[XTRV-7.4.20] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 24/4 14:28)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ευχαριστώ.
-
Η νέα ρομ βελτιώνει πολλά...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
Ο/H bluekamikaze έγραψε:
Σε redmi note 4 (nikel) ενώ πάνε όλα κομπλέ, έχω θέμα στα μηνύματα. Στέλνει μήνυμα στους 60 χαρακτήρες κ όχι στους 160. Τι πρέπει να κάνω;
-
Ο/H markito έγραψε:
Ο/H bluekamikaze έγραψε:
Σε redmi note 4 (nikel) ενώ πάνε όλα κομπλέ, έχω θέμα στα μηνύματα. Στέλνει μήνυμα στους 60 χαρακτήρες κ όχι στους 160. Τι πρέπει να κάνω;
Ευχαριστώ πολύ!!! -
Ο/H koukis έγραψε:
Ο/H c3250nik έγραψε:
Παρατηρησα οτι με τα ακουστικα Ακους Πολυ Δυνατα και κλησεις & Ραδιο, αλλα μεσον ,Bluetooth Ο ηχος ακουγετε στο μισο περιπου με την Ενταση στο Φουλ?? Καμια ιδεα?
Τωρα ειδα το Dolby Atmos δεν δουλευει καθολου με το Bluetooth. -
Το ξεκλείδωμα της συσκευής δεν το έχει στα Ελληνικά. Το γράφει Swipe up to unlock.
-
-
Ο/H nick1973 έγραψε:
Καλημέρα,υπάρχει ειδική έκδοση του Framework που να δουλεύει σωστά με το Μagisk και το android 7 (redmi note 4x global edision από infoquest)
-
BUGGGS
Παιδία σε redmi Note 4x Mido τα δεδομένα κινητής δεν λειτουργούν καθώς και στο δακτυλικο αποτύπωμα με αφήνει να σκαναρω μόνο δύο φορές το δάχτυλο και όχι απεριόριστες όπως στην stock που είχα... Επίσης μπορεί να είναι ακόμα και ιδέα μου αλλά διέκρινα ότι ο αισθητήρας δακτυλικών είναι ελάχιστα πιο αργός -
@MikeKerfilias για τα δεδομένα πήγαινε 2 σελίδες πίσω στο post 335 και δες τη λύση του @ThraciaΑυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0