόνο δεν είμαι σίγουρος. Contact - Mi Global Home. Έχει live chat με hong kong. Μίλα τους. ” Σε ποιό service προτείνεις να στείλω; επειδή έχει από πολλές χώρες!

• Είδα κ στο βίντεο.. είναι λεπτοδουλειά! άμα παραγγείλω ανταλλακτικό από έξω, υπάρχει τρόπος να καταλάβω άμα είναι καλό; επειδή διάβασα πως γενικά υπάρχει πιθανότητα να μην είναι καλής ποιότητας η οθόνη!

• Ναι το τσέκαρα.. Κ εκεί λέει πρέπει να πας το ανταλλακτικό για να στο βάλουν.. Όπως καταλαβαίνω δεν παίζει να υπάρχουν ανταλλακτικά στην Ελλάδα και να το φτιάχνουν τα καταστήματα εδώ, σωστά! Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Εμένα μου ράγισε το κρύσταλλο μπροστά. Είναι ενσωματωμένο με την οθόνη, ή ξεχωριστά μέρη;

• Να πάω κάπου να μου την αλλάξουν χωρίς να την παραγγείλω, δεν συνίσταται;

• Καλησπέρα παιδιά! Έσπασε το κρύσταλλο μπροστά στην οθόνη στη συσκευή μου, Redmi Note 4. Υπάρχει κάποιο μαγαζί στην Αθήνα, ώστε να γίνει σωστή, ποιοτική, αλλά και οικονομική επισκευή; ΄Η έστω και εκτός Αθηνών, άμα είναι να υπάρχει έμπιστο service. Άμα υπάρχει κάποιο άλλο ποστ που να ασχολείται με αυτό το ζήτημα, παραπέμψτε με!! Ευχαριστώ πολύ!!!

• Όλα καλά με τη ρομ!! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για την βοήθεια! ειδικά τον @geoanto555 που μου το έφτιαξε κιόλας!!!

• Παράθεση από lallasgr: “Μπες fastboot και τσέκαρε τον Bootloader. ” πως γίνεται αυτό; ρωτάω επειδή προφανώς κ δεν γνωρίζω!

• Όλη η διαδικασία:

• Είχες δίκιο τελικά! μου έβγαλε κόκκινα μηνύματα στην αρχή. Μετά, ως το τέλος της εγκατάστασης ήταν καλά όλα..

• Παράθεση από geoanto555: “Παμε σε twrp Κια κανε μονο την εγκατάσταση.. Μετα θέλω να δεις όλο την διαδικασία.. Ανέβασε την και εδώ αν μπορείς... ” Πώς να την ανεβάσω;

• Παιδιά πάμε για μισάωρο που είναι κλειστό! τι προτείνετε; να το διακόψω κ να μπω recovery? και μετά; πάλι η ίδια διαδικασία; Πάντως, επειδή το παρακολουθούσα, δεν έβγαλε σφάλμα αυτή τη φορά, ούτε κάποιο κόκκινο μήνυμα! Και επίσης δεν έχει ξανα κολλήσει σε αυτό το σημείο. Χτες, που είχα σβύσει τα πάντα και μου έλεγε " No OS Installed" δεν φόρτωνε ούτε το λογότυπο του android με τις τελείες από πάνω.

• Είμαι εδώ και κάνα τεταρτάκι στο σημείο όπου ενώ έχει κάνει reboot, περιμένω στο σημείο που φορτώνει το λογότυπο MI και το android χαμηλά με τις 3 τελίτσες. Να ανησυχήσω ή αν περιμένω κι άλλο;

• Έγινε το install χωρίς σφάλμα για πρώτη φορά! Μου βγάζει τώρα δύο επιλογές! Wipe cache/dalvik και reboot system. Το πρώτο το επιλέγω; ή κατευθείαν reboot?